BEST CRY EVEEEEER!



josse

LOOK WHAT I FOUND!!!!!!!! ♥



josse

yeah! woho!

Imorse när jag kom till skolan så insåg jag att vi inte hade några lektioner. Kul. Fast jag har iallafall fått en del gjort, och jag slutar ju när jag vill och får gratis lunch, så de gör inget haha :D



josse

jag vill se twilight!!



josse


:'/

Asså hjälp mig! Elida berättade en sak för mig idag på bussen, sen när jag kom hem började jag googla runt som tusan, och nu har jag suttit och gråtit i typ en timme nonstop! Så jävla hemskt. Mer än så skriver jag inte här. Omg.

/josse

underbart!

Ladies and gentlemen, Prinsess Awesome from Ze Land of Awesomness did it again;

MYCKET VÄL GODKÄNT!!


I LIFE

josse

 


update :$

ASSÅ ELIDA; jag sa ju till dig imorse att jag skrev värsta inlägget, men att de försvann! Men fine! Då skriver jag då, men jag har inte tid eller lust att skriva något bra, roligt eller meningsfullt.

Men iallafall, jag sitter just nu och försöker försöka skriva på min engelska grej medans Marcus sitter och spelar GTA (haha) och gör juice (hehe). Jag sitter här och snuvar som fan, eftersom han smittade mig i lördags (Okej, typ kan misstolkas nummer 1? Jag menar alltså att han smittade mig med sin förkylning, inte aids eller gonorée eller va fan de nu heter) ;). Men ändå; inte bra asså. Menmen, han gör ju jucie till mig som lär vara fullt c-vitaminer så jag blir frisk snabbare eller nått ;D

♥ josse

hjärna?

OKEJ?! Josse har inte skrivit sen i söndags?! OKEJ?!

Jag är iaf ingen blogg-backstabber :) Jag har ett viktigt budskap m mig här idag.

JAG SKITER I PLUGGET NU! Har suttit m en o samma uppgift som jag har till imorn, att skriva om engelskans betydelse i sverige. Jag får till max en sida och 2 min till talet som hör till.
JAG FÅR INTE UT MER FRÅN MIN HJÄRNA!!! G here I come...

nu pluggar jag till samhällsredovisningen som är imorn. måste bara starta om huvudet

//Elida.

hjärna?

OKEJ?! Josse har inte skrivit sen i söndags?! OKEJ?!

Jag är iaf ingen blogg-backstabber :) Jag har ett viktigt budskap m mig här idag.

JAG SKITER I PLUGGET NU! Har suttit m en o samma uppgift som jag har till imorn, att skriva om engelskans betydelse i sverige. Jag får till max en sida och 2 min till talet som hör till.
JAG FÅR INTE UT MER FRÅN MIN HJÄRNA!!! G here I come...

nu pluggar jag till samhällsredovisningen som är imorn. måste bara starta om huvudet

//Elida.

www.manligsarbarhet.se

HAHAH jag har UPPTÄCKT en hemsida! Man tar en bild sen sätter man dit en mun och väljer ett ämne den ska prata om! KOLLA HÄR, min vän ludde fick äran att hamna här på bloggen hahaha



//Elida.

nails

Sitter här i min pyttelilla, lagom hårda soffa o dricker te.
Har precis klippt av mina egna långa naglar och filat o smörjt dom.
Nu ska de få vila i typ 3 dgr tills ja ska fixa gelénaglar hos min granne Theresa Skaf!
Hon tar 200 o resultatet blir grymt. Längtar

Älskar fina naglar :) Älskar att måla dom i mönster o snygga manikyrer. Har nästan lust att gå en nagelkurs oxå...precis som jag vill bli frisör, make-up artist, inredare o designer. MASSA ROLIGA HOBBYGREJER! Aja, någon kurs blire nog iaf! :) Ngn gång i framtiden, måste skaffa lägenhet, hund och iPhone först!




//Elida.


pain

jag.har.så.fruktansvärt.galet.stört.sjukt.otroligt.irriterande.get.ont.i.mina.ben!
Vad äre för fel på mina muskler på smalbenet?!?!

Blir ingen skola för mig imorn. FEBER!
Missar därmed 2 redovisningar som nu skjuts upp ist. GREAT

//Elida.

Note to self:

- DO NOT åk till stan och kista på eftermiddagen efter en dygning. Spelar ingen roll hur pigg man är när man går ut genom dörren. Någon gång mellan att man sätter sig på bussen tills att man är i Rotebro så är man död. DÖD. Tröttheten kom som en smäll på käften så fort jag satte mig på pendeltåget. Man då va de ju försent, och jag hade lovat Eve att följa henne till stan.



Asså. Asså. Asså. GODNATT.

♥ josse

Grynet

HÅLL I ER.

Igår började kvällen med att jag mötte upp Marcus och vi gick till ica och handlade och så hyrde vi en film. Sen drog vi hem till mig och gjorde mat. Baconlindad kyckling med pommes och tsatsiki. Mohaha, nu blev ni hungriga va? ;)
Sen såg vi filmen vi hyrde ("Chuck and Larry", -sååå kul!) och efter det "Paranormal activity" = jag DOG. Asså. Asså. DOG! Så jävla äcklig. Iallafall, när den filmen va slut närmade sig klockan 5, men vi låg och snackade till klockan 6 innan vi bestämde oss för att sova. Marcus börjar snarka högt som fan inom 3 minuter. När klockan va ca 20 över 6 bestämde jag mig för att vända lite på mig, och då vaknar Marcus och suckar högt. Hahah. Sen är han inte längre trött. Inte jag heller. Vi går och lägger oss i soffan istället och ser på barnprogram.
Efter en stund utbrister jag "GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!" (för han har namnsdag idag..), och några minuter senare på bolibompa så visar som på TV också att det är "Markus" som har namnsdag. Och bolli har lagt till namn också. Namn som är lite ovanligare, så att dom barnen också ska få en namnsdag, och kan ni gissa vilket namn som hade lagt dit? KAN NI GISSA?! GRYNET!!! Omg, asså vi doooog. FÖR-.STÅR.NI.HUR.COOL.DET.VAR?! Asså ett helt random smeknamn som jag gav honom för flera månader sen, och det hamnar på hans namnsdag?!
Iallafall, ett tag senare började han snarka igen, så jag somnade på honom. Vi låg alltså i min minililla soffa och sov i någon timme eller så. Men ääh, de va mysigt :)

Efter vi gjort oss iordning drog vi till arlanda.
Där drack vi varsin Café Cooler () och spelade gitarr utomhus. SÅÅ chill.





