x(

jag är död just nu. min rygg värker så mycket att jag gick och halvbölade på stationen när jag var på väg hem. jag kan knappt röra på mig. när jag kom hem gick jag direkt in till mamma och satt och grinade som en liten skitunge. ont gör det. på riktigt.
så gissa tre gånger om jag ska till skolan imorgon.? no way, hosé.

/jossiepussie <3

klant :@

asså omg. omgomgomg. OHMYGOSH! hur? HURRRRR?!
HUUUUUR KAN MAN VARA SÅ JÄVLA KLANTIG, KORKAD, GLÖMSK OCH HELT OCH HÅLLET BORTA I HUVET SOM JAG ÄR!?
nu ska jag berätta för er. elr iaf dom som orkar läsa..
EFTERSOM JAG TAPPADE BORT MITT MATKORT SÅ FICK JAG EN RIKSKUPONG SÅ JAG KUNDE ÄTA LUNCH IDAG. MEN SÅ FICK JAG TA SOFIAS KORT ISTÄLLET (tack darling :)) SÅ TÄNKE JAG "great, då kan jag fika för rikskupongen efter skolan :D". NÄR JAG SATT OCH ÅT SÅ SKULLE JAG TA UPP RIKSKUPONGEN, MEN DEN VA LOST IN TRANSLATION. BORTA, GONE!!! MEN VISST, DE GÖR INGENTING TÄNKTE JAG, JAG FICK JU LUNCH IALLAFALL. SEN NU SITTER JAG HEMMA, OCH PRECIS NÄR JAG SKA BÖRA PLUGGA SÅ KOMMER JAG PÅ DET. BOKEN ÄR KVAR I SKÅPET. APESHIT, NU MÅSTE JAG TILLBAKA TILL SKOLAN! >.<
ASSÅ ÄR DET NÅGONTING JAG BLIR STAFFAD FÖR ELR NÅTT?! JAG HAR BLIVIT SÅ JÄVLA KLANTIG PÅ SENASTE TIDEN, SÅ JAG TROR INTE ATT DET ÄR SANT. DAMPDAMPDAMPDAMP. (dessutom spilde jag ut en halv flaska nagellack i min dator väska. de är härligt vilken tur jag har blivit tilldelad då).

så, nu har jag skrivit av mig lite. ha en bra dag :)

måndag

Imorn äre första december...:)

MEN, idag...tog min syrra min jacka med AALLA mina grejer i ?! Nycklar, pennor, tuggummi, matkort, BUSSKORT o allt annat möjligt ja har däri. Det är som att man tar ngn annans väska?!

Så, utan busskort, matkort och nycklar kmr ja ju ingenstans så ja får vara hemma idag o plugga...TATATATAAAA...matte. :@

Men jag sitter i julmyset och ska lyssna på musik medans så det är lugnt. Men först...tänker ja sova!






nya delen av KISTA CENTRUM

Jag var ju o såg new moon...o samtidigt såg jag nya delen av kista centrum. ÅH...ja kan inte beskriva känslan att dö. ooooh. De delade ut matkuponger o sånt där, dom kunde ju delat ut PENGAR ! just vad jag behövde för att kunna gå in i de affärerna ja ville, scorett, monki, belle shoes o MAAAAAASSA MER, hittade skor, halsdukar, jackor, tröjor, RINGAR, GAH...o ja behöver nya parfymer oxå !

ett ord...JAG BEHÖVER SHOPPA...NU




new moon

JAG HAR SETT NEW MOON !
wow vilken film ! iiih
åkte in m massa vänner, sebbe o gabriel fick köra varsin bil m mig samira sarah niclas rasmus ludde olivia nici victoria och malin. Har haft så kul.

Tebax till filmen! aaah jag dog sen dog ja igen o ja dog o dog o dog o dooooog. Sen kom Jacob hela tiden o då dg ja igen varje gång...KUNDE DOM INTE VALT EN LIITE FULARE KILLE? typ som han edward...?! så slapp ja dö hela tiden.
Åh, sen d va såå synd om honom, jag ska inte avslöja ngnting men mitt hjärta "gråter" typ fortfarande hahaha. IH
måste läsa böckerna NU.




*witwiiw*

åh vilken underbart härlig dag!
jag har bakat pepparkakor och städat och fixat, och de är så himla mysigt nu!
de enda (förutom en annan sak) som skulle kunna göra den här dagen bättre är om någon ringde och se att de hade hittat mitt mat- och busskort, men dream on lixom. jag har iallafall fått lite pengar av mamma, så hon kan betala halva mitt månadskort, sen så ska hon prata med pappa oxå, så de kanske löser sig trotts allt :D
änywho, nu ska jag äta lite food, sen ska jag och mami chilla galet och se på "mitt stora feta grekiska bröllop" och fika lussebullar, pepparkakor, glögg och julmust! :D


mysmys i köket. min spotify jullista ofc! :D


bakeing the peppercakes *hoho*


resultatet , som snart ska "avnjutas" (haha, roligt ord) tillsammans meeeed...


.. T.I.N.D.R.A. T.I.N.D.R.A., GLÖGGEN HETER TINDRA. lol xD


pynt

Nu har oxå jag julpyntat i mitt rum. Hittade jullådorna ute i garaget o insåg att d bara fanns rött guld svart och silversaker...ja har ju vitt, grönt o lila i mitt rum lixom. Så d enda ja hittade som passar är en vit ljusstake och en vit pappersstjärna som inte kan sluta snurra sig själv. Önskar att ja hade vitt o svart i mitt rum istället. Fatta va snyggt d hade varit m vit bas, svarta möbler typ o silver o röda o vita detaljer...mmmmm.
Ahja, d e ingen idé att ändra ngt i mitt rum iaf............












julnostalgi

Åh, sitter o lyssnar på julsånger o kmr ihåg på låg- och mellanstadiet när vi övade med kören och julpysslade en hel dag, och gick till husby ärlinghundra kyrka fredagen innan första advent, VARJE ÅR, o ja skrattade o kunde INTE sluta skratta åt prästen. Julnostalgi...!

Vi hade alltid en dag med julpyssel på norrbacka med olika stationer, man fick dansa juldanser, sjunga julsånger, sätta bruna saker i apelsiner, göra smällkarameller att hänga i granen, göra julkort, läsa julsagor för lekisbarnen och massa mer julsaker. Och varje år fick vi oxå ta med varsitt ljus att tända varje morgon och sitta o lyssna i mörkret när läraren läste en bit ur julboken. Kmr oxå ihåg godiskalendern vi hade.

Sen haha, jag såg aldrig fram emot den 30 minuter långa kalla promenaden till Husby ärlinghundra kyrka fredagen innan första advent. Sen när man satt där i bänken, kall eller blöt, o skulle lyssna när prästen snackade kunde jag aldrig låta bli att brista ut i ASGARV hahahaha, hjälp. Kunde ja sluta skratta sen? nej...:P

Och alla julsånger vi övade med kören, inför både lucia och julavslutningen. Hjälp, så mysigt haha. Det finns mycket jag kommer ihåg från norrbackaskolan. 7 år av dessa jultraditioner, varje år.

