WOHOOOOOOWIIWIIEIIIII!!!!

ÅSSA MY GOOOOOSH! Jag smäller aaaaav!

1. Jag har en vecka till på mig att läsa min bok = det underlättar mitt liv som faaan!
2. Jag fick VG på min muntliga franska grej!!! G+ på provet, but still.... :D
3. JAG HÖLL NYSS TAL I SVENSKA, OCH JAG FICK MVG PÅ DE & MVG I HELA KURSEN!!!

MVG I SVENSKA A!!!!!!!!! JAG DÖÖÖÖÖÖR!




♥ josse

varning för känsloladdat inlägg

Jag känner att det här börjar bli föööör jobbigt.
Jag känner att jag börjar bli föööör känslomässig...lr va d heter.
Jag känner att jag typ börjar dra mig undan för att saknaden inte ska bli föööör stor.
Jag känner att jag skulle behöva någon som säger att allt kommer att gå bra.

Vill tebax till the "I-Don't-Feel-Anything" part...
Flytta aldrig utomlands...man blir känslomässigt störd...I promise.

Nä nu bölar jag snart :P Bäst att sova.

//Elida.

plugglista

Okej, ni som läser kommer inte bry er ett skit om detta inlägg, men jag skriver det inte till er, jag skriver det till mig själv!
Annars kommer jag aldrig hinna med mitt plugg och hålla koll på vad som ska göras! ;)

Idag - Öva på svenskatalet massa gånger och läs till minst sida 151.
Måndag morgon - Åk tidigare till skolan för att plugga på franskan (som ligger kvarglömd i skåpet)
Måndag eftermiddag - Plugga på biblioteket i x antal timmar, läs ut boken och skriv minst en sida om ungdomsbrottslighet.
Tisdag - Plugga på biblioteket i x antal timmar, skriv klart samhällsuppsatsen, 3-5 sidor!
Onsdag - Svara på religionsfrågorna, ca. 2-3 sidor + gör matteuppgifterna!

Då borde jag hinna va? Är bara lite tvekis på boken, men jag har ju sett filmen så jag kan själva grund storyn och jag tror jag kan svara hyffsat bra på frågorna.
Resten är en bagatell om mina uträkningar funkar ;)

♥ josse

pride and prejudice

Eftersom jag antar att jag inte kommer hinna läsa ut boken "Pride and Prejudice" så laddade jag ner filmen. Som en back-up typ. Nu har jag precis sett den, och typ alla jag har pratat med som har sett den kommer tycka jag är typ puckad eller någonting, för jag tyckte att den var helt otroligt fin! Jag brukar verkligen inte gilla drama eller gammeldags skit, men asså wow. Jag blev typ jättetaggad på att läsa boken nu, haha!



Men innan jag läser mer så ska jag försöka få lite samhällsuppsats skriven!
Nu är jag sjukt taggad på livet! Älskar filmer som gör mig på det här humöret!
I really really liked it.

♥ josse

FUCK MY LIFE

Fyfan vilken trevlig dag detta kommer att bli (hör sarkasmen eka i den mörka deppighets-grotta jag sitter och gömmer mig i atm). Imorgon ska jag ha ett muntligt franskaprov, så idag måste jag förbereda en ca. 5 minuter lång "berättelse" om en drömresa, och så ska jag hålla svenskatal, som jag måste gå igenom idag så jag kan det två sidor långa talet om seriemördare i stort sätt utantill. Tills på tisdag ska jag ha läst ut "Pride and Prejudice", jag ligger på sida 27 av 325, och svara på frågor om boken. Fan va kul. Tills tisdag ska jag även ha skrivit en 3-5 lång uppsatts om ungdomsbrottslighet. Jag ligger på fjärde meningen. Utöver det ska jag svara på två MVG-frågor om religion och etik för att kunna på MVG som slutbetyg, de ska väll bli runt 2-3 a4, och lösa några MVG-mattetal för att kunna på MVG som slutbetyg i det med. Dessa ska in .. någongång. Vet inte när, men väääldigt snart.

Jag har alltså läxa/prov/tal/kompensationsuppgifter/uppsats/bokläsning och så vidare i franska, svenska, engelska, samhällskunskap, matte och religion. FML på riktigt alltså.

Jag som hade tänkt göra en snygghets-lista över ESC-killarna från igår! Ovanligt bra skörd i år om jag får säga det själv (6). Det kommer sen när jag har tid. Eric Saade var iallafall snyggaste ever. Ingen slog honom. Men jaja, kommer bilder och sånnt senare i veckan ;)

/josse

pruttkorv

AH ja e helt slut efter att ha städat hela huset (igen) efter typ de 20 pers som va här igår :o
Vi såg eurovision, röstade på Israel och sen såg vi Forrest Gump! :) Han e ju för söt...men liiite långtråkig.

Vaknade o förväntade mig sämsta vädret o sen ser jag att d e 20 grader o typ blå himmel ?!
På med klänningen upp m håret, här ska chillas!

Äter Billys...mamma o pappa är i norrland. De är borta varje helg nuförtiden, skönt! Men då lever ja på billys...o gurka...o ben&jerry's ooooooooch eh juice :P Donken idag blire nog.

Har lite panik eftersom jag inte hunnit läsa boken alls! Och min psykopatuppsats är inte klar så det blir definitift en pluggdag imorn, måndagar är perfekta!

Besos //Elida.

ESC

Nu är jag precis hemkommen från familjen Raab som jag har spenderat kvällen med. Mysmys. Vi såg på eurovision såklart (jag och Julle missade bion.........)! Tyskland vann! WIHOO! Skön låt asså!