♥ josse


snark

Hej bloggen, du trogne vän!
Nu känner jag verkligen för inte mkt :) jag känner för att ligga i mjukisar, hoodie, dricka te, somna o SNARKA!!!
Jag har aldrig snarkat i heela mitt liv! INSANE!
Asså alla som snarkar verkar sova så djupt o skönt o ja vill veta hur d känns att sova riktigt hårt så man snarkar :)

bara en tanke....

//Elida.

solarium

Asså shiit, jag vet inte vad som hände.. Jag skulle sola solarium, så jag cyklade till brunos, betalade och gick och ställde mig i solariumet. Som vanligt. Efter typ 6-7 minuter så började jag typ få massa yrsel och andnöd. Jag kunde seriöst inte andas!
De va skiitläskigt!! Har aldrig hänt mig innan :S
Så jag gick ut ur solariumet och satte mig ner och försökte andas. De tog flera minuter innan jag kunde andas hyffsat igen. Trodde jag skulle svimma och det kändes som om jag skulle spy. Fyfan vilken vidrig känsla alltså!

Och brunare blev man ju inte heller =P




♥ josse

äe fy bubblan!

ÄE FYYY BUBBLAN! Läste en blogg o kom sen in på en gravidblogg m en förlossningsberättelse oooch ja dör!
Eftervärkar, avslag, smärtor, sprickning o stygn, moderkaka o tjongs. Har aldrig hört om massa äckliga eftereffekter o tydligen är man helt bedövad där nere i hundra år o musklerna funkar inte o man blöder en massa o man kan inte ha sex o man har ont o vågar inte skita o FYYYYYYYYYYYY!
JAG SOM TRODDE ALLT TOG SLUT EFTER FÖRLOSSNINGEN! MEN ICKE!

näe...när ja blir gravid ska ja ta mitt ägg...min mans spermie o stoppa i ett glasskåp lr ngt där fostret får utvecklas...

Inte riktigt men...uh...o kejsarsnitt får man inte göra utan bra anledning.

Vill ju ha barn, massa barn lixom, men FÖDA?! nejtack :'(

//Elida.

BÄSTAA!

Hahahhaha, omg. Måste bara tipsa om världens skönaste unge!
Så jävla roande att se på!!


Hennes youtube-kanal = http://www.youtube.com/user/sarniagerry

Mina favoriter (av de få jag sett hittills):


Hahahh, så stööööööörd!!!


Nuuuuuuuuuuuuuuutt! Hahahahahha dööööör!


Söööt! Asså ser ni lyckan?! Så underbart.


Asså ungen är ju lite halv tard, men hon är så sjukt underhållande och gullig!!!

♥ josse

torsdag

Sitter i soffan o tittar på ngt program m Gordon Ramsay...skön kille.
Har varit en rätt soft dag faktiskt...slutade skolan kvart över 12...drog hem o sov tills halv 5 :P det behövdes!
Sen drog ja hem till Dottir m Gabriel o Heidi o åt fajitas o umgicks lite :)
Nu har ja pluggat klart o ska titta på ngt ämne att skriva om på historian. Måste göra engelska intervjuer imorn oxå...a lot to do.

Softa medan man softa kan!
//Elida.


22 april

WOHOO, vi fick sluta ca 3 timmar (!!) tidigare idag, och slutade någongång runt halv 1. Då drog vi och köpte lunch på Lilla, och sen drog vi hem. Nu är det dags för plugg, och de känns faktiskt jävligt bra (jag har inte pluggat hemma sens typ innan påsklovet?)..!
Jag är sjukt taggad!


Jag och Sofia i tisdags

♥ josse

The Land Before Time <3

Åh, får så starka barndomsminnen när jag helt plötsligt hör den här låten! Minns direkt vart ifrån jag hört den :')
Från Landet För Länge Sedan 1, ni vet, Lillefot?
Åh, det var och är min favoritfilm! Jag gråter hysteriskt varje gång jag ser den men den vi har här hemma är SÖNDER! Så jag försöker tvinga mamma att köpa hem en ny. Finns 13 st sammanlagt. Men 1an är helt klart bäst! <3

Den här låten heter If We Hold On Together med Diana Ross. Den svenska från filmen är ju helt klart bäst o finast o vackrast! Åh...det är en så sorglig scen när låten spelas i filmen...gråååter nästan nu. ÅH!




//Elida.

fairytale

Ååååh, efter förra inlägget så fassnade jag på youtube och började titta på romantiska scener i olika filmer, och jag bara drömmer mig bort till ett eget fairytale-ending.. Wooow. Några favoriter:


Hilary Duff & Chad Michael Murray i "A Cinderella Story"

KLICK!
Gick inte att infoga i bloggen, men klicka bara på länken :) Det är iallafall Rachel McAdams & någon kille (vet inte namnet) från "The Notebook". Jättefin scen iaf :)

KLICK!
Nehe, den funkade inte heller.. :(
Men det är från "Spiderman", Kirsten Dunst och Tobey Maguire :D

Kan ni hitta likheten mellan dem?..

..De utspelas alla i regn. Asså det är typ det sexigaste som finns! Hahah, erkänn, en kyss i regnet, det blir inte mycket hetare? Jag drömmer mig bort till ett liv i en romantiskt film med lyckligt slut där slutscens-kyssen utspelar sig i spöregn.. Aaah......

[hjärta] josse


you're just what i need!

Måste bara lägga in en låt här som jag får i huvet då och då, utan någon speciell anledning? Jag tycker iallafall att den är jättesöt! Det är ett soundtrack från filmen
Bring it on 1 och är en låt som Cliff skriver till Torrance :)



Det är ganska dålig kvalité, men äsch de gör inget! xD
(Är det bara jag som tycket den påminner om Green day's gamla låtar?)

♥ josse

rostlösande olja

Hmm.. Gissa vad jag gjorde för en liten stund sen..?


Använde jag olja?
Meckade med bilen kanske?
Hjälpte pappa i hans verkstad?

Svaret på frågorna ovan är nej.
Jag åt det. Jag åt rostlösande bilolja.

Kul.

♥ josse


HOJALDRES

Är så sjukt sugen på Hojaldres!
Det är ett bröd från panama. Man gör en sconesliknande deg (har inte receptet) och friterar det!
Så sjukt gott till fika eller frukost. LOVE!

Ska kolla om ja hittar receptet hemma sen :)



//Elida.

cougar town

Gick upp 7....geeeeeeeeet-tidigt!!!
Och nu sitter jag här i skolan o ska snart ha spanskalektion och kom på att ja glömde se cougar town igår IGEN?!
Vad äre för fel?! Jag tror att de senaste 5 veckorna så har ja glömt att cougar town kommer efter DHW...! Mååste påminna mig med alarm lr ngnting...