Nu ska jag se om jag hinner julpynta lite för sen ska ja se new moon =D
Glad första advent...lr vad man säger. vem kan inte va glad nu lixom?




fösta advent

ohh, asså ni som känner mig bra, vet att jag anser att det är "fusk" att börja med julmust, glöss, lussebullar, pepparkakor, julpynt osv osv innan första advent. alla ni andra har säkert redan druckit nått glas julmust och ätit några pepparkakor redan. men inte jag. inte förns nu.
det gör den här dagen så mycket med speciell och den blir 100% julmysig.
det är underbart det här, och jag älskar verkligen julen! mysfaktorn är som högst under advent tycker jag. det är då man tar sig tid att baka lite pepparkakor och tänder ett, två, tre eller fyra ljus och sitter och myser med julmusik på hög volym. asså WAAH, nu när jag skriver det kan jag faktiskt nästan inte komma på någonting bättre än det här. julen är fan inte lång ifrån sommaren på min lista!


jag och nicole bakar pepparkakor, 2007 :)


jag och salem hoppsar till skolans julavslutning klädda i tomtemössor, oxå 2007 <3


I ♥ U

och som avslut på inlägget lägger jag in en spotify-länk på de jullåtar vi lyssnade på när jag va liten. vi hade dem på ett kasettband.. det här är jul-nostalgi på hög nivå för mig! :)
jullåtar, agnetha och linda


BILDER FRÅN "FN-MÖTET"





           

advent tomorrow

Asså, ja tycker så sjukt synd om josse som tappat bort sitt buss och matkort...:o Hade d varit jag hade ja lagt mig på gatan o skrikit.

Idag, ska jag hinna m att duscha, julpynta mitt rum :D, ladda upp bilder från igår, kanske träffa Heidi o ngra lr gå på Jespers 18årsfest/invigningsfest...lr va d va :P

Äh, ja vet inte...



me so solly :(

igår tappade jag mitt busskort och matkort på en buss i solna.
så nu är jag lessen, och framför allt SKIT SUR :(
jag måste betala över 650:- för att kunna åka bl.a. till och från skolan + äta lunch där.
jag har inga pengar, mamma har inga pengar och jag kan inte be pappa om pengar.
VAD SKA JAG GÖRA!? ;@

/josse

fredagen

NU känner jag verkligen för att göra ngt spontant, ngt riktigt kul. Typ som att åka till arlanda o låtsas att jag ska åka ngnstans lr dygna e oxå skitkul. Lr typ åka till en random plats, typ en skog!
...lr ne...ja gillar inte skogen. Men är man ngra o d e mörkt ute kan d bli riktigt roligt hahah. JA VILL JA VILL !

Iaf, idag har ja stått för ca 100 pers o snackat om Israel. D gick hur bra som helst tror ja :P Sen ja va hungrig och Carl hade sagt att man absolut inte fick äta eller dricka där inne i konferenssalen vi var i. Strängt förbjudet.
Och ja hittar då en KEXCHOKLAD i min ficka, hur ofta händer det lixom? Så ja va tvungen att sätta mig under ett bord för att inte synas och sen åt ja min kexchoklad där...under bordet :P Bilder från "FN-mötet" kmr imorn.

Nu kmr ngn lärare se d här *busted* men d e struntsamma. Försöker sluta säga skit...df blir d struntsamma :P ännu fulare hahah men skit e så fult helt ärligt. Tkr d e så konstigt när folk säger "SKITKUL" asså...skit e ju inte kul...eller "SKITGOTT, SKITBRA" Jag menar....vad e bra eller gott m skit lixom...:P Sen när man blir arg o bah: "SKIT"...asså haha d e så lame.

Kvällen har varit kul, så mkt folk..vilket oxå e kul men känner egentligen för att umgås m lite mindre folk just för att få hej jag umgås-känslan. Ikväll sprang ja mest runt till allt o alla...
ÅH sara o ida sjöng Latikas Theme o d va sååå fint, ja va så exalterad så ja GLÖMDE (:o !) att spela in fdglj eioj efn. gaah.

hah, eftersom jag är den enda just nu som gillar att göra spontana grejer så blir d väl att ja själv kmr dygna o titta på massa bra filmer som josse skickat till mig (tack, än en gång). Synd bara att ja inte har slumdog millionaire och en burk oliver. :(

Så...later :)



GO' OCH GLA' KEXCHOKLA'

hejsan bloggen
vi har haft sånnhär fn-grej i skolan nu och vi sitter i en stor konferens sal i ett höghus, och elida sitter under ett bord som en hund och äter kexchoklad (för de är förbjudet). snart börjar debatten. jag är inte taggad.


klagomål, hehe (6)

PLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGGPLUGG. de är allt nu för tiden. gosh vad jag är trött på läxor, hemtentamer, föreläsningar, muntliga presentationer, uppsattser, prov, inlämningar osv. att behöva ta med sitt skolarbete hem är seriöst det värsta som finns. mitt sociala liv är typ 100% dött och har varit det hela veckan. ska bli så jävla skönt att bara släppa allt imorn, och göra nått kul. känns som de va tre månad sen jag kom utanför dörren. men sen på lördagen på dagen är det plugg som gäller, och på söndag är det ju första advent och så ska de bakas och julpynts om aldrig förr! =D
så då hinns inget plugg med. på måndag och tisdag blir de stenhårt plugg inte franska prov på onsdag.. GAAAH! jag kommer dö. imorn händer saker, men efter det så blir de seriöst dötrist igen. depressing xD


26 NOVEMBER

Hola amigos.
Jag antar att d e typ thanksgiving med tanke på statusuppdateringarna på facebook.
Det visste jag inte förrän typ nu när ja kom hem, men jag har gått ändå hela dagen o tänkt på massa saker jag e såå tacksam över :)

Idag har vi än en gång fått ta användning av mitt fotografiska minne. Så bra att ha ett sånt! Josses FN-grupp tappade bort ett superviktigt papper de arbetat och antecknat på under hela dagen och sen försvinner den. Och den är spårlöst försvunnen! Då rycker mitt fotografiska minne in and guess what...dom hittar pappret!
Jag bah, meh du satt på fönsterbänken i grupprummet och vifftade med pappret och sa "Jag hatar rutigt papper.", det var efter lunchen så den måste vara kvar där på fönsterbänken. Och ja, mycket riktigt :P

Ja, vi hittade SALEM på sollentuna station, o ryckte m henne till skolan...muhah.
Jag kunde inte va m på öppet hus och invigningen i skolan idag för pappa fyller 42 så vi ska fira lite.


haha, dagens!

vi jobbar ju med fn i skolan och jag och nadja (+ 2 till) är sydafrika.

nadja - åh, på fredag borde vi klä ut oss. vi kan sminka oss svarta! btw! har du nån afro peruk typ?
josse - emh, nej .. lol.
nadja - OH JAG VET, vi kan göra typ halsband av bananer!


(haha, men kanske inte lika "snyggt"?)