Och på tal om kylskåpsmagneter; Jag har fått 4 (!!!!!) finnar. Jag får aldrig finnar. Så nu ger jag mig tusan på att de ska försvinna och sitter med massa tandkräm och lite idomin i fejan. Inte för jag tror att det funkar, men vafan, måste ju försöka iallafall. Imorn ska jag ha massa ansiktsmask också. Haha, sattsare? Jag hatar att ha finnar =P

Puss gonatt :)
♥ josse

sigtunaaaaa

Idag har jag haft en häärlig dag i sigtuna! Jag mötte Fredrik på bussen och vi drog till sigtuna tillsammans. Precis när vi kom fram satte Ivar och Julle's spelning igång och dom körde 3 låtar. Efter det drog jag, Fredrik, Ivar, Julle och Marcus Lundgren (som kom dit typ 3 minuter efter spelningen var slut, failor!!) till våfflan och åt glass! Sen drog vi och såg när Jimmy sjöng och spelade gitarr. Asså den killen är fan överbegåvad, man vill bara ta med honom hem och borsta hans hår typ. Hahah ;)

♥ josse

läs inte om du inte vill bli äcklad

Igår kväll/natt hängde jag med Salem, Oskar, Winta, Lizzie och Marie för vi skulle fira att Salem fyller år på söndag (min bäbis växer så snabbt... Åren bara flyyyger iväg *buhu*). Vi typ gjorde iallafall massa saker, sen drog vi ut ett tag och så. Efter ett tag så drog Oskar, och sen drog Lizzie och Marie, medans jag och Winta va kvar hos Salem och sov över där. Efter ett tag när vi hade somnat så hörde vi att Winta lät skit konstigt (okej, jag varnar känsliga läsare, haha. Skyll dig själv om du läser), och de visade sig att hon låg och spydde i Salems säng (Thankgod att jag låg på golvet..). Vi ba "WTF?!" och Salem började skrika på henne, för hon låg bara kvar och fortsatte! Efter ett tag så gick hon upp, och fick typ städa upp efter sig. Jag och Salem kunde inte sluta garva! Hahahah, asså hur random? Och Winta ba "Jag märkte ingenting, jag hade bästa drömmen! Varför väckte ni mig?!", - typ "för att du SPYDDE?!". Asså stört! =P

Jädrans fräsht inlägg, men vafan! De va så kul, jag va tvungen att skriva de, haha!
Idag ska jag dra till sigtuna och se på Julles och Ivars bands spelning med Antwan och Freddie, och ikväll ska jag se "Robin Hood" på bio med Jullieboy! :)

♥ josse

buenas noches

Ja, som ni vet tog flera av mina vänner studenten idag :'D
Fick bara bilder på Dottir o Alex men Nici fick riktigt bra bilder på dom andra.

Nu är jag slut, mätt och belåten. Kändes väldigt konstigt ikväll utan mina 91or :(
Va som ett hål typ, hur ska jag klara mig ett år utan dom? mamma mia

Idag är det 5 veckor kvar tills jag flyttar, tiden bara rullar iväg. Glad att jag får en kort sommar här iaf.



Här är Alex som precis "sprungit" ut :P



Här är Dottir :)

Nu ska jag soooooooova för jag e tröööööött.
Buenas Noches
//Elida.

tankar

Varför blir folk som går ner mycke i vikt/tränar upp massa muskler mycket brunare helt plötsligt? Sker det automatiskt eller känner alla att de måste smörja på massa sololja/b.u.s. över hela kroppen nu när de faktiskt kan nå runt hela sin mage? Det slår ju aldrig fel! Folk som går ner i vikt blir bruna. Dessutom försvinner all eventuell kroppsbehåring. Har ni tänkt på det?

 


En annan tanke; dykte - dök, smygde - smög, krypte - kröp, strypte - ströp, lyste - lös, + massa fler liknande.. Finns de något som är rätt eller fel? Varför finns det två versioner? VARFÖR? Onödigt? Är de dialekt? Vart säger mad vad isåfall?

Och en sista fråga.. love it, finns det någon bättre spellista eller?! Troligen inte ;)

♥ josse

this is the day of freedom...för studenterna iaf

GRATTIS till studenten Alexander Afework, Gabriel Eurell, Sara Davidsdottir, Sara Carlmatz, Elin Ahlström och Jesper Pålsson! OCH alla andra 91:or eller översmarta överkursare som tar studenten idaaaaaag :D

//Elida.

geeeeeeeeeeeet

VILL OXÅ TA STUDENTEN!
Har 6 vänner som tar studenten iår. Blir liiite tajt med alla mottagningar man ska gå på men det ordnar sig nog ;)
Kul blire iallafall! Hoppas det är fint väder, pallar inte stå ute o frysa, och pallar definitivt inte fuktighet eller regn!
Ge oss bra väder imorn, för studenternas skull! Det regnade vid typ 5 :/

Nä...nu är jag irriterad på min lugg som åker fram i fejjan hela tiden :P

ASSÅ! Jag är så himla sur.
Fick ingen middag idag heller (det händer ofta, de glömmer ofta att ropa på mig) bara för att jag inte kunde hjälpa pappa att duka just då när han ville det. När jag sen var klar och skulle ner o äta så är det inte dukat åt mig o de hade ätit upp. Om man inte har tid att hjälpa till har man heller inte tid att äta...enligt honom :S Men guess what?! Jag hjälpte andra som behövde min hjälp. Dom tkr jag e självisk...hah! Straffet man får för att man inte lyder order är att man e utan mat tydligen...fine, I don't want it anyway. Klarar mig gott o väl på mina egna matlagningskunskaper. Aja, en dag närmre att jag flyttar hemifrån iaf.
De säger att de känner mig...jag bara skrattar. Ett skämt är vad det är.

Nu regnar det igen...GET! -.-

//Elida.


bio

Nu ska jag skynda iväg till Marcus. Vi ska på jättesen bio (för att vara vardag iallafall..) och vi ska se...... *trummvirrvel* ...


Ska bli najsigt ;)
♥ josse

wtf japan, seriously?!



En video som Nadja skickade till mig häromdan. Hahaha, störd humor alltså!

♥ josse

msn

Backstory; Julle snaggade håret igår....:


= Jag trodde seriöst att jag ville att jag skulle gosa med hans avklippta lockar.... Euuuuuwuuwi!



...Jag har inte löss.


Och på tal om spaghetti; Idag hade vi friluftsdag i skolan, men jag va inte så jätteangagerad (STAVNING?!?!?) så att säga, så jag hängde mest med Elida och Oskar. Vi körde lite kubb, sen drog vi och såg lite på fotboll, sen lunch och sen hem. Jävligt chill dag faktiskt..! Hehe.. Sen var jag o fixade ett nytt pass inför London-resan som är om mindre än en månad!!! :D Sen drog jag till Sthlm med Spännis och gick runt o hade de bra. Typ :) Klockren dag <3

♥ josse


gotta love youtube!



Denhär filmen ska jag se på medans jag trycker i mig lite på tok för salt korvstroganof (y)
♥ josse

fel sms ♥

Trött och uttråkad klickade jag mig in på felsms.com. Resultatet?
Jag låg rullandes på golvet och grät,
detta är tamigfan de roligaste jag någonsin har läst!



HAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!! ROFLMAO, BOKSTAVLIGT TALAT!!