MISSA INTE...tisdagar kl 22.00 COUGAR TOWN



//Elida.

vardagslyx

Vardagslyx är bland det bästa som finns! Att mitt i veckan göra någonting som man egentligen gör på helger, eller göra något annat speciellt på en vardag. Till exempel gå på bio en onsdag eller äta tårta/choklad/pizza/? till frukost en måndag. Man blir så mycket gladare, mer avslappnad och mer taggad på att göra till exempel skolarbete sen (iallafall jag)!  Enligt mig har jag haft en "lyxvecka", hitills iallafall. I söndags och lördags kom jag hem någongång efter 12 (vilket inte påverkade min sömn alls, eftersom jag alltid lägger mig sent ändå) efter att ha haft jättekul och mysigt osv, och igår var jag hos Salem ett bra tag och gjorde paj och satt och chillade ett bra tag på kvällen.
Nu har jag pommes i ugnen och en hamburgare i stekpannan; frukost here i come. Gotta love it.

♥ josse

20/4-10

Omg. "Hej-jag-heter-Elida-och-skriver-17-inlägg-på-30minuter"?
Det ska jag döpa Elida till på min mobil. Om det inte är för långt dvs.

Jaja, jag kan börja med att kommentera hennes inlägg lite..:

1. MOPS kommer alltid vara världens sötaste hund. Inte nå "Shollahopis haiso". Så det så.
2. HAHAHA, "hur läcker du än é, he-he" HAHAH DÖR! LOVE.

Seeeen (eftersom Elida tvingar mig att skriva) så kan jag berätta lite om min härliga dag! Den började med att jag släpade mig upp ur sängen på tok för tidigt bara för jag var tvungen (!!) att tvätta håret. Sen drog vi iväg på studiebesök på EU-grejsen. De va långtråkigt, men samtidigt väldigt intressant (lol? hehe). Efter drog vi till skolan och åt och fick veta betygen på matteproven vi gjorde igår (snabbt rättat eller vadå?) och gissa vad? MVG!!!!!!!!!! Skulle inte förvåna mig om mitt glädjeskrik hördes ända till Happaranda (heter det ens så?). Sen drog jag hem och gjorde istort sätt igenting i några timmar, tills jag drog till Salem klockan 9 och åt blåbärspaj och såg på dhw och cougar town. Asså älska cougar town! Sååååå skön humor xD

Sen kom jag hem, såg att Elida hade skrivit till mig på FB att jag skulle skriva i bloggen, och here i am. Som avslut kan jag (helt utan direkta sammanband till det jag skrivit) konstatera att jag använder paranteser jävligt ofta. Men det var då allt för mig.. PUSS!

(schlänger också in en "halvmongo" bild från i söndags..)


♥ josse

hehe



Hahah, lyssna när han säger "Med all respekt, hur läcker du än é hehehé..." sååå kul
//Elida.

update

ok, en update på hund inläggeeeet :P haha ja har gjort en lista! Tänker tjata på mis padres att ja ska få en hund i Panama! har fått ryck på riktigt

1. Samojedhund, stor vit fluffig hund, McDreamy!



2. Pomeranian/Dvärgspets, liten fluffig hundis! :) Bara SÖT!



3. Shar Pei, helst en svart..dom e sötast! o skryyyynklig!!! <3



4. Mops, liten flatface!



5. Bichon Frisé, liten vit fluffig! KRULL! Vem vill inte ha ett litet får lixom? ;)



//Elida.


shar pei

Sitter o kollar hundar :) har fått ryck o vill jääättegärna ha en liten hundis! Och en iPhone förstås....

Men iaf...jag kommer ihåg att min granne hade en liten svart shar pei och d va nog den sötaste hunden i världen! Tror inte jag sett ngn sötare, inte ens en mops slår en riktigt skrynklig svart Shar Pei!

 
viisst?

//Elida.

money money money

Igår kom jag hem från skolan o såg att jag fått brev från Nordea.
Där i låg 2 A4 fulla med utgifter! 500 kr hit o dit o mat här o där asså jag lägger ut så mkt pengar :( borde lära mig att spara ngn gång! lr gifta mig rik :) d ska jag göra :) MKT enklare...

Jag vill ALDRIG mer se ett sådant brev Nordea! Jag fick panik o slängde papprena...ni kan ju va lite miljövänliga o inte trycka sånna papper för seriöst...vem vill se dom!?

GAH...



//Elida.

1,2 step ♫

Godmorgon :D
Jag ska bara skriva två snabba saker :)

1. Idag ska vi på studiebesök på typ EU-parlamentet.. = Vi slipper Carl's lektioner = HAPPINESS.

2. JAG FICK OCKSÅ MVG PÅ ENGELSKAPROVET! Wiiiie. Typ alla fick det, men ändå. Ett MVG är ett MVG, and i like it. No, i love it!

♥ josse

Oh förresten så kom jag på en tredje grej!
Slash – Gotten - featuring Adam Levine <--kärlek.
Asså lyssna på texten& gitarrmelodin och njuuuut!
Älskar't

MVG

JAG FICK MVG PÅ ENGELSKAPROVET! Vill bara skrika IN YOUR FACE JENNIE! stupid...
Matteprovet idag gick oxå förvååånansvärt bra! WOH! IM ON FIRE!!!

Nu fattas bara att d ska gå riktigt bra på nationella proven i Engelska A så har jag mitt MVG!
I can do it, I can do it!

//Elida.

ibland (..jävligt sällan) ÄLSKAR jag söndagar

Sjukt bra dag idag. Började med trevligt kalas och tårtätande, och sedan aktiviteter med en person som inte kan säga "de rien". Hehehe, fun! Jaja, mer är det skriver jag inte. UNDERBAR DAG, UNDERBAR KVÄLL. Love my life! ..Förutom att jag har missat att plugga inför matteprovet imorn. Menmen, det finns ingenting som en liten dygning inte fixar ;)

Jag och världens underbaraste Nicole Älskar den här bilden!

♥ josse


scones m friends

Idag vaknade jag vid typ 12 efter att ha sovit 9 timmar?!
MEN jag kände mig som att jag sovit i 15h fast ja va TRÖTT :S :P konstig känsla d där

Ikväll bakade jag 3 satser scones, 8 pers och det blev 6 st scones var!!!
Snacka om mkt deg! Kände mig som en yrkesbagare som gör stooora satser åt gången haha
Jag och nici stod i köket o konstaterade att vi kmr bli hemmafruar! FOR SURE!

Iaf...nåra satt o pluggade o vi satt o åt o umgicks...mkt mysigt. Älskar min "familj". <3

Nu ska jag dygna o PLUGGA massa! Har matteprov imorn och sen kan ja ju börja med historie uppgiften o hitta fakta till mitt informativa tal :)



//Elida.

random adventure. typ.

ASSÅ ABOOOW, kvällen igår va flippad jao. Vi drog på fekke hos nån snubbe, o sen de spårade! Aina kom o vi ba "oh, shit vi kubbar!", sen vi kubbade, men aina tog oss, o vi ba "oh hell, cella inte morsan, jag beer dig aina".