:)



lite hemsk...men ändå



värdelös FN-onsdag

Den här dagen har varit totalt värdelös. :)
Jag hittar ingen information om den saken som det är meningen att jag ska jobba med hela veckan.
Så det slutar med att jag sitter o gör absolut ingenting, jag sover om röda soffan är ledig eller så sitter jag vid datorn.
Men, jag tycker iaf att det är skönt att göra ingenting. Jag är inte som vissa som typ får panik om de gör värdelösa saker. Det är bra ibland att koppla bort allting...bra o bra vet jag inget om men SKÖNT äre :)

Annars då...
JAG ÄR FRISK...typ...men när man varit halssjuk såhär länge så tar d feeettlång tid att återhämta sig. Hjälp.
Sen fyller jag år om hmm 42-43 dgr? yay, jag kmr ihåg förra året :) när ja räknade ner tills jag skulle fylla 16, kan inte tänka mig att jag varit 15 år och jag frågade josse häromdan..."Josse...finns det 93or som fortfarande är 15?" Tydligen så är alla som fyller år från nu och senare..typ i december 15 år?! :o INSANE
iaf...5 veckor kvar mina vänner, sen är 2010 här. Jag tänkte att 2010 skulle bli det sjukt bästa otroliga året ngnsin. Men jag vet inte längre. Vill typ för första gången stanna i 2009 men ändå inte.

Snart börjar Greys Anatomy :) Får se om ja kmr somna ikväll...hmm. Har sovit säkert 2h i skolan och sen sov ja 2½ h när ja kom hem.



HA HA HA


-

SNART SÅ LÄGGER JAG MIN DATOR PÅ GOLVET. TRAMPAR LITE PÅ DEN. SLÅR DEN LITE MED ETT BACEBALLTRÄ. SÄTTER PÅ MIG GOLF SKOR. HOPPAR LITE PÅ DEN. HACKAR LITE PÅ DEN MED EN ISPINNE. TAR UPP DEN OCH SLÄNGER DEN PÅ MARKEN (upprepade gånger). SEN TAR JAG DEN, OCH GÅR TILL TOALETTEN. SLÄNGER DEN I TOAN OCH BAJSAR PÅ DEN. OKEJ?! SÅ KÄNNER JAG JUST NU. TACK. /josse.


Jungle Boogie



MÅNDAGEN

igår så hittade vi en bänk, en böjd bänk...






SHARK! .. oh.

LOL! jag blev skiträdd nyss när jag loggade in ocgh såg min nya bakrundsbild på datan.


hahaha, lol alltså! jag typ dog , jag är fan inte bra för mig själv =P


döda döda döda

LETS KILL FN-VECKAN BEFORE IT KILLS US !

yo!

just nu vill jag:
lata mig framför tv;n. bara ligga där som en säck med ris och glo på ett halv dåligt program.
eller hitte på nått med någon..

just nu borde/måste jag:
skriva minst 2 frågor på hemtentamen.

just nu kommer jag: (haha, misstolka inte) =P
sitta vi datorn och chatta. läsa frågorna då & då, men inte arbeta någonting.


2cool4school

asså.. jag FATTAR INTE hur det är möjligt att vara så här dålig på att plugga.
nu har jag skjutit upp att börja i.. över 3 timmar. jag förstår inte. 3 timmar?!
det värsta är att jag inte inser vad jag har gjort under den här tiden.
jag vet bara att jag inte har pluggat. jag förstår mig inte på mig själv.

nej alltså när jag inte känner för att plugga, då kan jag inte.
det är helt och hållet, psykiskt, fysiskt och jag-vet-inte-vad-iskt omöjligt!

kramar josse.

dulce amor på tåget

Den här låten sjöng 2 killar för mig på tåget, FY VA KUL
D här e inte d vi spelade in utan ja tog orginallåten från youtube.




LUNCH?!

KILL ME!
Jag o Josefine får ingen lunch idag...!

Filmsöndag :D

Hellojsan!!

Sitter hos mej o kollar film med josse "the mothman propecies". grymt läskig, men det blir lite bättre med så trevligt sällskap (a)

So long...suckers! ;D
//Marcus!

plugg? nejdu!

hejsan, de blir ett snabbt inlägg här nu!
igår efter gymnasiemässan hade jag det trevligt i kungsängen, sen åkte vi till carro där jag sov över. idag har jag färgat håret och nu ska jag iväg alldeles straxt. det vill säga; jag har inte pluggat ALLS i helgen. varför händer det här alltid mig!? jag suger xD
nu ska jag springa och klä på mig. ha en bra söndags kväll :)<3
PUSSAR från jossie :)

RELEASE KONSERT

Min vän Jonathan Thulin har release konsert ikväll kl 19 i Harvest Center Arlandastad.
Det kostar bara 5 kr! Ta med pengar så ni kan köpa den gryyyyymma skivan, själv har ja redan hört den o den e griiiiiiiiiiiiiiiim!

Hans första skiva finns på spotify så d e bara o söka på Jonathan Thulin och lyssna på hans grymhet haha.

För att komma dit åker man såklart till Märsta om man inte redan är där o sen tar man buss 571 som går 02 och 32. Sen går man av vid Arlandastad och går till den stora vita lokalen mitt emot McDonalds.

SES! //ELIDA




gymnasiemässan..

hej bloggen. just nu sitter jag på tåget mot älvsjö, och än så länge är jag bara i norrviken. jag ska ju till gymnasiemässan, och shit vi stressigt det blev nu på morgonen! jag drog ju och solade, eftersom jag trodde jag hade gott om tid, men tydligen inte. 15 i hoppade jag hm i duschen, tvättade håret och allt, och 5 över va jag påväg mot stationen. effektivitet i ett nötskal typ? jag hann inte äta heller, så jag sprang in på pressbyrån och köpte froosh smoothie med hallon och blåbär. inte lika gott som det låter, men det får väl duga :) jag är så grymt oförbered , så vi får väl se hur det här går. önska mig lycka till, jag kommer behöva det ;-) PUSSPUSS / josse

>.<

igår hade jag en toppengreat dag!
orkar inte skriva om allt, men ni som jag var med vet ju vilka ni är.
såg iaf new moon, och missade idol :o
slutade hos buppis där vi gjorde pizza. så jööövla god!
nu är klockan 08.40, på en lördag, och jag är uppe.
varför? för jag va korkad nog att anmäla mig att stå på gymnasiemässan.
wish me luck, lixom. jag kommer behöva det.
nu ska jag äta kladdis med sprut. BYES!

KEVIN!

AAH I LOVE KEVIN !



kevin är fågeln i UP, gosh I love this bird! den e så rolig. KEVIN ! <3


gomorgon : )

igår var jag ute med grynet (marcus).
vi våldgästade en privatfest och rånade waynes coffee.
nästan iallafall.



Confessions of a shopaholic

Vilken film!
Åååh, har sett big fish, o nyss confessions of a shopaholic.
Vilken fin film, ja bara grät o grät.

Nu, matpaus...kisspaus...sen nästa film :)


kul med helium

HÄR PRÖVAR JA O JOSSE HELIUM, SÅ SJUKT KUL
jag önskar mig helium på min födelsedag...så alla vet :P





HELIUM!

OMG, helium är typ världsbäst!
video kommer senare!
fyfan vad awesome! =D

GREY'S O SYTYCD

NU ska ja se greys anatomy och sen vidare till So you think you can dance.
För exakt en vecka sen satt ja fast i soffan o pluggade stenhårt till samhällskunskapsprovet. Höll på o dö...


I'll get you...