♥ josse

akustisk klädstil

Kunde inte komma på namnet på den stilen jag gillar på killar. Så jag kallar det Akustiskt! Voila!
Jag gjorde d här på en tjejhemsida o d fanns inte mkt att välja på för killar ska jag säga....



//Elida.

dilemma




Stor dilemma; Vafan ska jag hitta på med alla mina pengar i sommar?!

♥ josse

Shohoooo

Nu har jag varit och shoppat! Jag och Elida gick igenom typ alla klädaffärer som fanns i Sollentuna C, inklusive ICA, apotekt etc. hehe ;)
Jag har iallafall köpt de jag skulle göra (och de va ingen som påminnde mig! Jag börjar tro att de inte finns någon som läser våran blogg o.O..... Eller vänta, de visste jag redan haha), och hittat lite som jag förmodligen ska köpa sen. Och jag behöver solglajjer!! Hittade 2 st, gaaah! Måste köpa! =D

Jaja, nu ska jag... fortsätta ha håltimme. Typ.... Hehe.

PUSS ♥ josse

BH & bodylotion

Någon söt gulleplutt som kan påminna mig om att köpa följande föremål imorn i skolan?
  

FANX på förhand! ♥ josse


francais

Jag har prov imorgon. Franska. Jag känner inte för det. Att plugga alltså. Det här vädret gör mig deprimerad. Fast iofs hade jag en grym kväll/natt igår och halvdag idag. Jag va med "FlexarN^" eller "Spännis". Han har fått ett nytt smeknamn, bara för han är så stolt över sina nya gym-muskler. Marcus alltså. Fan va roligt inlägg. Don't care atm. Jag blev sur på mamma idag också. Nu vill jag bara se på en disneyfilm och begrava mig i rosa fluffkuddar och gossedjur och glömma alla problem, alla skolarbeten och allt regn. Snart är de sommarlov. Fan va skönt. Vet inte varför jag skriver i bloggen. Ni som läser lär ju bli deprimerade? Sluta läs. Hehe. Nä men ha en fortsatt trevlig dag kväll. Pösssss.

♥ josse

asså!

En sak som gör mig riktigt irriterad är när folk tycker att blixtväder är mysigt, coolt etc. WTGoat?!
Här är jag hemma, har ansvaret eftersom mamma o pappa är i Dalarna. Dennis är hemma med sina kompisar o Jennifer o Amanda. Christian är ute någonstans. Plötsligt hör vi åska, långt borta. Lugnt tänker vi. Innan vi vet ordet av exploderar det precis utanför. Husalarmet sätts igång, grannens hus börjar brinna. Brandkåren kommer m 3 brandbilar o mamma o pappa svarar inte i telefonen. Vi har ingen aning om hur man stänger av larmet o regnet öser ner och åskandet fortsätter.
Snacka om PANIK här hemma. Trodde jag skulle dö, trodde grannen hade dött.
Sen går jag in på facebook o ser flera statusuppdateringar där d står oooooh va coolt typ, åh vad ja älskar d här vädret, ååååh va mysigt. typ.
Vad är grejen lixom, här brinner d o människor dör av blixten o så sitter d människor i filtar o älskar vädret!?

WTGOAT?!
I'm upset!

Ska ni börja gilla jordbävningar oxå o säga ååh d e så skönt när marken skakar, vibrerar lite grann?

kul, kuul.


dyster

Jag är såååååå fuckiiiiing trött på mitt hår nu alltså. PALLAR INTE TRYCKET!
Nu är de vår/sommar och jag vill ha lååångt fiiiint hår med slingor.

Tyå såhär:

(Hmja, Kissie på bilden. Säga vad man vill om bruden, men fin i håret är hon minsann)

Men lycka till säger jag bara. Kommer aldrig få långt eller tjockt hår.
De är bara att ge upp. Jag är dyster.

/josse :(

ledig torsdag

Haaalo! Så säger man i Panama haaalo, haaalo :P haha

Jaa, idag. Det har varit en riktig slappdag. Typ. Solade från 11 till 3, till och från. Blev inget besök på solariet eftersom syrran fick kvarsittning. Så ist cyklade jag, dottir o heidi till steninge o mätte ett gäng vänner :)
Vi hade det asmysigt till alla mygg kom, då drog Joanna, jag, dottir o Heidi. Vi tog massa bilder med dottirs systemkamera så d kanske kmr upp några om ngra dagar.

Har inte pluggat ett skit till provet imorn, behövs nog inte. Det får bli som d blir helt enkelt, hakuna matata.



//Elida.


gratis är gott

Jag har precis skickat ett sms så jag får en gratis yoghurtglass på 7eleven.
Tänke vara skitsnäll mot er som läser och länka till bloggen som ger bort dem ;)
(Speciellt med tanke på att mitt förra inlägg va itsypitsy elakt)
Tryck här.

 +  =  

Puss
♥ josse

los breakfastos awesomeos

Eh, yeah. Jag kan inte spanska, men credds för att jag försöker? :)

Men till saken, hela meningen med detta inlägg är att göra er avundsjuka.
READY? Here it goes;


JAG ÄLSKAR FRUKOST!! Nybakade scones, pålägg, iste, vanligt te, SOCKER till te;t!
*typ drägglar?!*

♥ josse


hm

Vaknade 11 idag. Tänkte lägga mig o pressa på gräsmattan men d e för molnigt för d :(
Får vänta på att syrran kmr hem så jag kan dra o sola för det behövs verkligen, verkligen. Nu när jag färgat håret och min mineralfoundation e slut så ser ja sjuk ut :( nästan.
Men jag vill va brun, riktigt brun! Sen håret asså...d e en fööör varm brun. Jag vill ha en kall mörkbrun så d näääästan näääästan nästan e svart. Kallt ska d va iaf. Inte ngn varm som inte passar m vissa kläder/nagellack osv. Göh...får vänta till studiebidraget. Undrar hur mkt min räkning kmr va på, måste kolla.

Har glömt känslan av att sova skönt, sova ut riktigt. När jag vaknar känns d som att någon sparkat på mitt huvud o tömt mig på kraft. Så ska d inte kännas lr? Äter jag fel? Dicker jag för lite? Ligger jag fel? Kanske dags för nya täcken, kuddar? Kanske dags för en helt ny säng? JA! Inte långt kvar för det. Kommer nog ligga i en dubbelsäng med Jennifer i ett år. Med ett lakan till täcke pga värmen. Kmr kunna sova ut, varje dag i ett år. Plugga när jag vill, vakna när jag vill, äta när jag vill. Lägga mig när jag vill.