Hahaha okej, nej så va de inte....
Nejmen jag va ju med Salem igår, och så ställdes en av våra planer in, så vi bestämde oss för att vara random. Vi hoppade på pendeltåget och åkte iväg mot Södertälje. När vi kom till centralen hoppade en snubbe (typ 40 bast) på och satte sig brevid mig. Jag och Salem skämtade, sjöng och skrattade och tänkte inte så mycket på honom. Efter en stund började även han skratta åt våra skämt, och när Salem hotade med att hoppa av tåget (på skoj såklart) så utbrister snubben "neeej. gå inteeee" med jättecreepy röst! Vi ba "Ehh, okeeej?" men brydde oss inte så mycket utan fortsatte hålla på typ. SEN började snubben disktet smeka mig på låret. Jag och Salem DOG av garv, och det var så jävla äckligt!!! HUUUUA. Så vi ba "Nä, fan. Vi hoppar av så snabbt som möjligt..!" och det var så vi hamnade i Tullinge.

När vi var i Tullinge (BTW, de här blir ett lååångt inlägg!) så drog vi till någon ICA typ. Vi köpte sånhär Jacky chokladpudding (omg, såååå gott!) och gick vidare. Vi hittade "Eklidshallen" (tror jag det hette iaf), och bestämde oss för att (läs: jag bestämde att vi skulle..) hoppa upp på taket och käka chokladpuddingen där. Det va sjukt kul och väldigt mysigt. Det är någonting speciellt med att sitta på ett tak med någon man älskar. Try it. När vi stog på taket åkte Coola-Killarna-Från-Tullinge förbi på sina cyklar. Dom skrek på oss att vi skulle gå ner från taket och att de skulle ringa polisen. Sen åkte dom 200m bort och stog och stirrade på oss i typ 20 minuter tills vi drog därifrån... No lifers! Aja, efter det drog vi till Älvsjö en sväng, men pallade inte stanna där länge.

På tåget på vägen hem så hoppade det på två killar (25-30 år?) och satte sig mitt emot oss. Sen började dom snacka med oss. Inte svenska. Inte engelska. FRANSKA. Både jag och Salem har gått på franska i ca 5 år, men ingen av oss fattade ett skit. Ändå fortsatte de babbla på franska. Efter ett tag så fick de in i huvudet att vi inte snackar franska, då började dom snacka lite engelska. En av dom typ tjatade på oss att vi skulle skicka sms till honom och massa annat skumt.

Sen när vi kom till Märsta igen så regnade det som fan, och vi hade ingen buss. Så vi gick hem i regnet. När vi kommit hem blev Salem sugen på äppelpaj, som vi gjorde en (och den va AWESOME!) och såg på family guy.
Sen drog jag hem och drömde massa (!) roliga drömmar :D

Idag ska jag bland annat fira Colin som fyllde 5år i tisdags! Han ska få en star wars t-shirt från mig. Hehe, gullungen älskar star wars. Hoppar ni som läser detta får en underbar dag (och ni som inte läser det kan ha en litelite sämre dag. muhaha), pusspuss!

♥ josse

ps. bilder från Tullinge-äventyret kommer ;)

nigg nigg..noo...

Haha så underbart rolig, klipp från Sunes sommar.



//Elida.

lördag 17:e april

Läste Josses inlägg o allt hon skrev va riktigt true!

Iaf, nu sitter mami o papi utanför o spelar yatzy o skriker o har sig! :P
Själv sitter jag i rummet o tittar på medan d sk. askmolnet drar förbi...? Himlen e grå och jag ser skräp flygande (kan vara fåglar oxå...) :P
Det är ju lite mindre trevligt att jag har en solpollett kvar men inga pengar att tjäna på happyhour så jag sparar nog min pollett :P Jag är väldigt noga m om jag kmr tjäna ngt på det jag gör lr inte..iaf när d handlar om mat och pengar.
Men det är oxå skönt att bara kunna skita i det och köpa o köpa loss för hela slanten...wish I could do that.

Ingen blå himmel för mig idag. Ska kolla om ngn är icke upptagen o kan förgylla min dag :)
Have a nice day!

//Elida.

skönhetsideal

Jag skrev ett sjukt långt inlägg om dethär, men jag tänker inte publicera det för att det finns en risk att folk börjar dömma mig (eftersom jag bland annat snackade om min syn på mig egna kropp osv). Men jag tänker kort sammafatta det andra..

Vad fan är det för fel på dagens helt sjuka skönhetsideal?! Man kan inte banta ner sig så att man ser ut som Dior's senaste catwalk modell (om man inte redan är byggd så).
Vissa som har höfter till exempel, vad försöker ni göra? Banta bort era höftben?

Folk har så jävla mycket fördommar:
- Är någon "för smal" så äter de ingenting. De tränar helatiden osv. De har aldrig hög ämnesomsättning. De kan gå upp i vikt om de vill, men det vill de inte.
- "För tjocka" människor vräker i sig mat. Dom tränar inte och dom bryr sig inte. De har aldrig låg ämnesomsättning. Dom kan gå ner i vikt om de vill, men de är för lata.

Asså herregud. Inser ni hur korkat det här är? Det finns "smala" människor som vräker i sig mat och anstränger sig för att gå upp i vikt, och "tjocka" som äter nyttigt och tränar, utan att någonting händer. De som är smala och inte kan gå upp i vikt anses vara lyckligare och vackrare än andra.

Och vad är "normalt"? Är det till exempel Jessica Alba på tidnings omslagen?
Well i've got some news for you:

Är jag konstig om jag tycker att bilden till vänster är finare?

Jag skyller "normen" på media och photoshop. Foton ljuger. Världen är fake. Allt är konspiration. Hahah, nu blir jag fett djup, kritisk och arg, men låt mig.

Ni som har lite kurvor ska vara lyckliga. Rumpa och bröst är vackert. Vem fan vill se ut som en vandrande pinne egentligen? Inte jag iallafall..

♥ josse

ändrade planer

Mina planer för kvällen ändrades i sista minuten (jag satt och gjorde typ ingenting och väntade från 13 till 20.30), så det sket sig. Som tur är ställde min goa vän Julius upp som sällskap, och vi såg filmen "Catch me if you can" med Tom Hanks och Leonardo DiCaprio. Riktigt bra film, enligt oss :)
Kom precis hem därifrån, med magen full av sånna här runda lösgodis-choklad (ooh så gott!). De är fan najs att vara hemma hos Julle fredag-lördag, för dom har alltid en feeet godisskål, mweheheh!

Nu ska jag gå och lägga min snart, är faktiskt riktigt trött efter första skolveckan sens lovet.

