slutsats; hajar.

dom som känner mig bra, känner oxå till min största rädsla, nämligen hajar. jag satt och tänke på de, och har kommit fram till en grej som jag tänkte dela med mig av. jag kommer ALDRIG att bli uppäten av en haj. för de första så skulle jag ALDRIG för hela mitt liv försätta mig i en situation som möjligtvis skulle kunna leda till uppätning, och om jag MOT ALL FÖRMODAN skulle hamna i den situationen att jag var omringad av hajar och på något sätt kanske möjligen skulle kunna bli uppäten av dom, så skulle jag ha tagit självmord lååångt innan de fick chansen. seriöst. t.ex. om jag satt på en gummibåt helt ensam, och precis började se land och jag visste att jag skulle komma fram inom 2-3 dagar om jag bara satt kvar där, men jag såg en hajfena också, vet ni vad jag skulle göra då? jag skulle ta självmord. även om de fanns en ENORM chans att jag skulle överleva och inte hade nått att ta självmord med, så skulle jag inte stå ut med 2-3 dagars konstant oundvikbar psykisk fysisk psykostörd rädsla. jag skulle riva upp halsen med naglarna och de skulle krävas.

så detta kommer ALDRIG hända mig:


och fan va bra de känns nu när jag har kommit på det. nu kan jag "simma lungt",
för jag kommer aldrig, AAALDRIG bli uppäten av en haj =D


...

hejsan :D

igår va jag på bio med några kompisar och såg zombieland. den va verkligen jättebra, skitkul och asläskig! jag dooooog flera gånger om, de va jättemånga "hoppa-till-scener" , asså den är totaaaalt sevärd!

nu är jag iaf hos min syster carro, och ser lite på idol bland annat.

pallar inte skriva mer, BYEA! <3


PEPSODENT WHITE NOW, innan vi säger godnatt

Innan vi säger godnatt o sovgott o allt d där man brukar göra innan man går och lägger sig för att sen märka att man inte somnar o går upp till datan igen så tänker ja skriva ett inlägg :)

Tror d va den längsta meningen ja skrivit ever. IALLAFALL.!
Jag ska rekomendera Pepsodent White Now. Den är superbra och funkar verkligen. Jag köpte den en morgon för ett år sedan kanske. Och sen träffar jag en kompis på bussen påväg hem senare på dagen.
"HAR DU BLEKT TÄNDERNA?!"
"Hö hö hö, nej, pepsodent white now!"





ryggsäck*

om man är trött och har tråkigt kan man göra som jag:
söka på vardagliga saker på wikipedia.
jag satt och skratta hur länge som hellst åt mesfågel och mesost.

men de bästa var ändå det här:
"Ryggsäck är en väska som bärs på ryggen. Väskan är försedd med remmar vars ändamål är att möjliggöra upphängning på ryggen."

no shit sherlock
, lixom. hehe. he.. har jag sagt att jag är trött?

majs

hejsaaaan
jag har verkligen ingenting att skriva, men jag bryr mig inte. nu jäklar ska de bloggas!
(ni behöver inte läsa om ni inte pallar, för följande kommer att vara ointressant);

idag har jag gjort .. typ ingenting spec. jag vaknade typ halv10 för att jag skulle iväg till stan med mamma för att köpa en mascara på hennes rabatt, men vi va tvungna att åka innan 12, och jag va tvungen att hinna sola solarium och duscha innan. sen när jag precis skulle bege mig ut för att sola, så kom jag på att jag inte pallade just @ that moment. så jag sköt upp det, och sket i att följa mamma till stan. med andra ord gick jag upp WAAAAY WAAAAAAAAAY  för tidigt =P
änyway, när jag kommer till solariumet (som hade happy hour, dvs halva priset på rum 2-5) , tror ni inte att jag börjar mata in pengar till rum 1 !?!? istället för 20 minuter för 40:- fick jag alltså 10 minuter för 50:- . SNACKA ONÖDIGT. på senaste tiden har jag blivit så jädrans klantig, och går ständigt med huvet i det blå, så att säga.. sen kom jag iaf hem, tog en dusch och så kom carro och nicole över för att baka. det blev mockarutor/kärleksmums/detfinnsenmiljonnamnpådom och drömmar =D
drömmarna blev ett enda stort fail-kalas, fasst de smakade ändå hyfsat, och de är väl de som räknas?

resten kan jag summera lite snabbt; såg skönheten och odjuret med nicole, åkte hem till carro&anders, åkte hem, slappade framför tv;n, och så nu: bloggar om min helt onödiga dag och äter kaka.

och de var de..

citat Puh

"Just in time for the best part of the day, the part when you and me become we." - Nalle Puh





hejdå

Nu har ja sagt hejdå till mina varbergvänner och kmr inte träffa dom förrän runt nyår.
Fick ett sjukt fint armband av Fredi från Spanien.
Nej, nu ska ja försöka hitta på ngt. Det blir antingen 7eleven m heidi på arlanda lr filmkväll.
HMMM

later...