Somsagt, det är inte långt kvar nu. Inte långt alls. På fredag är det 6 veckor. Insane...

//Elida.

nattsnack

Hahaha, Elida.....
"ÅHHHH vill bara pussa på dom o krama sönder dom tills dom dör...vill göra dom till små gosedjur som ja kan leka med o krama sönder! Gosh I love them..."
Eh, okej... PSYCHO-ALERT?! Heheh. Fast jag förstår vad du menar. Gooosh, miss 'em 2.

Jag och Julius har ju en eventuell våldtäckt (aka. våldtgästning) på G hos Freddieboii. Kan ske precis nääär som hellst. Mohahah. Fun.

Btw, så JÖVLANS skönt att vi är lediga imorn! Dåååå ska jag baka scones och städa mitt rum. Plus plugga massor och vara ute i det fina vädret. *Åh du vackra önsketanke*. Nämen jag vet ju själv att de inte kommer vara så. Jag kommer säkert sova för länge och få en fet huvudvärk pga det, och sen stanna inne hela dagen och glo på dåliga filmer. Eller något. VI FÅR SE helt enkelt :)

Nu ska jag icke gå och lägga mig. Får se vad jag hittar på för bus, för morsnick (alltså min madre) är ju på kryssning. Högljuda aktiviteter står på schemat denna wünderbaum;a onsdagsnatt!!
(och tänk inte för kinky nu när jag säger "högljuda aktiviteter")
♥ josse

trött, sjuk, lycklig

AAAAASSÅ!
Jag känner att min hals är heeelt svullen o öm o min näsa är oanvändbar! Jag kvävs i mitt slem och inflammationen bakom örat ömmar som bara den!

Jag orkar...jag orkar...jag orkar.

Är ledig imorn som tur är. HOPPAS på allt att jag kommer få 30 kr av jennifer så ja kan dra o sola för d behöööövs! OM ja orkar o inte får feber igen dvs. Måste ju bli frisk till på fredag jao :'(

Göh...jag är iaf lycklig :D har haft en helt sjukt bra kväll! Har saknat mina killar så sjuuuuuuukt mkt...fick dock bara träffa Ivar o Fredde idag men d duger :D Får inte glömma Julle oxå men han går i skolan brevid, thank God! :D

Åh...vill inte gå en enda dag i min klass efter att ha träffat mina gamla klasskompisar :( buh...
Menmen, vi ska grilla tsms, vi ska sova tsms, vi ska umgås! MASSOR, hoppas jag!
Right Josse?

ÅHHHH vill bara pussa på dom o krama sönder dom tills dom dör...vill göra dom till små gosedjur som ja kan leka med o krama sönder! Gosh I love them...

OK...I'm tired! gooooooooood natt

//Elida.

nice

Underbar kväll :D





//Elida.

friends ♥

Hahah, asså jag har inte skrattat så mycke på läääänge!
Ivars teater va sjukt djup, och jag fattade inte allt, men dom va grymma iallafall!
Men asså hela vägen dit och hela vägen hem va de bara skrattskrattskratt!
"DAVID?!", "fetch!" osv osv. Haha! Asså jag saknar verkligen killarna från gamla klassen!

PS; Elida, lägg upp bilderna (även om de inte blev många..) här och på facebook! :D

♥ josse

TAGGAAAAA!!

WOHOO!
Snart ska jag, Elida o Freddieboy (Buppis skulle oxå med, men hon bangade i sista sekund. *jagkommeraldrigförlåtadigtypfastnäförjagälskardigändå* =P) dra till Liljeholmen och se på Ivar's teaterföreställning! Fy va kul asså! Framför allt att få träffa Gingerboy och Ivar igen, men också att se grymma Ivar spela teater igen! Wiiiih! Jag är TAGGAD!


Sjukt snygg bild på mig och GingerFreddie från förra gången jag träffade honom. FYRAMÅNADERSEN. Skandal :/

Hhaha, kul grej btw; Jag lurade precis Marcus att jag hade käkat massa vaselin, för jag skulle kunna äta pizza utan att få gluten-damp, O HAN GICK PÅ DE SÅ HÅRT! Mohaha :D

♥ josse

tisdagkväll

Håret är klart!
Blev en lite varmare brun än jag förväntade mig. Tycker att jag som har blåa ögon passar bättre i kalla färger eftersom det framhäver ögonen mer. Men som tur är så fick jag inte med några röda nyanser i håret, tack Gud!

Har pluggat pyttelite spanska...får bli mer sen för nu ska jag se på DHW som jag spelat in. Spelade in Cougar Town och Christine oxå men de får ja se på torsdag, ikväll hinner jag iiiicke!

Ha en trevlig kväll/natt! ;)



//Elida.

det perfekta teet

Asså!
Jag har hittat mitt nya favoritte. Twinings by London's kakao/kokos/vanilj te!
En perfekt blandning som är såååå Elida! :D

Love it! Skulle inte sitta fel m en marabou kokos till.
Önskar att ja hade en termoskopp så jag kunde ta m till skolan imorn när jag har massa nationella prov. Men jag ska få låna syrrans nya mjukisar så d blir nog bra ändå haha!

Här är det perfekta teet folks! Buy it, try it!



//Elida.

färgar håret

Tjatja.
Sitter här i soffan med hårfärg i håret :)
Nu blir ja äntligen brunett igen. Köpte färgen på påsklovet haha så d va ett tag sedan, d va på tiden att ja färgade nu :)

Gah...blir galen på att ja inte tar bilder o så...så gåre när man har en skitmobil som går sönder hela tiden :) vf har ja inte ett syskon m en kamera?

Nu ska jag plugga "stenhårt" till spanska nationella imorn. Sen har ja oxå Engelska B nationella imorn eftersom jag valt att tenta av den kursen den här terminen. Måste fixa omdömen från min idrottslärare o skicka till Värmdö oxå.

Mycket att göra...:) not
Lägger in en bild senare på håret, jag lovar!

//Elida.

EUREKA!

Okej, jag vet inte hur många av er som läser som gillar South Park, men jag DÖÖÖÖÖR för det här klippet! HAHAHAH, såååå klockrent!



♥ josse

aladdin!

Hey babe! Kom hem för en liten stund sen, nu sitter jag o dricker oboy och ser på....