COMVIQ

EN bra sak är att Comviq inte är ett abonnemang som strular hela tiden som t.ex. 3.
Nej, bara ibland.
Och då gör det ingenting för jag e glad att d funkar hur bra som helst annars!


good afternoon

NU = grymt bra musik + slicka kladdkakesmetskål.
SNART = grym film + kladdkaka med sprutgrädde.

vardagslyx, kan det bli bättre?!


SHIA LABEOUF <3

asså jag har ett ord. OHLALAAAAA!
smokin' hot , haha :D



..asså. om sexiga ögonbryn existerar så sitter dom på shia.
hahaha jag e så skumm, men seriously, sexy eyebrows xD

Josse stretchar



DAGENS!

jag och sofia sitter och har franska. vi ska prata om sport.

sofia - Quel equipe de foot, tu es préfére? (vilket fotbollslag hejar dupå?)
josefine - Les amimaux ferme!!! (djurgården)

hohoh ;)

godmorgon

Idag är det längsta dagen för SP09...iaf för mig o josse. Vi börjar 9.30 o slutar 16.15.
Sitter o käkar nudlar...bästa frukosten asså! Drömmer mig bort till USA o orkar inte gå ut i dehära vädret!!!
Men...4 veckor går fort huh? Då äre jullov =D



jag vill inte gå..

jag längtar jättejättejättejätteJÄTTEJÄTTEmyket tills om 415 dagar.
gissa varför?
FÖR DÅ FYLLER ELIDA 18 ÅR = hon får körkort = jag får skjuts till skolan.

orkar inte åka 45 minuter innan vi börjar, och ändå komma 4 minuter sent.
det suger.


TJABA, TJENA, HALLÅ!

har nästan precis kommit hem. hungrar ihjäl. dör.
nu ska jag äta upp den sista rimbobullen (6)
sen ska jag väll chatta inpå morgonen och sova nån timme :)
(haha, nej nu överdriver jag, men typ)..




PUSSPUSSPUSSY <3<3

kissblöja m jäst

Det här är inget random påstående som folk brukar dra...typ "du ser ut som en kalkon m en gaffel på huvet"
NEJ, d här är sanning! Fakta!

Okej här kommer d....Rotebro luktar gammal kissblöja m jäst i.
Skulle gymma idag ju, o påväg dit m Josse o Nadja så kommer en våg av denna stank i min näsa o d kmr tårar ur mina ögon för ja höll på o spy. Så ja gick i 5 min utan att andas ordentligt o m kväljningar hit o dit. SÅ ÄCKLIGT.
O påväg hem vare inte lika farligt längre så ja går o andas vanligt sen vänder ja mig om för att vänta på josse o då kommer en våg av denna stank igen o ja höll på o spy för typ 10de gången...e så känslig.
Gammal kissblöja m jäst i är precis va d stinker!

Haha o sen ja frågar josse på stationen..."Josse, va är motsatsen till doft.? De flesta språken har olika ord till ngt som luktar gott o ngt som luktar äckligt...d heter väl inte åh vilken stink?"
Josse svarar "Stank..."
Jag knäpper m fingrarna o bah HAHA ! där satt den :P

Sen tidigare kom vi in på Stinky från mumindalen, bästa Stinky...så ond :D



2012

Mina damer o herrar. 2012 e såååååå sevärd!
Jag satt o dog hela filmen! HELA FILMEN!
Så sjukt otroligt grymt oerhört underbart stört bra.
Jag åkte in m nåra vänner till stan o fick på bio på Rigoletto. Såg filmen, dog, sen köpte ja en cafecoooooler! åååh. Så gott.

SE TRAILERN!



ICAs gröna oliver och Slumdog Millionaire

Det är just d ja behöver idag! Icas gröna oliver och en bra film som Slumdog Millionaire.
Men! Nej, idag ska ja sluta skolan halv 1 och dra o äta o sen vidare till gymmet med Josse o Nadja så ska vi köra hårt. Har lite träningsvärk från igår...märks att man inte tränat på hela hösten. 
Lägger in bilder från gymmet senare.
Men nu ska ja njuta av att titta på bilder på ICAs gröna oliver och Slumdog Millionaire.


 

ELIDA


risgrynet ;)<3

hahaha, asså jag DÖR på riktigt. grynet (marcus (6)) skickade en video till mig,
och ni skulle sett hur mkt jag skrattade!!

SJÄLVKLART ska ni också få se den! ;



nån som hänger med mig till finland och gå på discotek? ;)
kanske köra lite dansa med leroy också? :)
och kanske lite "gnuss" på vägen dit? ;)

m-schenk

idag har jag gymmat , och WOW vad de känns! xD
fan va stolt jag känner mig, jag som typ inte har tränat på flera år.
nu är det iallafall tränings dags, och jag & elidis ska gymma imorn oxå ;)

ÄNYWHO, så tycker jag att det är god tid för lite mer marcus schenkenberg!
dethär är alltså del 2, men den blev bara en bild :)



NU ÄR DET STÄDNINGS TIME!

mja :/

här ligger jag, och klockan visar 00.46. och så kommer jag på en sak.
och har ätit citronfromage idag. ENDAST citronfromage.
jag är dum i huvet. nu är det försent också, och mitt huvud kommer
att implodera när som hellst nu.
annars har de varit en GRYMT bra dag =D<3


lite "hej, jag är ego." men who gives a damn.
GODNATT :)

friendfriend

OMG asså ikväll har jag gråtit som en tok. ni anar inte. alltså gråtit av skratt, för det mesta.
förutom när salem nästan tog självmord (genom att sätta sig på en läskig kant).
då fick jag världens chockattack och började böla (och asgarva). skummt värre.
har massa roliga bilder med, men de kan jag inte lägga in på datan än >.<
haha, de här inlägget blev lame, men de gör inget :)  ..GONATTIS <3

BTW! jag åt sushi. de va konstigt. jag ska lära mig älska det :)

enchanted

YO!

Ja va hos strands nyss o kollade på enchanted för hundrade gången! Kan se den gång på gång.
Älskar den här meningen i sången "Thats how you know": "Because he'll wear your favorite color just so he can match your eyes."

Och! D e så kul o hitta nya saker för varje gång man ser en film :) hittade en ny låt och en kille som ja aldrig lagt märke till som sjunger låten. Lägger upp den. NU godnatt :)



ELIDA

BIG TASTY

Nu börjar d bli lite nolifer varning på mig här efter 5 inlägg typ. Men ja, ja ska åka snart. =)
MEN ja e grymt sugen på en Big Tasty...har inte ätit en sen i somras eftersom inte alla donken säljer Big Tasty och ibland slutar dom helt...blir så irriterad för den e ju så grymt god.



ELIDA


im gonna lay it down

Klockan kvart över 2 på natten drog ja hem från Carlmatz i steninge. Det var hur skönt som helst, älskar nätter.
Jag gick så d tog kanske 40 min lr ngt.
Det var en chill kväll o bästa Heidi fyller år idag så vi firade henne lite igår.
Men, ja.
Nu vaknade jag o ska duscha o äta o hela paketet så man känner sig som en människa igen.
Ikväll ska ja till connection weekend, hoppas d blir bra. Sen efter d hoppas ja att d händer något för ja saknar o bara hänga. D känns som d va hundra år sedan fast d inte va d :P
NEJ nu ska ja duscha, wiho.