Imorn kanske jag klämmer in en happyhour-solning på förmiddagen, sen blir det lite (läs: skitmycket) bak med Carro (inför firandet av Colin 5år (!!!) på söndag), och sen ska jag hitte på något riktigtriktigt roligt med Salem. Planerna är inte kristallklara än, but hey; de blir väl bara kul att improvisera lite typ. Med Salem har jag alltid kul :D

Men jaja, godnatt sötnosar
♥ josse

-

So breathe it in and breathe it out
Listen to your heartbeat
There’s a wonder in the here and now
It’s right there in front of you
And I don’t want you to miss
The miracle of the moment


//Elida.


craZEEY

ASSÅ! Jag börjar bli galen på det här!
Jag tittar på kläder, skor, smycken mm. på internet och blir galen för att jag inte kan köpa ngt!
Seeen så ÅKER JAG FRIVILLIGT TILL ETT SHOPPINGCENTER?!
Jag var crazy på riktigt, fick ångest och panik o blev galen o deprimerad för att jag inte har ngra pengar att köpa allt i alla butiker för!!!! PLEASE KILL ME!

NÄ, men jag FICK iaf, av mamma, de här kläderna :)
2 par strumpbyxor, en grå tröja och en svart halsduk typ :P Sen köpte jennifer en jeansjacka ja kmr få låna :D



//Elida.

BRUNOS

Har precit kmit hem efter att ha solat :)
Jag o syrran tog moppen till Tingvalla o solade på Brunos...hänger där ofta nu för tiden ;)

O säg inte att man får hudcancer o att d e livsfarligt att sola solarium. Jag som har eksem då och då rekommenderas faktiskt att sola solarium :) den ni!

Nu har jag en pollett kvar och får pengar nästa månad! Ser ni en brunis i slutet på maj så äre jag ;)



//Elida.

why does it rain?

Jag vaknar upp, huvudet trycker lite...
Jag rullar upp rullgardinen och BAAAM! REGN! ;O

nej se det regnar, nej se det regnar, det var vär roligt hurra!

NÄ FY! nu ska jag äta scones o dra mig till skolan. Ikväll blire en girls night out! Bloggar sen.
//Elida.



mr. raab ;)

WIIIE, nu är engelska provet avklarat, så nu kan jag chillllllla ända tills jag måste börja plugga inför matteprovet på måndag..... Men de tar jag när det kommer :D
Nu sitter jag här hemma och har Mr. Raab på besök. Muy trevligt!


gammal bild (6)

♥ josse

storfot

HAHA! Roligaste delen i filmen A Goofy Movie (Långben the Movie)
Haha...titta när storfot dansar m fingret! LOVE!



//Elida.

jeans-goes-shorts vs. plugg..?

Nu ska jag klippa söder två par jeans till shorts! :D
Så typiskt mig att alltid sätta igång med massa projekt dagen innan ett prov som jag inte har pluggat till.. Fan allstå, jag måste få MVG i engelska! Äh, de löser sig. Klippa jeans går fort. Visst? Försöker tappert att intala mig själv att det inte tar sååå långt tid. Och vet ni vad? Det funkar. Fan.

♥ josse

_________________________________________________________
TILLÄGG:
Okej, jag failade totalt. Jag har slösat tid på att klippa och typ tagit sönder saxen, och för vadå? Ett par sneklippta jeans med olika långa ben som kommer vara fula oavsett vad jag gör med dom. Bra tänkt Josse, jävligt bra tänkt.

congrats

Grattis Ida, my dear friend!



//Elida.

mjukis

ASSÅ Josse din fuskis! :'( Vill oxå få en gentjänst ju...

Iaf, asså jag har haft världens mjukaste o lenaste babyhud i 3 dgr nu och idag när ja tvättat o plattat håret så känner jag att WOW JAG HAR ALDRIG HAFT SÅHÄR LEN HUD?!
Läskiga grejer men GLAD är jag! Jag menar...vem vill inte vara mjuk o ha mjukt hår?! THANK YOU GOD!

Nu ska jag "PLUGGA" :)

//Elida.

josse ♥ josse's balle

Tjäänarä bloggäääään!

Nu sitter jag ute på min balle (balkong) igen och har det mysigt. Äter lite natchos, dricker lite påskmust, lyssnar på lite musik och chattar med lite människor. Litelitelite, hehe.. Grejen är att jag har engelskaprov imorgon som jag bör plugga till. Men jag har kommit på en liten gentjänst som jag kanske ska använda mig av så jag får det lite lättare för mig på provet. Moahahah! Underbart. Om nu personen i fråga går med på mina krav..

♥ josse

facebook



♥ josse

popcornmannen

Det här är nog ngt av det äckligaste jag sett!
NJUT!



//Elida.

the last song

Kära läsare.. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Anledningen? Här är svaret:



Lägg märke till "From the author of "The Notebook" and "A Walk to Remember"". Iofs har jag inte sett the notebook (Men jag har bara hört bra saker om den. Måste se!!!), men a walk to remember är en så himla fin film!! Why, oh why sätter man Miley Cyrus som huvudrollen i en film som uppenbarligen har massa potential?! Självklart har också filmen en låt som Miley själv sjunger. Nejtack alltså. Dessutom måste jag bara tillägga bilden på omslaget är jättekonstig, haha! Verkligen inte en bra bild på henne alltså, =P
Hela omslaget ser lite B ut faktiskt.. Typ lite "Days of our life"-aktigt, haha!

Som ni kanske märker är inte Miley en av mina favoriter.. Inte som "seriös" skådespelerska iallafall. (Jag kan ju erkänna att jag har sett ett Hannah Montana avsnitt eller två, men hallå de är ju jag, josefine; disney-lover-nummer-ett vi snackar om. Don't judge me.)

♥ josse

Btw! Elida, i love the nya design! =D


ny design

NY DESIGN, ÄNTLIGEN!

Egentligen borde jag pluggat men äsch...tog initiativet att äntligen fixa en ny design och...
DUH I'M SO DEEPLY MADLY PROUD OVER MYSELF! kan man säga så? Google sa att man kunde det (a) :P

//Elida.

dagen!

Idag var en ganska vanlig skoldag. Vi hade någ skitgrej på gympan, men vi var på satelliten (=skiiiitfint ställe!!!), och sen slutade vi. Jag och Sofia tog en glass nere i cafeterian, skiit mys =D

 
SötaSofia ser ut som en manga figur! :D
Och jag ser väl ut.. ja, precis som jag brukar se ut på alla bilder. Sådär lite spexig och överlägsen ;) (dock lite slitnare och med lite äckligare hår (behövde en seriööös tvätt) än normalt)

När jag kom hem tog jag en låååång dusch, sen slängde jag ihop lite middag och efter det drog jag och Salami ut på en promenix. Hahaha, utanför affären på norrbacka va de en lite unge med tuppkam som åt en feet rulltårta o ba "tja!" hahahahah, vi dog, de såg så jääävla kul ut!!! Han va typ.. 8-9? Sen kom han fram till oss, gjorde någonting (gud vet vad?) och utropade "DE VA INTE JAG" och kubbade därifrån. Hahhahahaha, asså jag och Salem typ la oss på marken av skratt!