Av okänd anledning har jag haft prins Ali-låten i huvet ända sens jag träffade Gwen idag på lunchen.. hahah xD

♥ josse

pussii

Idag slutade vi klockan 9... Haha, vi skulle ´bara ha betygssnack på engelskan (jag fick MVG!!!! Elida oxå!!!!) :D sen fick vi dra hem. Jag o Lidl satt och pluggade ett tag i skolan, sen drog vi och åt på Lilla med Nadja :) Nu sitter jag på biblan vilket jag ahr gjort ett bra tag nu. Har fått massa franska gjort, och de känns som att provet imorn kommer gå ganska bra, för det är mest repetition på massa lätt gramatik! Dä blir no' braa! Tänkte dra hemmåt inom en snar framtid. Imorn har jag också svenska redovisning och en annan gruppredovisning typ på torsdag eller nått (?), och eftersom min grupp skiter i så får jag göra hela det arbetet också. Kul.

Aja, nu ska jag börja packa ihop och gå mot tåget. PUSS!
♥ josse

måndag 17:e maj

Har precis kommit hem från en skön grillkväll m nåra vänner. :) Det är ju Norges nationaldag idag så vi var tvugna att fira tsms med Cecilie! Har fått i mig massor av kött och tzatsiki så ja lär ju svettas vitlök imorn.

Hade idrott i stekande hetta idag så ska ta en lång duuuusch nu. Sen sova!
Godnatt

//Elida.

tinkerbell

Just nu är jag en ledsen, trött och uttråkad chey..
Jag vet inte varför. De lär ju inte bero på kladdkakan & chokladpuddingen jag just smällt i mig eller det faktum att jag ska bli moster (igen) till en liten bäbischey i typ augusti/september iallafall. Kan det vara mitt halvdåliga resultat i matte NP, eller kanske att jag har massa franska plugg och ofräsht hår som måste tvättas? Hmm.. Orkar inte tänka. Orkar inte plugga eller tvätta håret. MAAH. Inte bra detta alltså.



♥ josse


boyce avenue ♥



Love it.

♥ josse

herbert ♥

Godermorgon skönisar. Just nu sitter jag på golvet i mitt rum med en 1,5 liters fanta i ena handen och datan i andra. Känner mig som luffare nummer ett! Har iallafall slängt ihop en kladdkaka som står i ugnen, yummeeey! Ska nog göra lite chokladpudding oxå. Blir det en bra kombo tro? Tillsammans med ett stort glas oboy och sprutgrädde? Hahah, fyfan va tjockt. Snart kommer Carro och ungarna över iallafall, så jag ska inte äta allt själv.. hehe =P

Slänger in lite music också, enjoy;


♥ josse

Love Stoned



Boyce Avenue är min nya kärlek! En av deras många grymma covers!!

♥ josse

fluffy


Det finns bara två människor i hela världen som förstår innebörden av Fluffy. Endast en som kommer se dethär. Men jag bryr mig inte, det behövde sägas.

Nu ska jag se på TV tills jag däckar, skriver imorn :)
♥ josse

HOT!

Det är tydligen SKITVARMT ute. Något som jag missat eftersom jag har sovit jättelänge, gjort pizza och sett på "Mitt liv som popstjärna" haha.
MEN SNART, DÅ JÄÄÄVLAR SKA JAG UT, OCH FAN VAD JAG SKA NJUUUUTA!

Nu börjar det, snart är de sommar!:
              
(lite random sommarbilder bara, de flesta är från förra sommaren)

♥ josse

njut av värmen!

Asså! LOVE THE SUN! OCH VÄRMEN! asså asså asså

Ligger på ett duntäcke haha på gräsmattan o solar o sen efter ett tag kmr ja på mig själv gå in stönandes för att d e såååå varmt haha. Sen kmr ja ihåg när man satt där på perrongen i snöovädret o frös ihjäl.

Kollade vädret för maj o d ser ärligt riktigt bra ut! :D



//Elida.

terror on elm street

chacha ;-) snart börjar filmen! TAGGA!! tänkte bara säga de, hehe :) pusspuss /josse

estudiando

Ja, jag sitter här o försöker plugga.
Det jag ska göra är att skriva ett reportage om ngn artist, på spanska! Ska lämnas in på måndag och jag har inte ens börjat :)
Sen måste ja seriöst läsa på boken som vi ska ha läst ut v.22. Pride and Prejudice. Det går nog bra.

Bara d att ja verkligen inte känner mig motiverad på spanskalektionerna lr ngt som har m spanska att göra :P Är så whatever. Jag förstår ju flytande men asså, jag ORKAR inte anstränga mig att försöka prata, utveckla mina texter and allt d där. Men d e d som krävs just nu för att ja ska gå från VG++, som ja har i typ alla ämnen, till ett MVG. Det kräääääävs så sjukt mkt, att man ska ge ALLT. Verkligen press på hög nivå nu på slutet. D räcker inte att göra d man kan.

Men jag är inte orolig :) Vet att d kmr att gå bra oavsett. Bara lite irriterad på att d faktiskt är så, kan inte alla prov vara typ "1, X, 2 - prov" ? Livet skulle va så mkt enklare.

Ska fortsätta försöka skriva på ett spanskt reportage nu...BYE!



//Elida.

nuuuutt! :D

Shosho, jag orkar inte skriva värsta texten om igår. Slår vad om att ni inte pallar läsa en heller, så de får bli lite .. vad heter det? Stödord? Nä..! Nyckelord!! Japp.
Nyckelord och bilder:

Jullegull, moppe, ica, massa chokladpudding, familyguy, HIMYM, gamla bilder, bra musik, grillad asgod mat, mer family guy, mer musik, meeed mera.

Mycket trevlig dag/kväll. Har inte varit med jullegull på 10000 år känns de som!
De va väldig kuwl.
  

Bild på the sötnosar ;) Vi va väl runt 3 år kanske?

Nu ska jag göra iordning en feeeet hamburgare och senare ska jag se "Terror on Elm Street" på bio med Sailorbabe (aka. Salami aka. Buppis aka. Sailor Moon aka. Salemos aka. Saylis aka. Seysey aka. Sally aka. Selma aka. Semla aka. Salem).
Jag ville oxå se på "The Last Song", men Sailor är inte taggad på Miley Cyrus, så de får väl bli en nedladdning sen när den kommer ut på nätet..

josse

vilken dag/kväll

Asså! Vilken dag! :)

Var som sagt på bio o såg The Last Song med Cicci, Ludde o Nici. Asså den va såå bra o ja grina asmycket. Vet inte vad d e för fel haha, har aldrig, ALDRIG, varit en som grinar, now I am hahah.