ELIDA


enjoy







HE HE HE

!

Är trött på folk som ska snacka så mycket skiiiiiiit.
Har ni inget annat att snacka om än om andra människor?!

idooool, (6)

kvällen har spenderats hos marcus, vi har sett på idol mm. supernajs (Y)
och eddie åkte ut , wiiiiiiee! =D



BEYONCE EMA

Grym artist enligt mig! Hon dansar sjukt bra o sjunger sjuuukt bra, finns ingen som henne!



ELIDA

hejsii :)

UUUUUH, jag sitter och typ låter som en lessen säl, för jag e så hungrig
elida sitter brevid och ser på torkel i knipa (hoppas ingen lärare läser de här..?)
iallafall så har vi en vahetere-lektion. HISTORIA, så heter det. jaja.
fy jag e trött. mat om en halvtimme..
haha, vilket klago inlägg, men så går de ibland när men e hungrig som en säl :)


..random bild, så ni får ett HYFFSAT roligt inlägg, fasst jag e så tråk :)


the annoying thing

Samhällsprovet gick hur bra som helst...tror ja =) får se resultatet ngn annan gång.
NU haha! Den här videon kommer ja ihåg första gången ja såg den!
D va flera flera år sedan hemma hos Eurells o Philip Strand skulle visa en video o ja DOOOOG av garv.
Jag grät o dog. Den va sååå rolig.
Skrattar alltid lika mycket o den får mig alltid på bra humör hahaha!
ENJOY!



ELIDA

SAFFRAAAAAAN

Saffran, som kommer från gula märken i saffranskrokus, är den dyrbaraste av alla kryddor. Det krävs minst 100 000 — 150 000 krokusar, som måste plockas och rensas för hand, för att utvinna ett kilo torkad saffran. Det tidigaste omnämnandet av saffran är på sumeriska lertavlor från 4 000 f Kr. Saffran nämns även i Gamla testamentet.

Saffran används som krydda i vissa brödsorter ("saffransbröd"). Numera blandas saffranet i degen, men i äldre tider penslade man bullarna med saffransvatten, när de färdiggräddade just tagits ur ugnen. I Sverige används den främst till lussekatter, men även i till exempel paella och bouillabaisse. (källa wikipedia)



helt plöstligt blev jag SKITSUGEN på nått som innehåller saffran. SJUKT :O


bitterljuvt

JAG KOMMER SPY AV UTMATTNING!
Hur kan man bli sååå trött o matt av att plugga?

Gick en låång skoldag idag...kom hem med världens huvudvärk och skulle plugga.
Nu mår ja så sjukt illa o har världens huvudvärk och hostar som en ja vet inte vad.
Men det känns bra ändå! Jag kan det här nu, har pluggat till d här samhällsprovet som aldrig förr.
Nu slutar jag plugga så får d gå som d går :)

Ska försöka hinna m en dusch sen ska ja SOVA! Innan ja spyr av utmatthet...vilken känsla.
Jag är tröttare än en fjällvandrandre..........
Uuh, pappa öppnade dörren efter han duschat o massa fuktig duschluft m lukt av schampo kom ut...brukar gilla lukten men den ger mig kväljningar nu....vill inte spy :'( måste sova....ååh :( mamma

GODNATT

ELIDA

SÅ JÄVLA BRA! HAHA!



oooooh, asså så grymt kul !
PUSS&KRAM FRÅN JOSEFINE & ELIDA <3

random

hahaha, asså så onödigt. idag typ efter skolan så åkte jag och marcus till arlanda.
fråga mig inte varför, för vi vet inte heller. vi gick typ fram och tillbaka bara.
slutade med att vi köpte en av cafecooler, och tog bussen till märsta centrum.
fråga mig inte varför, för vi vet inte heller. vi hade 3 kronor kvar, så vi köpte tuggummi.
haha, så fail, men de va trevligt iallafall :)
sen så kom jag hem och åt jättegod middag, och nu sitter jag här och inte pluggar >.<
ska dra till salem om typ 15 minuter, och FYFAN va trevligt de ska bli.
har inte sett en lillfingernagel av henne sens i onsdags eller torsdags förra veckan :O
its insaaane. vi ska glo på mitt klassfoto, family guy och dp,
samtidigt som vi ska springa fram och tillbaka i tvättstugan xD

nej men nu pallar jag inte skriva mer. förutom:
L.O.V.E. dom videosarna som elida har lagt upp här i de senaste två inläggen.
skrattar som ett psyk till den nedersta (men inte lika mkt som josefine f, hon va insane) xD
och den precis här under är helt psykad! "meddelande" , hahah låter så kul =D<3


BRUSHAAAN

asså ! jag vill ha den där mobilen asså !
Och eftersom jag ska ha kvar min C905 i 14 månader till så uppdaterade ja den så den fick nya funktioner.
Men nej d fick ja inte. Fick 1 av 5 nya funktioner. O jag vill ha sms-chatten !
Så ja försöker fixa d nu. Sen ska ja rensa datorn lite, börjar bli full av massa onödiga grejer.



ELIDA

JAG HOSTAR

Jag hostar.

Jag hostar.

Jag hostar.



ELIDA

jagdörjagdörjagdör.

asså de e fan helt sjukt vad jag skulle göra för massa bbq revbenspjäll och massa bbq sås just nu.
asså jag dör, jag kommer hungra ihjäl nu under natten. skulle inte förvåna mig.
stakars Pingvin (namnet på min blivande mini-gris), jag lär ju nästan käka upp honom..
babyback ribs typ. nej fy så hemsk jag är xD

men va gör man inte för de här:



måste ta mig till T.G.I.Fridays ASAP!!! *dräggel*
MAAH, varför plågar jag mig sj genom att googla?
jaja, nu fortsätter plugget-. BYEA <3


cho! cho!

jag har kommit på en sak
palla va dålig i skolan.
eller asså, palla inte försöka.
nu jävlar blir de pluggeri


 

VILL HA

Det här är definitivt hösten o kmr säkert oxå vara vinterns VILL HA saker :)

Sony Ericsson SATIO 
En mobil med 12 megapixelkamera och mycket mer! En supermobil helt enkelt.



Canon EOS 500D
En, av egna erfarenheter, en superbra kamera. Min vän Niclas äger en och den är helt otrolig. Den filmar med jättebra kvalitet och tar extrema kort.



TIAMO Scorett
Underbart snygga klackskor. 750 på Scorett. Finns i vit och svart oxå!



Aa, d va det för tillfället. Finns så mkt mer =)

ELIDA

 

smitta någon med glädje

Ni som har spelat The Sims 2 vet va ja pratar om.
Det finns en ambitionsgrej man kan få som förlänger ens livstid :)
Jag känner att ja skulle behöva ta en klunk från den dära gröna livselexiret lr hur d stavas.
ELLER...så skulle ja behöva DÖ lite av GARV!