Vi hittade en klotter vägg. Jag "målade" spenor på tjuten med min kinder maxi. Yeeeeah.... Men jag såg ut som ett kioskmongo i nyllet, så jag fixade ett annat "ansikte"... SNYGGT VA?!


"NAAJS" (-borat).

♥ josse

Sinead >>> Skinhead

En tjej i min franskaklass har klippt sig.
Eller nej, inte klippt, snaggat.

Nu ser hon ut som Sinead O'Connor:


♥ josse

TILLÄGG:
Även Axel i min klass han blivit skinhead. Passande. Han ser också ut som Sinead. MOHAHA.

på tal om ingenting...



josse

lovbloggande?

Haha, jag är sämst på att blogga på lov :P
Idag har ,precis som Josse sa, varit en UNDERBAR dag :D bra väder, bra hårdag, bra umgänge :)

Imorn...ska jag till tandläkaren o laga d sista hålet. Men nu försöker jag vända tillbaka dygnet genom att dygna och sedan gå och lägga mig 8 varje kväll nu i veckan. Kmr ha rätt mkt plugg i veckan dock...eftersom vi har engelska prov på torsdag och matteprov på fredag. Ska försöka klippa mig och sola lite nu i veckan oxå :)
På onsdag fyller min snyggovän Ida 17 vårar! :D ÅH så ska köpa ngt till henni ;)

Nu ska ja fortsätta vara störd, här får ni en mindre störd bild från i fredags. Puss //Elida.



♥ mitt underbara liv ♥

HEJHEEEEEEJ
OMG; mitt liv är ultimat just i denna stund.


1. Jag har lyckats planka heladagen på mitt terminskort.
2. Jag fick en skiiitsöt vårjacka för 24:- på HM för att kassörskan slog in något fel! :D
3. Det är helt underbart väder!!!
4. Bussen från kista matchade tåget till Märsta som i sin tur matchade bussen hem!
5. Jag sitter just nu på min 40grader varma balkong (den är inglasad, thats why its so smokin' hot).
6. Det finns en glass i frysen som jag ska hämta inom kort.
7. Jag lyssnar på suuuuuuperhärlig musik!!!!! Ted Gärdestad – Oh, vilken härlig da', wow. Den här har jag haft i huvudet idag, för att det ÄR en sån härlig dag!
8. Det känns som att allt kommer att lösa sig nu, och bli som det ska vara.
9. Jag känner hur solen börjar ta på axlarna... =D =D
10. Massa annat som jag inte orkar skriva :)

Asså hjälp, jag kommer kissa på mig för att jag mår så bra. Hahahahha! Typ.

BILD PÅ MITT HÅR (nu har jag en gammal keps på mig också, haha, annars får jag solen i ögonen. Kan ändå knappt se skärmen, hehe)

Det blev inte så jag klippte håret i kista idag, som ni kan se är de olika långt på sidorna, haha! Men Carro har lovat att klippa mig imorn ;)

josse

KISTA!

Igår hade jag en mycket mycket väldigt trevlig kväll. Jag och Carro såg på djävulen bär prada, drack milkshake och åt mockarutor och snackade en massa. Idag ska hon och jag dra till kista, och shoppa, kanske fixa mitt hår (för er som inte sett det, hört det eller listat ut det än så klippte jag mig i måndags. Det är annorlunda, mer än så säger jag inte. Men iallafall blev de lite fail, så jag måste klippa igen för jag fick sämsta frisören så mitt hår är snett :/) och äta på MAX! Men mamma va lite rolig imorse när jag sa att jag skulle till kista:

Mamma - Ska du åka med håret då?
Jag - Nej, jag ska åka utan.

Hahah, jag älskar snabbtänkta, kvicka kommentarer!
Nejmen nu ska jag borsta tänderna, sen är jag redo!

josse

datafri kväll ;)

Okej, det blev inte ut och ränna i affärer idag.. hehe, lat som man är. Jag har bara varit hemma; lagat mat, sett en film och resten av dagen har jag spelat gitarr. Hela dagen. Mammamia. Jag har lärt mig en jättebra låt som låter skitbra och är fett passande i mitt livssammanhang, och den är lite svårare också så det är jättekul! :D

Inom kort ska jag dra till Carrobarro. Vi får typ ha tjejkväll eller nått, för Pandi är inte hemma! Mysmys. Och jag ska förbjuda henne att röra sin dator under kvällen, men vi får väl se hur det går med tanke på att hon är en till och med värre data nörd än vad jag är. Men nu har jag bestämt det iallafall. Datafri kväll. Skööönt!


(bara för att inlägg med bilder är roligare än de utan) ;)

josse

HAHA!

Klick!

josse

cozyyyy

Gomorron gomooorron, fåglarna sjunger glatt; gomorron, gomorron i köööööööööör ♫

Åååååh kära ni, ni anar inte hur bra jag mår just nu! Jag har inte sovit bra på över en månad, men nu inatt. Asså. Det var himmelriket! Jag vaknade iallafall för ca en timme sen, och nu ligger jag i sängen och bara chillaaaar! Love it.


MYYYS

hehe, ja osminkad blekfis-bild, men jag är på för bra humör för att bry mig. Snart ska jag hoppa upp och ta en lång dusch, sen ska jag ut och springa runt hela jorden.
Nejmen iallafall i några affärer. COZY!

josse

rekord i dumhet

Har precis slagit rekord i dumhet! HAHA
Jag dricker iste...framför datorn :) Jag tittar i botten av glaset när ja dricker och ser bilder i teet. Bilder som liknar minnen från ngnting...jag kan se Gabriel som "visar upp" sina muskler på en stock m Sara framför och mig brevid...jag kan se mig själv i en buss m nåra vänner.

Så min reaktion va wooow...its a sign! lr ngt liknande hahah, ja kan se mina minnen i teet! wow!
Sen tar jag ner glaset och inser direkt att "minnena" jag just sett i teet var min bakrundsbild ?! xD Det hade speglats i teet eftersom glaset och teet är genomskinliga!!! hahahahahahahaha ja döööör.

//Elida.

polyvore ♥



Ååååååh, detta skulle man inte direkt tacka nej till.
JAG VILL HA ALLTIHOPA. Very sexysexytime. Dör.

josse

ketchup.......

Ohherregud. Jag går just nu runt med händerna för magen och låter som en ledsen hundvalp och får kväljningar. JAG ÄR SÅ ÄCKLAD. Anledningen?