Påväg hem så skulle vi vänta på bussen i en halvtimme eftersom 581 bara går en gång i timmen på helgdagar. Men det spöööööregnade! Sååå mkt regn! Så vi ba sprang ut i d tills vi blev genomblöta verkligen. Sen bad vi Gabriel hämta oss när vi började frysa. Såå vi drog hem till mig, bakade kladdkaka, tittade på bilder o videos, sen såg vi Allt För Min Syster...Den var nog bättre första gången jag såg den (då ja grät så sjukt mkt) lr så äre för att klockan är 3 på natten o ja är för trött för känslor haha.

Jag måste seriöst skaffa en kamera så ja kan börja ta en massa kort, blir inte mkt med mobilen asså, trots dens 8.1 megapixlar ;)

Asså! Idag har ja varit så kaffesugen så d e sjukt! Haha, ja köpte en stor latte på waynes innan bion o den typ wow, d går inte att beskriva känslan efter 2 klunkar :))) Sen fick ja mer sug...så ja köpte en efter bion! Mmm.

Men nu! Godnatt!
//Elida.

Chacha, igår hann jag inte blogga någonting eftersom jag var med babe i stort sätt hela dagen/kvällen. På morgonen hade vi ju nationella i matte. Jag tror det gick riktigt bra faktiskt *hoppas iaf*! Efter det såg vi på en film (stockholmsnatt, LOVE!) och sen käkade jag, Elida, Alex och Veronica lunch på Lilla. Efter det åkte jag hem och sen vände tillbaka i stort sätt, hehe, och mötte Grynetbabe på tåget. Vi drog in till stan och hade kuwl. Hehe. Bland annat gick vi in i en hattbutik på söder och provade massa fula hattar, haha! Vi gick iallafall i stan ett tag och åt glass på Ben&Jerry's i gamlastan. Sen drog vi till honom och såg på "Kickass" (filmen får 2.8 av 5 toasters, sällskapet får 7 av 5 toasters) och sen drog vi ut på hans moppe och åkte runt i stockholm på natten. Stockholmsnatt. Like.

Nu sitter jag och väntar på att Jullekrullgullbull ska komma över. Vi ska se family guy (h)

josse

torsdag 13:e Maj

Hola!

Vaknade vid typ 11...lite ovanligt tidigt för mig en ledig dag som denna...
Ska dra mig till Kista med Nici o Ludde för att shoppa lite o se bio, The Last Song. Ni vet den m Miley Cyrus.
Hon är inte direkt min favorit men hans som ligger bakom filmens story, N...någonting :P Han e grym och skriver alla mina favoritfilmer typ som A Walk to Remember sen vare ngn till. Han har oxå skrivit Dear John :)

Skulle egentligen solat idag men d får väl bli imorn lr lördag :) Viktigt att hålla i brännan nu när man börjar få en. Ser inte så soligt ut idag, men det ser varmt ut dock. Har inte varit ute men ändå.
Hoppas d inte blir världens instabila låg/högtryck så ja får sjukt m huvudvärk idag. Brukar bli så när d åskar o har sig där uppe.

Ska kanske färga håret i helgen :D Längtar!

Nu ska ja äta något, har seriöst inte känns sån här hunger på läääääänge! Är glad att ja har tillgång till mat iaf o inte behöver ha känslan att ja snart äter upp den som sitter i soffan i vardagsrummet för att ja är så hungrig...:)

PoK //Elida.

.

2 minuter kvar tills jag måste gå till bussen, och jag bestämmer mig för att skriva blogg. Bra där (y)
Nu på morgonen ska vi ha nationella prov i matte! TAGGA! Jag är inte det minsta rädd eller nervös. Känns bra. Detta kommer gå galant! ;) Sen efter ska jag förmodligen hålla mitt svenskatal om seriemördare :) Kulkul.

NU MÅSTE JAG DRAA!!
//josse


jävla korkboll

HUR KORKAD FÅR MAN VARA?! Jag satt och arbetade med mitt seriemördarmanus huuur länge som helst för att hinna bli klar, OCH SÅ GLÖMMER JAG ATT SKICKA IN DET!?

Hoppas det är som Elida sa, att man inte behöver skicka in om man har en PP. Fast iofs redovisade hon igår vilket inte jag gjorde. Hmm....... Det återstår att se.

josse

sötaste



//Elida.

OH HAPPY DAY!

Ohhhh, vilken häääärlig dag! Jag satt på biblan i 3 timmar, och jag fick sååååå mycke gjort! Fick sälle typ halva tiden av Marcus och hans poolish. Asså jag är klar med mitt tal-manus nu! SÅ SKÖNT! Älska sånna här dagar när man får massa saker gjort! Man blir så nöjd och stolt över sig själv. Från och med nu; biblioteket några timmar MINST en gång i veckan. PRIMA BALLERINA! Förövrigt hittade jag lite glass i frysen. Carte d'or - texas pecan. Ny favorit nummer 1!! Holycrap alltså. Jag älskar nötter i glass har jag märkt! Samma med ben & jerry's, jag ääälskar nötbitarna som finns i vissa smaker! haha :)

Yäyä, smell ya later
josse

favoritlatte

Jag har nu två favoritlatte!

1. Espresso house Vanilla Latte 39 kr för en stor (29 med CSN-kort) Fettbra erbjudande för en stor god latte!

2. Kahl's kaffe latte 25 kr för en one size latte. Lika stor som en mellanlatte ungefär. Lite kaffe för priset men ett plus att man kan smaksätta själv! :D Brukar smaksätta med noisette och vanilj, AAAASGOTT! OCH prisvärt :D

Här kmr en bild på Kahl's jag tog för ett tag sen, tog ingen idag på Espresso house's.
Nä...nu börjar latten vilja kma ut känner jag, haha! Kisspauuuus.



//Elida.

måndag 10:e Maj

Tja!

Kom hem halv 6 idag för att tåget var liite sent och jag fick ta kvart över 5 bussen hem :)
Idag har jag hållt tal i skolan o det gick super, d går bara bättre o bättre för varje gång. Bestämde mig idag, efter ett erbjudande från min engelsklärare, att tenta av Eng B! Hon tror jag klarar av det, det gör jag med...!

Känns dock lite konstigt att ha små naglar! :o Tog ju av alla igår...:(
Imorn ska ja träna fett hårt asså! Jag ska bli svettig, jag ska bli skakis, jag ska få träningsvärk! LOVE.

Haha, jag brukar aldrig slänga in en sk. "Dagens Outfit" men nu gör jag det när jag ändå tagit kort o suttit här o sorterat och fört över bilden från mobilen :)



Ser ni att jag står m ett glas juice? Det är för att jag inte har ngn termos kopp och hinner inte fixa te på morgonen :( Har precit bett pappa köpa en, och pepsodent white now förstås!