Visste ni att glädje smittas? På typ samma sätt som gäspar smittas haha :P OCH sorg lr när ngn är ledsen smittas oxå har ja märkt :P
"MEN!" - (Citat Ida Carlmatz ur filmen Det oplanerade bröllopet...finns på facebook) ...ja kom på att vi måste bli "immuna" mot att smittas av den ledsna. För...den som är ledsen behöver inte att du är ledsen...nej...den behöver en som kan smitta den med glädje! VISST?!
Så känn lite medkänsla o smitta ngn m glädje så blir alla glada...

Nu måste ja hitta ngt som kan döda mig av garv...måste dö av garv...NU.

ELIDA

pusspusspussy

hihihohoh, jag har världens bästa ide!
jag ska lägga upp en bild special. "stuff i can do with my face" typ =D
fyfan va intressant för er att se! visst? ;D
jag tror de blir asballt iallafall ;)
för tillfället har jag ju ingen grejs som jag kan ladda över bilder från mobilen till datan, men jag kanske möjligen skulle kunna låna det av min sötsöt syster eller sötsöt elidan? hehe..(A)
vi får se hur de blir. MEN FAN VA BRA ALLTSÅ!
nej men nu måste jag faktiskt börja plugga.
fy va dålig jag är på det. de är helt SJUKT hur länge jag kan göra ingenting.
eller typ allt förutom att plugga.



btw, gåva till alla er som har spotify;
http://open.spotify.com/track/1nvSfYTfPKKZpuVRmCSkjf
den e cool :) varsågoda =D

9 november 2009

HA HO HI HA =)

Idag så har d varit en mkt skön dag! Jag slapp ta m datan o väskan idag så d va skönt, o sen så va ja inte m på gympan eftersom ja blivit så förkyld i veckan. Så jag hann m mkt plugg medans de andra va på idrotten.
Nu äre bara samhällsprovet på torsdag ja behöver plugga till. =)

Dagens citat måste ju vara "Vilket djur kmr fårosten ifrån?", Även fast d va på skoj så va d sjukt roligt.
Vi satt och åt, och Josefine hade fetaost i sin sallad. Då åt ja lite av hennes ost utan att äta ngt till...så d blev lite mkt ostsmak o sen utbrast ja: "Åh...ost :S" och då sa josse: "Åh...FÅR"
Jag bah...fåår?! Så ja va tvungen att fråga Gabriel vilket djur fetaosten kom från. Fick svaret Get, Får och ibland ko.
HJÄLP. PICTURES!
Såg fåret o geten framför mig...blev så äcklad.

Seen, påväg hem på tåget sitter vi o snackar o sen plötsligt tar gubben brevid upp en banan! O bananlukten kmr o ja hör hans första tugga o bah "JOSSE, kan vi flytta oss?"
Haha så vi flyttade oss sen berättade ja att ja inte klarar av att se lr höra ngn annan äta banan :S :P

HAHAHA ett till dagens citat! 2 gamla tanter på bussen:
"Agda, har du tagit sprutan?" (Vet inte om hon hette Agda men d blir roligare så :P)
haha åh...d va så roligt.

Nu sitter ja o drömmer mig bort till USA. Ja brukar tänka att ja hade haft såååå mkt pengar, över 10 000 nu, om ja inte åkt till usa i somras...MEN ÅÅÅÅH VA D VA VÄRT D ASSÅ!
ångrar inte en sekund.

här får ni en bild när vi åt frukost i den underbara värmen m vit sandstrand och hav bakom.

ELIDA


AJA BAJA..

.. ELIDA! haha, du har varit sämst på att uppdatera nu i helgen =P

jaja, idag så har jag varit och firat min pappa på farsdag. det blev en fika och lite snack.
sen åkte jag iaf hem, slängde på mig djurgårdenhalsduken och höll tummarna, haha ;)
asså ni anar inte hur glad jag blev när julle skickade sms till mig om att vi vann med 3 - 0 och fick stanna kvar i allsvenkan. jag typ skrek till på tåget! *piuuuh* säger jag bara, nära ögat alltså.
vi kommer igen nästa år! =D
iallafall så åkte jag in till stockholm stad och åt pommes med marcus :) , sen så köpte vi cafecooler och gick runt typ : )

mjaja, här kommer ett till av mina SUPERROLIGA youtube-klipp =D


hahaha, storken är ju klockren! "sweety, u and me are ganna make the baby ;)"
jag älskar verkligen family guy, det är humor på hög nivå! =D

nile city klipp : )

asså jag har så sjukt många roliga videos som jag vill dela med mig av, så de kommer att komma någon lite här och där. här är iallafall ett videoklipp från serien nile city!



2 val för mkt

moha! livet är underbart.
Sitter o väntar på att mamma ska laga mat. Gick ner själv för en stund sen till köket i ett desperat försök att hitta ngt att äta.
Öppnade kylskåp, skåp och frys men hittade ingenting så ja gick upp till mamma o bah...laga maaaat ja e huuungrig! Har inte ätit ngn frukost eftersom jag vaknade 1.

Jag har 3 val ikväll...antingen sitta barnvakt här hemma åt 3 barn, ha filmkväll, åka till sollentuna.
Svårt val, svårt val. Det är helt enkelt 2 val för mkt!

Jag vill färga håret igen! Ja har tonat d mörkbrunt o sen efter ngra tvättar har ja börjat se pyttelite röda skiftningar. O seen ja e trööött på att stå o föna o platta håret efter varje tvätt så idag kör ja på krull även fast ja tkr d e sååå jobbigt d m. GAH...






Angry McDeppig

varför ska jag alltid få skuldkänslor när jag är arg?! :@


det känns som att min familj bara krymper och krymper..


till min amiga (6)

på begäran av en person (u know who u are) ska jag skriva en dikt här på bloggen..
eftersom jag har sämst fantasi när de gäller sånnt, blir det "orginalet", så here it goes xD

rosor e röda, violer är blå
du är en skummis, och jag lika så ;)


heheh, BRA VA!? =D

reklamer jag älskar!

ASSÅ HÖRRNI! JAG MÅSTE VISA ER EN GREJ! CAPSLOCK BARA FÖR ATT DE ÄR SÅ KUL!

det här är comhem's nya reklam, och de är typ SKÖNASTE EVER!!!!! <3
HAHAHHAHAHAH, ASSÅ HAMSTERN ÄR OSLAGBAR <3


när jag ändå håller på slänger jag in några fler favorit reklamer..

här är en gammal ipren reklam från 2003 xD


en rättså tråkig och alldeles för lång video, men den här älskade jag när jag var som mest "beroende" av tvshop xD MAGIC BULLET <3


en "wannabe-driv-tvshop" av nigahiga. sä jädrans skön snubbe asså! =D , askul video =D (om ni gillar den så har han massa liknande jätteroliga, bland annat hans video "shamWOOHO" =D


nu blev de massa videos och ett jättelångt inlägg, men satans va roliga alltså.
sen finns de två till reklamen som jag inte hittade på youtube,
1. burger king's nya, "SHAAME ON YOU!" hahaha, askul !
2. gammal center reklam; (liten pojke sitter och gråter) "nejmen pelle, varför gråter du?", "*snyftsnytf*, jag önskat att center fanns i mörk choklad", HAH jätterolig =D

men jaja, de var allt för mig ---->

TINTIN

OKEJ, nu löser vi det här "tintin-problemet" en gång för alla
tintin är enligt mig + några andra rödhårig (orange) och enligt elida och massa andra blond.
så nu tar vi de här! IBLAND är han rödhårig och IBLAND är han "blond".