Jag har precis satt i mig en fet portion köttbullar, pasta och ETT HALVÅR GAMMAL KETCHUP. Borde jag gå och spy eller nått?!

Am i gonna die? :'(

/josse

DIPDA DIPDA DIP DOA BADOBIDO

Goddagens bloggen!
Inatt låg jag sömnlös i min säng till klockan halv 5 (!!!) bara för att jag velade om jag skulle eller inte skulle skicka ett sms som var 10 sms långt (!!!). Sen när jag äntligen skickade de efter att ha läst igenom den 10000 gånger i ca 2 timmar kunde jag få ro och somnade. Tills jag vaknade klockan 12. Nu vill jag bara zzzzova, men de får fan vänta tills ikväll. Ska ta och laga lite frukost-lunch-middags mat, och möjligen kanske kanske plugga litegrann ;)


jag i min nya frilla förresten :)
vad tycks?

josse

sömnlös elida

jag, elida isabel bengtsson, HATAR sömnlösa nätter, HATAR mardrömmar, HATAR pain på alla möjliga ställen!!!

människor säger blabla hata är ett starkt ord!
MEN OCH?! JAG HATAR HATAR HATAR ALLT SOM INTE E BRA! och smärta sömnlöshet o mardrömmar är INTE BRA!

kuul....
jag lovar...om ja hade en data m inbyggd kamera (vilket ja ogillar att ja inte har!) så skulle ni få bra bilder till alla inlägg....men  ICKE


d här får duga

//Elida.......


whatcha say!?



Bara jag som tycker att Jason Derulo's"polisong"-grejer är sjukt fula?!

Hmm.. Jag tänker alltid på sjukt skumma och random grejer om nätterna.. Typ just nu överväger jag ett stort beslut. Vetefan vad jag ska göra? Det är inge bra för mig att vara uppe såhär sent! Jag blir sjukt djup, klängig, random och eftertänksam vid den här tiden. Inge bra om man kombinerar med lite ångest & skit! =P
Men jag kan inte sova :(
OCH VARFÖR BLEV TEXTEN SÅ KNAS?! :O

josse

Bitch slap

Dagen började med en sväng in till gamla stan med min käre vän Julius. På tåget påvägen dit var det en tjej som verkligen rådampade på sin (förmodligen) pojkvän. Asså hon skrek rakt ut, för full hals. Vi tog iallafall en glass på Ben&Jerry's stället och tog en liten promenad genom gamla stan till... nya (?) stan, för att hämta ut hans biobiljetter. Sen drog vi hem till honom, spelade fifa09, såg på "Prinsessan och grodan" (ytterst bra film tycker jag som älskar Disney filmer), och sen spelade vi mer fifa09.
Efter det kom jag på att jag kunde dra till Carrobarro (Caroline) och Pandi (Anders). Pandi's kompisar var där och såg på film, så jag slog mig ner. Typ 2 sekunder efter det inser jag att de ser på en "film" som praktiskt taget borde kategoriseras som mjukporr. Hahah, det var så j*vla löjligt asså! De var om tre tjejer (alla lättklädda och "stor bystade") som typ slogs, hade sex (med varandra!! (asså man såg inget "sånt" men iallafall!)) och hade vattenkrig. Helt sjukt! Men vi fick oss ett gott skratt iallafall. Hahah "mjauw". Om ni vill se den så hette den typ "Bitch slap" har jag för mig. Vem vet, ni kanske gillar sånt?
Drog iallafall hem efter filmen, smällde i mig en halv påse chips och såg på "Alice i underlandet". Muy trevligt. Det blir iallafall ingen sen kväll för mig. Ska nog lägga mig och slö-kolla lite på TV nu och sen sova :)

josse

salem's mamma, hahahah!

Jag ser på Legally blonde med Salem och hennes mamma.

Jag - Jag vill gå på toa.
Salem's mamma - Ska jag pausa?
Jag - Nä?
Salem's mamma - *dör av garv*
Jag & Salem - wtf?!
Salem's mamma - Jag frågade om vi skulle pausa, men filmen är på TV'n så det går inte *fortsätter asgarva*
Jag & Salem - *DÖR AV GARV*'

josse


SHOPPAT!

IDAG har varit en splendid dag :)
Jag har varit i kista och sollentuna c och shopppppppat!

Bilder:

Söta örhängen och baffig ring från Gina tricot
(49:- och 119:-)


Söta skor från HM
(129:-)


Tunna Converse-wannabe's från Belle shoes
(249:-)


Charmant-väska från affär som ska stänga i sollentuna c
(199:-, ordinarie = 699:-)
-fanns 2 likadana mörkbruna kvar idag, passa på.



Depend lack; mörklila, vitglittrig och svart
(50:-, 3 för 2 på kicks i sollentuna c)


Josse goes wannabe-fashionblogger..? xD
Jaja, de var iallafall dagens inköp.
Men jag spenderade också 190:- på en sak,
men vad det är får ni veta någon annan gång ;)

josse

LIFE!

The real me is the one who is...

UPPE ALL NIGHT LONG!!! :D L to the O to the V to the E it !!! :D

ÄÄÄLSKAR att ha FF o bara kunna hänga här med MASSOR av vänner! Huset vänds upp o ner o vi lagar mat 24/7 o sätter på diskmaskinen 7 ggr om dagen! THAT'S WHAT I'M TALKIN' ABOUT! THAT'S LIFE!

Nu vet jag inte om jag ska gå o lägga mig eller om jag ska dygna :P Ska se om d finns ngt kul på TV först...;)

(MEN FÖR ER MÄNNISKOR SOM SÄKERT LIGGER OCH DRÖMMER NU...)

...godnatt!

//Elida.

SPIIDEEEEEEER *böl*

OBS. Varning för ett caps inlägg.

OMFG, JAG ÄR JU HOS PAPPA, OCH SKA SOVA HÄR. HAN BOR I FREAKING ROSERSBERG, UTE BLAND EN MASSA JÄVLA ÅKRAR MITT UTE I INGENSTANS PÅ LANDET. NU ÄR DET SÅ ATT DET BÖRJAR BLI VÅR = INSEKTERNA BÖRJAR KRÄLA FRAM UR SINA SMÅ VRÅN. SPECIELLT HÄR UTE MITT I FREAKING INGENSTANS. SJÄLVKLART SATT DET EN FET SPINDEL OCH SNÄLLT VÄNTADE PÅ MIG PRECIS BREVID MIN SÄNG VID SÄNGLAMPAN. DÅ BLEV DET ETT JÄKLA STÅHEJ FRÅN MIN SIDA SKA JAG TALA OM. EVELINA VAR TVUNGEN ATT RYCKA IN SOM MIN RÄDDARE I NÖDEN, OCH DÖDA DEN DÄR JÄVLEN (EFTER HON KASTAT DEN PÅ MIG SÅKLART). OCH DET FÖRVÄNTAS ATT JAG SKA SOVA HÄR INATT?! JAG ÖVERVÄGER ATT SOVA PÅ TANGENTBORDET. OCH FOLK UNDRAR VARFÖR JAG INTE BOR HÄR LÄNGRE?! FYFAN, JAG HAR FORTFARANDE TÅRAR I ÖGONEN, OCH DET HAR GÅTT TYP EN HALVTIMME.