//Elida.

intellektuell skolkning

Shosan alla balla läsare.
Ni har väl kollat länken i inlägget under dethär? Om inte, DO IT! :D

Jag sitter iallafall inne på biblan i sollentuna atm. Fyfaasen vad jag känner min intellektuell alltså! Sitter här i min vuxen-jacka med en fet latte i ena handen och en proffsig bärbar dator i andra. Typ. Det enda som fattas är ett par glasögon, haha! Elida är duktig och ska hålla sitt svenska tal, medans jag sitter här och *host*skolkar*host*. Men om jag får säga det själv så är det här ett av de bra sätten att skolka på. Lixom hallå?! Jag befinner mig på ett bibliotek. Jag tror världen kan göra ett undantag för mig, och tycka att jag är duktig som skolkar på ett bibliotek. Nog om det, nu ska jag skriva om seriemördare.

Wish me luck
josse

sötis bild!!

Hahhahahahahha, asså hahahha, ni måste se dehär!
Typ söööötaste eveeeeeeeeeeeeeer hahaha

-->KLICKA<--

josse och elida

MEN HALLÅ?! GE MIG SUSHI!!



josse

eeenjohohohoy!

Asså hahah! Jag tycker seriöst synd om mig själv just nu!
Jag sitter och forskar lite på naglar eftersom jag ska hålla ett informativt tal imorn.
Så för att ha lite rekvisita till talet så tänkte jag skriva ut bilder på nagelsjukdomar...inte bästa alternativet för nu känns d som jag ska spy om jag ser en bild till.

Tänkte dela med mig!



ENJOY!
//Elida.

american pancakes!!!!!! ♥

Hej jag heter Josefine och jag gör american pancakes.
Kommer mina barnbarn älska mig eller vad!?!

American pancakes

josse

MAAH!

Massa tacobar mat skulle sitta jävligt bra i magen just nu.

..Fast nä nu måste jag "plugga" och skriva om "seriemördare". BUÄÄÄK.
Dessutom fick jag nyss reda på att det är morsdag idag (tack google), så jag får väl dra ner till ica och köpa lite tulpaner. Eller nått.

Okej, tydligen är det inte morsdag idag. Tack som fan google. Liar.

josse

godnatt ♥

Jag är heeeeelt slut och ska precis gå och lägga mig. Fast först tänkte jag bara snabbt berätta lite om min helg.

Fredagen började såklart med skola. Efter det drog jag hem och pluggade lite, sen kom Marcus hit. Vi åkte till sigtuna en sväng och stötte på Victoria, haha asså den där människan måste ju vara en av de skummaste personer som finns! Sen drog vi iallafall tillbaka till mig och han lagade jättegod mat till mig. Efter vi ätit drog vi hem till hans pappa och såg på "The Notebook" (yes, jag har äntligen sett den!!! It was goooood). Så "sov" jag över där. Sen idag på dagen så såg vi på "Top Gun" (äntligen har jag sett den med!!! Också gooooood!!) och drog till Sundbyberg (tror jag?) på moppen.
När jag kom hem så skrev jag det sista på historieuppsattsen (nej, jag hann inte klart i tid =/) och sen så ringde jag Carro (som jag hade planer med); "Du bjuder mig på middag va? ;)" sa jag, sjukt taggad. "Men vadå? Jag är i kungsängen, jag kan inte vara med dig ikväll.". NEHE, fucking great tänkte jag, och smällde på luren . Nästan.
Sen kom mamma hem, och hon hade köpt MARABOU KOKOS till mig!! Då blev jag genast på bättre humör och bestämde mig för en myskväll med mami :) Vi lagade jättegod (!!) mat, spelade kallaha och sen såg vi på Mr. Bean. Holymaccaroni, vad vi skrattade, haha! Mamma har så konstig humor, och jag satt mest å garvade åt henne. Väldigt trevligt har vi haft det ikväll iallafall, men nu är jag sjukt trött och har massa sömn att ta igen från igår..

GODNATT
josse

lördag 8:e Maj

Holita!
Vaknade typ 10 idag, d går verkligen inte att sova i d här huset med Alice som tittar på barnprogram från 7 på morgonen!
Var hos Gabriel till typ 3 igår så ja har inte sovit så mkt.
Iaf, när ja vaknade drog ja o dottir till Brunos o solade. Jag blev bruuuun så ja ska sola ännu mer imorn :D happyface

Nu har jag hållt på o fixat mig sen ja kom hem för ja ska på 18-års fest ikväll. Mamma åkte till Göteborg o tog m sig sin fön så jag kan inte föna o platta håret nu...great! Men d löser sig.

Ska dricka ett glas te o sen drar jag.

Puss //Elida.


:)

Grynet lagar mat åt mig, and i LIKE IT! Nu måste jag skriva några ord till på min historia, sen ska den in så jag kan sluta oroa mig över den och slappna av ikväll!

PUSS
♥ josse

:D

Idag känns livet myyyycke bättre! Wihoo. Hade bara 2 lektioner, och på en av dem såg vi bara film (Saving Private Ryan)! Sen lunch på lilla, och nu är jag hemma och har precis druckit ett baoutastort glas med oboy + massa sprutgrätte på! *drägglar*

Liten egobild, bara för att ni ska bli ännu mer avundsjuka! :D


Nu ska jag sätta igång med några timmars intensivplugg innan Mr. Åsbabe slutar skolan och kommer hitåt :)

Ha en underbar fredag
♥ josse

försovit mig

AAH, ja vaknade 10 i 8 o hade försooovit meej! Not good.
Och på d va min mage svullen som en gris ha...ha... kämpade m jeansen ;)

Nuuuuuuu ska ja äta frukost o sen drar ja till skolan...missar typ nästan första lektionen.

//elidaaaa

x_x

Oh jag tror jag dör. Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk. Har haft det hela dagen. Nu har jag ätit, druckit massa vatten, slängt på mig mjukisar och tagit en ipren. Nu är de bara o vänta på att bli bättre. Medans måste jag plugga järnet. Plus Colin 5bast är här och skriker och jagar mig med feta spindlar. Kul. Verkligen. FML-dag idag känner jag..

Josefine Söderström atm:


♥ josse

inget

SKOLA IMORN!