GRRRREAT då vet ni!
btw är det här vårat hundrade inlägg, GRATTIS TILL OSS! <3


HHAHAHAH!

JAG HAR GLÖMT ATT VISA ER!
WAHAHHA, creds 2 julle, för de va han som visde mig :)



hahahhaha, så random, såååå kul xD


FAVORIT I REPRIS! =D



hahaha, asså jag kan skratta hur länge som hellst åt den här bilden. jag googlade på majs xD

iaf blir de här nog en trevlig dag :) , förutpm att vi precis hade matteprov, men who cares>?
imorse på tåget stötte vi på MASSA folk från 9c, typ julle, fredde, boman, felina, chrille, johan, anton å kanske nån mer =P , de va jättekul!" =D
nu har vi "hiostoria", men carl är inte här, så ingen jobbar :)
snart har vi lunch med julle och oskar, och sen håltimme då vä tänkte gå runt i sollentuna centrum
sen una lektion då vi ska redovia en grej, å sen är de HEEEEEEELG! wihoo =)


SJUKAN

JA E TRÖTT PÅ D HÄR...NU VILL JA BLI FRISK !
JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VAKNA MED VÄRLDENS HUVUDVÄRK O INTE KUNNA ANDAS.
JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT INTE KUNNA SJUNGA ORDENTLIGT.
JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT HÅLLA IN SHIFT-KNAPPEN SÅ NU SÄTTER JA PÅ CAPSLOCK!
JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT HOSTA VARJE KVÄLL.
JAG ÄR TRÖTT...TRÖTT...TRÖTT.

värsta negativa inlägget men nu har ja varit sjuk i 99 dagar nu... :@ då får man va trött !

//Elida

lookalike

Haha, ser ni likheten? Ha ha ha haaaa




videoblogg



biobiobio

MEN OH MY GOSH! jag har ju glömt berätta för er! igår så var jag och såg på "This is it" !! asså den va såå bra. de var verkligen inte en typisk biofilm, men de va GRYMT sevärd!
jag har alltså varit på bio 3 gånger på 5 dagar. haha ..
nästnästa fredag ska jag på bio igen , och då ska det ses new moon =D


mörka kvällar

HAHA, josses inlägg! Ja dör. Ja bah, VA HAR DU LAGT UPP PÅ VÅRAN BLOGG!
Sen ja kollade på bilderna o 1 bild dooooooog ja av. Så fuuul! :D
Ja lägger upp en bild när ja härmar den hahahahah!

Nu sitter ja hemma, har tråkigt. Ska plugga matte, får se hur d går :)
Just nu skulle ja behöva mat o lite skratt.
D va mörkt när vi slutade skolan idag...kändes sjukt konstigt. Men ja är ju en nattmänniska så d va såå skönt på ngt sätt. Älskar mörkret o springa ute på nätterna o göra saker. WOHO.

Nu ska ja ner o äta, sen plugg.



'

HEY BBY ;)

MARCUS SCHENKENBERG SPECIAL!






varsågoda ;)


PS. nej, jag tycker inte att hen är seriöst snygg. jag har nått som kallas humor :)

vaccinet

Sitter o funderar. Vad ska ja argumentera om? Gah...så svårt.
Sen sitter ja o läser om massa dödsfall o akuta ambulansfall på barn som tagit vaccinet. ASSÅ! haha

Va inte rädda för den här influensan...ta inte vaccinet.


DAGENS CITAT!

elida - de är 63 dagar kvar till min födelsedag, och 14 dagar mindre till julafton.. vad är 63 minus 14?
josefine - *bombsäker* NITTON!!!!

och ett till..

vi körde jeopardy, kategorin va "damn, thats hot" och "svaret" va "tyska ballonger"
wikipedia - VAD ÄR LUFTBALLONGER

PHAHAHAHAHHA, fail. dom menade såklart nån modell med stora boobs ;)

SATFLÄSK!!

jag får inte byta namn på facebook..


mjauw

jag hatar att sova när jag inte är trött, och att gå upp när jag inte är pigg.

skolan sabbar mina tider .. >.<
..gonatt

sova? nej, plugga o städa!

Mhmm! Ja visste d!
Ja gjorde d igen! Vaddå? Jo....

Ja har ett matteprov på fredag ja inte pluggat till, jag har stort samhällsprov nästa vecka och ja måste planera dekor för torsdag o ja måste hjälpa mamma att vika rena kläder...asså ja har massa saker ja måste göra.
Men så fort ja får tråkigt eller har tid över så blir ja trött och SOMNAR!
Jag sover bort all den tid ja behöver för att göra alla dessa saker....iiinte bra.

Oh oh, ja kom på. Fick ett mail av våran rektor där han skriver att vi får jullov från den 18 dec till 11 jan...och inte från 23 dec som förrut. :D halleluuujah ayayayaayayyayayayayayayay

Har fortfarande ingen lust att plugga eller städa...snälla få mig motiverad.






elida misslyckas

Ja, ja misslyckades m att ta kort på mig själv :P händer alltid att ja filmar istället.
O den här skrattade vi åt jääättemkt på lektionen. ha ha ha





DAGENS CITAT!

2 killar i klassen pratar om något.. vet inte exakt vad, men..:
"haha, skulle du våldta mig?! de skulle jag villja se. ..eller nej. euw"

lycka

I am so happy! You make me so happy! :D

Haha, ja ska sova snart :) men först lägger ja upp en video som säkert alla redan sett.
Men ja ska bara säga att ja sååå ska lära mina barn att göra så!





varning för deprimerade inlägg..

helt seriöst, läs inte, för det är så onödigt. jag behövde bara skriva av mig lite..

usch vilken vändning alltså. de blev inga pannkakor. känner att jag inte klarade av att äta så de fick bli en ynka kaka till middag. min matlust ligger verkligen på noll och de gör mig så jävla sur! jag vill äta men de funkar verkligen inte :S
idag har jag ätit; frukost = liten youghurt, lunch = typ 1/3 dels kebabtallrik, mellis = kokosboll, middag = en liten kaka och en glass.
seriöst, ingen mat alls! folk frågar mig "har du en ätstörning?", "försöker du gå ner i vikt?" NEJNEJNEJ! jag vet inte vad problemet är, för jag vill verkligen vilja äta. jag får även höra förklarningar som "de kanske är för att du är kär" , VA FAN E DE FÖR JÄVLA ANLEDNING!? ursäkta mitt ryck, men helt seriöst, för att jag är kär!? wtf?!
och som om inte matproblemen vore nog har jag oxå börjat få sömnproblem.
shiat asså, vart är man påväg?
som ni kanske märker så får jag värsta humörsvängningarna pga de här oxå. just nu är jag PISSED!

sen så klarar jag inte av att vara deppig heller, så jag skiter i mina problem och är glad istället.
visst, kanske bra för vissa i vissa lägen, men vad fan gör jag nu? jag vill bara skrika rakt ut.

/josse

foto!!!!!