*UHÄÄÄÄK UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK* (spy-ljud)
josse

4/4

Chaba bloggen!
Idag hade jag tänkt att ta en osminkad chilldag, så jag satte igång och bakade en kladdkaka. Precis när jag tog ut den ur ugnen så skrev Evelina till mig på msn, så hon kom över hit och åt kladdkaka och nyss va vi ute på en promenad typ. Mysmys. Ska snart dra hem till henne och de blir förmodligen så att jag sover där också :) I övrigt har jag hela dagen tänkt att det var tisdag av någon anledning, hehe =P

Yeah, de va allt!
josse

snabb update

Först och främst; Elida, jag har ingen aning om vad du snackar om i inlägget här nedanför. Asså hela "BAAM" grejen xD
Annars då; Idag köpte jag 2 par skor och en jeansjacka. Jag är inte hel säker på något av det, haha =P Kanske visar bilder imorn. Det blev så att jag mötte upp Salem, och vi gick i lite affärer tillsammans, sen nu på kvällen gjorde vi ingenting speciellt, såg på film bara.. :)

Och en sak till: Jag är sjukt glad att det börjar bli vår och så, men jag vill fan tillbaka till december! December -09 var den ultimata månaden. Då var jag lycklig. *suck*

Äsch, nu ska jag sluta deppa på bloggen!
Sov gott sweetnowsar

josse

BAAAM

Har lärt mig ett nytt uttryck haha! "BAAAM" och nu ska jag använda det i ett sammanhang så ni förstår :)

Efter jag läst josses inlägg innan detta så märkte jag att hon SOPAT GOLVET MED ER ALLA! Så josse ba BAAAM!!! SUCK ON THAT! hahah :P

Back to meeee :) Jag har inte sovit ett piss...nästan :P
För jennifer hade hela ligan här hemma på filmmaraton...UTANFÖR MITT RUM! Irriterande...jag höll på att få nervsammanbrott o skicka ut alla.
Elida goes hulken på morgonen!
Sen iaf väcker Malin mig vid typ 11 ngnting :P så vi äter frukost o sen drog jag o solade :)
Blev SÅÅ BRUN på ryggen :P resten blev typ 1-2 nyanser brunare.

MEEN nu snart ska jag till stan o köpa jordgubbar m nåra vänner o sen hem o till Sigtuna vid 3 halv 4 :) Eh...kom nu på att klockan redan e halv 2...eh :P haha

JA...nu ska jag fixa mig lite...CIAO

//Elida.

SHOP 'TIL I DROP!

WOHOOO, NU SKA JAG UT OCH SHOP 'TIL I DROP! FYFAN VA NAJS!!!!
Med de 1200:- jag fick igår har jag ...2300:- (lol, skrytigt?)!!! Ska lägga undan 500:- elr 800:- till sommaren, beroende på om jag köper riktiga converse eller inte. Eftersom jag inte orkar ragga sällskap eller gå någon annanstans än dit jag vill, så jag åker ensam. Hhehehehe, det här blir fetnajs. Älska att bränna stålar ♥

Och om ni undrar hur en richbitch ser ut, så kommer svaret här;


IM OUT!

josse

Gla' påsk!

Nyss kom jag hem från en påskmiddag hos pappa! Sjukt go' mat och chokladpannacotta till efterrätt *DRÄGGEL!* Jag fick inget påskgodis.. Istället fick jag 1200:-, och de är ju inte illa pinkat det heller ;) Nu kan jag köpa converse, en vårjacka, en väska OSV OSV! FYFAN VA BRA! Iallafall, kom nyss innanför dörren, och de första jag gjorde va att ta bort sminket och smälla på mig en ansiktsmask. Imorn ska jag nog ta och unna mig en solning på Brunos också så jag blir lite vår-fräsh, nu när jag ändå har råd. Det sägs ju att man inte kan köpa lycka etc. men jag är fan så mycket gladare nu än innan jag åkte dit. hehe :)
Sen hände det en liten rolig grej när jag skulle dra också, hahahaha!! Jag råkade smälla upp dörren till Evelina's rum när hon och hennes Nicke hade hångelkalas. Shit vad jag garvade!! Dom skämmdes så jäkla mycke! Hahaha!



GLA' PÅSK MINA SMÅ BLOGGLÄSANDE KYLLINGAR! hehe :)
josse

im watching you

äre bara ja som tkr den här liknar Carl? ;) //Elida.


APRIL

Åh vad jag önskar att jag hade tid att fixa ngn design här!
Snart ber jag Jennifer be ngn av hennes kompisar göra d...!

Iaf..här kmr en bild på mig för lite över 1 år sedan...haha.
Åh vad jag vill äta glass på en brygga...får vänta tills imorn :)



//Elida.


rubrik

ÅH...jag hade något att skriva...då jag glömde bort vad d va :P

ÄH...får väl bli en snabb uppdatering då :P

Har varit hos Eurells o umgåtts m Cicci Niclas Samira Mirella Alex o Gabriel. Sen kom d helt plötsligt MASSA folk från ingenstans o sen heeelt plötsligt drog en MASSA folk haha :P lite knäppt men aja :P
Jag fick en allergisk reaktion (igen) o nu vare ögonen som kliade o blev hur röda som helst...JOBBIGT!

Kom på att min lillasyster Alice fyller år på lördag...6 år blir hon. Jag minns d som d va igår när hon var nyfödd. Tiden går fort, thank God for that!!!

//Elida.

mmmmys

Oooh, jag sitter nyduschad klädd i min favorit tröja i ett mysbelyst, nystädat rum med nybäddad säng och en skål påskgodis och ett glas påskmust bredvid mig. Kan det bli bättre? Mysfaktorn är höööög, förutom att jag har kvar en del skolarbete att göra ikväll ..Fast det är lov! =P

Ska jag försöka få det överstökat nu, så jag kan gå och lägga mig snart :)

josse


teehee

Haha, jag drömde att jag va från Ukraina inatt! Hade en skitskum dröm!
Just nu sitter jag och nackellackar mina ringar, innan alla blir helt och hållet kopparfärgade.. Sen ska jag till skolan för sista gången på ett bra tag! Wiiiiiiiie! De känns inte som det ska bli lov, men jo, tydligen! Härligt!


(bild på mig och Elida från igår)

josse

RSS 2.0