Nä...feber igen...it sucks..... :'(

//Elida.


mikropuhelive



klicka på bilden för att göra själv

konversation

Igår på ett ganska fullsatt fik i stan:

Salem - Asså om jag skulle ha en kille så skulle jag typ vara mannen i förhållandet.
Jag - Hm, jag tror jag skulle vara/är typ transa ..!
Salem - Aa, fast typ hermafrodit!
Jag - *utbrister högt* JA!! JAG ÄR EN HERMAFR..!
Båda - ...PAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!

(Hermafrodit = Tvåkönad person. Typ Lady Gaga, fast hon kanske inte va de..? Yäyä)

♥ josse

tönt

Vilken låång dag?!
Typ...ja trodde d va igår jag skrev d föregående inlägget. Och jag har hunnit göra en massor idag? Why?

Fattar inte. Är nästan klar med historian, fattas bara källkritik o analys, lite finslipning, voila!
Imorn åker jag med josse kl 9 på morgonen när jag egentligen bara behöver vara med på engelskalektionen...som är 13.30?! for what? Jooo ja e sneeeelhest :) gnegg ;*

Nä nu drar ja mitt förkylda ass till sängen, tur att den inte snorar iaf if you know what I mean haha hjälp. Nu går jag för långt snart. Godnatt.

//Elida.

tisdag 4 maj

Vaknade med värsta förkyldningen imorse...
Men har man nationella prov så har man!

Efter en välförtjänt kebabtallrik drog vi till centrum o ja hittade en sjuuuukt söt klänning på Gina Tricot...men den fanns inte på bild så kan inte lägga upp här. Tänk om man kunde hosta ut 300 spänn ist för massa slem...:)

Nu ska jag plugga! Oh...btw, I LOVE STREPSILS! Det gjorde mig dag idag :)



//Elida.

Åhh, asså igår va jag i hagaparken med Grynet. Såååå härligt där, allt va supergrönt!
Det roligaste va när vi satt på en bänk och lyssnade på denhär, så gick de förbi några som flinade som fan, haha hjälp vad vi skrattade xD !!

Bästa söndagen sens... någonsin!
(..om man bortser från de 40 minutrarna han lämnade mig sittandes ensam på en grusväg mitt i ingenstans för att båda två va så jävla envisa) =P

 

josse


ser ni likheten?

SER NI LIKHETEN? I do...





Så nu får d vara för ikväll, skippar spanskan imorn för jag har glömt mitt läxhäfte i skolan. Blir en lång sovmorgon istället. Godnatt.

//Elida.

update...2

Ok...nu kommer toooorsdag :)

Hade engelskaredovisning i skolan! Josse fick MVG!!! o ja fick VG++++++++ bara för att ja satt m ena benet PÅ BORDET (!?) när ja redovisade...duktigt ;)

Seeen skulle Heidi, Dottir o jag dra till Sigtuna o äta glass för att d va så fint väder. Men så blev det inte...
Vi åkte in till stationen jag o Dottir, men då ser vi att stationen är full! Full av människor som inte kommer hem eftersom uppsalatågen OCH stockholmstågen var fullständigt OFF! Asså folk KOM INGENSTANS! Och jag vet hur det är när man ska vara o vänta på en ersättningsbuss som ALDRIG KOMMER! (En gång fastnade jag o Gabriel i solna! 2 på natten en söndag pga elfel o vi dog av kyyyyla eftersom vi stod o väntade ute i fleeera timmar.)
Och helt plötsligt åker 570 som jag o dottir satt på, men Heidi hade inte gått på bussen än så vi ba VAR ÄR HEIDI?! så ser vi henne stå o titta på alla människor som stod där...heelt lost var hon. Så vi börja asgarva o gick av vid Centrum. Nu hade vi bestämt oss för att åka till Kista ist.
När vi kmr till stationen kom vi på att det inte gick ngra tåg så vi tog bussen till Arlanda ist. Där skulle vi äta på Max o ha trevligt. MEN ICKE! Vi möts av en fet skylt där d står att från och med 29 april måste man visa boardingkort för att kma genom spärren vid max. OCH GISSA VILKET DATUM DET VAR? Jo, 29 april! Sweet...

Så vi fikade på 7eleven ist :)



Haha, dottir ringer heidi



Sweet...



Dottir visar hur gott (?) mjölk är

//Elida.

update...1

Okej, nu ska jag skriva om hela mig vecka/helg typ :P
Blir ngra inlägg...:P

Kmr dock inte ihåg vilken dag det här var. Men iaf.
Vi gick till skolan, underbart väder! Älskar det.
Tror vi drog på studiebesök lr ngt. Sedan på kvällen (kmr inte ihåg om det är samma dag..haha mitt minne...) så drog ja hem till Gabriel o vi gjorde chocolate chip pancakes!!! sååååå goda. Så...d va den dagen hehe



Såhär fint var det när vi gick till skolan 8 på morgonen :)



ok...nu ser d ut som en köttbit...men d e en pancake med sirap på :) apgod!

//Elida.

craaazy goat!



//Elida.

2maj

Hola amigo!
Igårkväll var jag med Grynet. Vi åt en skitseg (och sjuuuuuk god) kladdkaka. Den va så seg att han bröt sönder sin sked, hahaha!! För stark för sitt eget bästa? Sen hyrde vi film också. The Orphanage. Iiiiiiiiiiiiiiiiiinte en bra idée. Stort, mörkt, tyst hus, surround sound och sjuuuuuuukt äcklig film! Usch, jag typ sket på mig! Fasst inte lika mycke som han.. haha! Om jag sket lite i brallan så sket han ner hela vardagsrummet, if you know what im saying. Fan vilken trevlig metafor, tycker ni inte? Hehe ;)

Nu sitter jag iallafall och smäller i mig lite pringles seasalt and black pepper. De är inte så jättegott, men vafan, de är chips. De duger. Ska snart börja göra mig iordning.. Sitter fortfarande osminkad och grejer (a)

På tal om ingenting så slänger jag in mitt, Elidas och Sofias konsverk som vi gjorde i veckan när vi var på konstmuseum :D

Våra utgångsord va "små nätta fötter, snea ögon, atletisk och djupa färger".
Lyckades vi? :D

josse


rasmus seebach

AAAH haha satt i bilen o hörde den här på the voice...ja ba VA ÄRE HAN SJUNGER? fattade ingenting...d e tydligen danska lr ngt...d förklarar ju saken :P

Skön ären iaf,...enjoy



//Elida.

elida, iz you alive?

OKEJ?! Elida har inte skrivit sens i onsdags?! OKEJ?!
Inte en blogg-backstabber?..

mohaha, so pwnd ;)

josse

RSS 2.0