OH MYYYY MYMYMY vad jag är sugen på thaikykling med cachewnötter (nej jag kan itne stava!) och en stor fet marabou amigo! fyschnitzel alltså.
men nu till annat; KLASSFOTOT ÄR UPPE PÅ FB! hohoo så kul =D



BOOM! there u go folks. jag och elida är inringade, som ni kan se =P

nej nu vill jag ha pankisar. ska nog ställa mig å göra de!
smell ya later

jag känner mig störd

HAHA, ja e inte som vissa som faktiskt är störda varje dag utan idag känner ja mig faktiskt störd !
Jag sitter här o skriker på datan som inte funkar o mumlar irriterat för att ja inte hittar mitt minneskort till kameran samtidigt som ja dansar o sjunger till låten "Jag är en gummibjörn".
Jag kan den utantill och måste konstatera att d e den bästa låten ever !

O seen, ja måste berätta om mitt lilla ryck ja fick igår. Ja får alltid ryck...
Ja kom hem typ 23 igår efter en underbar kväll o ja fryser!
Men min bror Dennis vägrar öppna dörren som e låst o ja knackar o skriker o han står där bakom dörrfönstret o driver o skrattar.......O du vet då blir ja seriöst AAAAAARG på riktigt.
Så ja e tyst jättelänge tills han tillslut öppnar, o ja leker lugn o säger ingenting och sen skäller ja på han.

Oj nej vänta, gummibjörnlåten tog slut, måste sätta på den igen....

Aa iaf, så ja står där i hallen o skäller o inser att ja har en cafécooler i handen. (AHAA)
Så den ska ja såklart kasta på honom, o då hälls allt över heeela mig och alla vita garderober o golvet i hallen.
O dennis kan ju inte hålla sig för skratt o ja får bara ännu mer ryck o mumlar saker för mig själv o torkar upp golvet medans Dennis ser på o asgarvar.
DÅ (AHAA) kom ja på att ja har en våt trasa i handen och den skulle ja snärta han med haha så ja tog all kraft ja hade o snärtade hans arm haha.

Där fick han asså....sen skrattade vi.

Abow ja måste sätta på repeat för ja orkar inte ta om låten hela tiden :) den e bäst asså. Sätter in den här oxå så kan ni oxå lyssna på denna underbara låt ! =D Den börjar efter en liiiiten stund.





gissa vem

vem e det här?



sweet dreams

ååh, asså ni ska bara veta..
inatt så drömde jag om idag.. jag drömde att jag skulle ta ett tidigare tåg än jag brukade för att jag skulle "stöta på" någon på stationen, men så var de någon som helt plötsligt ville träffa mig vid kanonkullen precis när jag skulle gå. så jag kom försent men lyckades ändå träffa den jag ville på stationen. när jag hade pratat klart med personen så hade jag oxå missat tåget. jag orkade inte komma försent så jag gick hem till mormor istället, hon va inte hemma so jag gick på toa, utan att först märka att min grannes bil stog parkerad i badrummet. de blev ju lite akward när jag såg att han och hans pappa sätt där i och stirrade på mig sittandes på toa. men dom va iaf schysta. sen drog jag mig hemmåt, men ungefär halvvägs stötte jag på mormor som precis dukade upp en tacos-picknick. så jag joinade, och skippade alltså hela skoldagen.

jag skulle fan hellre ta drömmen än verkligheten, även om de betydde att jag gick på toa inför mina grannar, haha. nej men fy, jag orkar inte skolan inte alltså. MEN de är bara å bita ihop.
ska bli kul å träffa folk igen iaf =)

it ends tonight

ja, höstlovet e slut om nåra timmar :P
Men d känns skönt på ett sätt :) ja kan sluta höstlovet 09 o tänka tebax o vara nöjd.
Jag har hittills hunnit med massor känns d som :) ja har:

dygnat - heter man elida så blir man inte trött förrän solen går upp nästa dag :P
åkt fel håll i en rondell - Gabriel, världens bästa bilförare, körde fel håll i en rondell i uppsala, hur random som helst...med mening såklart :P
skrattat kinderna av mig - har snackat om nakna svennar på MAX, haft hur kul som helst m tomas i baksätet, o maaassa mer skratt, hjälp.
ätit cafécooler o brownie på 7 eleven - efter massa letande i stan efter en 7eleven som sålde cafécooler så hittade vi äntligen EN som sålde, hallelujah moment :) haha ja tror vi letade i minst 7 olika 7elevens runt om i stan.
varit hes - ja ja tappade ju min röst så ja hade min snygghesa period...
bakat torr kladdkaka - ja d va ju inte ja som bakade men va hos Ivar en dag med han julle josse o salem o då blev d en torr kladdkaka :P
failat med att sätta i bilsäten i bilen - d gick inte så bra att sätta in bilsätena i bilen för alex o sebbe, haha videon la ja upp innan :P
skjutsat Gabriel i kundvagn - ja vi va många som hjälptes åt att köra gabriel ända från Ica Sätuna till Bollbacken :o upp för Sätunabacken. d va en rolig upplevelse haha !
haft varbergbesök - killarna från varberg va här :)
haft filmkvällar - vad är ett lov utan filmkvällar? :o
åkt till södertälje - vad är en söndag utan en tripp till Södertälje?

ja asså listan e lååååååååååång. som sagt jag är nöjd, mer än nöjd.
För ja har ett sånt underbart liv. Sånt underbart liv asså :)

Här e en bild på min efterlängtade blandning, CAFÉCOOLER OCH BROWNIE FRÅN 7ELEVEN!


"Oh, Thank Heaven."



"tanten luktar rabarber"

tjena bloggen
jag har "kommit på" en grej (som jag egentligen har vetat om hela tiden, min inte orkat ta itu med). jag har en fet läxa som skulle in förra fredagen. den är alltså över en vecka försenad, och jag måste göra den imorn. satan i gatan, de här är ingen bra start alltså.
imorn ska jag övertala (elr ja, övertala och övertala.. de lär ju inte vara det svåraste) elida att vi ska ta en massa bilder, för de känns som om de har vart på tok för lite sånnt i bloggen. kanske till och med en video? känns som att bloggen går jättesegt just nu, och jag förstår faktiskt inte hur alla ni som läser den pallar. vi ska bättra oss, tro mig! imorn blir det en rivstart, så då jä*lar!
som ni kanske märker har jag ingenting intressant att säga egentligen, men jag slänger väll in en bild lite snabbt =P



detta är en rättså gammal bild.. den visar ett sms som jag skickade till elida när vi satt på tåget på väg hem en eftermiddag. det står "tanten luktar rabarber xD", och de här är då bara ett litet smakprov av allt taskigt och roligt som jag och elida skriver om folk i våran närhet, mouahah (6)


1

hej
jag har vart på bio
flickan som lekte med elden
trevligt va va det va!



mer än så berättar jag inte (6)
GODNATT!

snart slut på höstlovet

Mhm, snart ere slut. :)
Men d har varit ett riktigt bra lov måste ja säga. Har gjort allt möjligt. Det enda ja känner att ja inte hunnit med är att fika på 7eleven.
Allt annat har hunnits! lr va man säger :P
Näe, ja orkar inte skriva allt som hänt o allt ja gjort under lovet :) men ni får en video från mina vänner alex o sebbe som försöker sätta in sätena vi glömt i garaget haha ! D gick ju inte så bra.



Godnatt <3


RSS 2.0