ännu en höstlovsdag

Tisdag, en underbar dag.
Dagen började super, läs mitt glada inlägg innan den här :P
Sen ja åt chips till frukost och sen redigerade ja, samira och sebbe filmen.
Det gick fort för d va ju såklart sebbe som fixade allt, han e så grym.
Jag åt donkenmat och sen skulle ja åka hem med sebbe. Han skjutsade först hem Samira och sen körde vi till Sigtuna för att hämta upp Christoffer som skulle sova hos sebbe o vi hittade inte honom först så vi körde runt lite. Sen när vi äntligen plockat upp han så körde vi och hämtade Olivia och seeeen kom ja hem.
Då satte ja på mig myskläder och satte mig vid datan.
Efter ett tag så kmr Gabriel in bärandes på en kudde o ngt annat :P Då hade han kmit in för att lämna ngra grejer till varbergarna som dom glömt hos honom.
Jätteroligt :D Älskar när folk känner sig hemma hos andra!
Så vi satt o snackade, satt vid datan, friterade potatisklyftor o gabriel kryddade dom goda! sen vi värmde bullar o sen dom smakade ngn libanesisk efterrätt oxå.
Haha, alfredo hade en jätterolig program på sn mobil, voice transformer heter den. Den va såå rolig.
Man spelar in sin röst o sen kan man göra olika effekter som baklänges, snabbare, lågsamt, mörkare, ljusare och några fler.
Den va så sjukt rolig så jag va bara tvungen att köpa den för 50 kr, abow ja fattar inte att ja gjorde d :o :D
FETT VÄRT !

Ja, d va trevligt. Gabriel drog för en stund sen o dom andra har lagt sig. Ja kanske ska oxå sova eftersom ja måste upp o säga HEJDÅ till mina vänner som åker hem till Varberg imorn.

"GUDNATTEN"



kvalitetstid

I feel good! Rösten är 95% tillbaka, jag kan prata, sjunga o tom waila.
Jag fick tillochmed sova idag :D för varbergarna drog till lasergrejs ngn stans rätt tidigt.
Så jag sitter nu vid min syrras grymma dator och lyssnar på grym musik o sjunger med hela hjärtat.
It feels soooooo good!
Verkligen kvalitetstid o ja e så glad.

Haha, ja försökte hälla vatten i ett glas som va uppochner ?! Vart e världen påväg asså :P



 


hola amigo

hejsan people, nu är det jag igen ;-) jag hamnade som sagt på café kladdkakan, haha de va typ överdrivet lätt att hitta :-D jag har suttit har typ skitlänge. lyckades komma in på msn på mobilen, så jag har suttit och pratat med Julle och ett äpple skitlänge, och målat naglarna :) jag satt och drack samma latte i typ 45 minuter , hehe. men nu är den slut :( alla stirrar jättekonstigt på mig, haha, jag har lixom suttit här helt ensam hur länge som hellst. snart slänger dom nog ut mig .. hehe ;-) Jaja, vi hörs senare, PUSS /josse <3

city lights

hejsan allihopa. idag har jag vart och klippt mig i kista .. de blev ingen större skillnad :-P iallafall så var mamma grymt jobbig när jag kom hem, och jag pallade inte vara hemma. jag pallade inte åka hem till någon annan heller.. kännde mest för att vara ensam. så jag tog första bästa buss hemifrån. nu sitter jag på tåget till stan och ska precis gå av. hade tänkt ta mig till café kladdkakan i gamla stan, och bara sitta där i hundra år för mig själv och ta en latte .. haha, jag vet , det är jättekonstigt, men de blev bara en impuls.. de är faktiskt grymt skönt att göra nått sånt här helt ensam då och då, bara för att lixom. hoppas bara att jag hittar rätt i mörkret :) men de går säkert bra! skriver mig igen om en stund när jag är framme. PUSS tillsvidare /josse <3

superstart

Har haft en superstart på höstlovet. :)
Mina vänner från varberg e här o i lördags va ja hos eurells hela dan o vi gjorde massa kul :D
Idag e ja jätteglad, ja har så sjukt bra vänner allihopa och ja kan äntligen prata.
Ja höll på o bädda sängen när ja såg josse utanför fönstret haha ja va bara tvungen att öppna o skrika att ja äntligen kunde prata :)
Och! ja kan dessutom sjunga lite. Går nog bättre imorn.
Nu e ja extremt trött efter en kväll i södertälje.
Imorn blire nog bio lr ngt. :)



skummmmmmbad.

ååh, asså ni anar inte hur mycket jag vill köra en liten "rev run" , och ta en skummbad och smsa elr prata i telefon.. elr ligga å lyssna på musik. elr 'sitta' vid datan. typ det jag gör nu, fasst medans jag ligger i badet. fyfasikens va bra de skulle sitta just nu!
btw, isf skulle den här låten spelas på repeat; http://open.spotify.com/track/6J2Gg6h1pnLi6kijjXOXCs , skönaste låten ever. LYSSNA! :)

tänkte bara att ni kanske ville veta de.. OCH ELIDA, VEM ÄR DE SOM INTE SKRIVER NU VA? ;)


hoho, sexy huh?

btw å var jag me julle idag :) , vi gjorde pannacotta och såg på family guy och youtube och så. vi hade marabou amigo oxå. jag hade inte smakat de tidigare, och de va TAMIGFAN DE GODASTE JAG NÅGONSIN HAR ÄTIT. typ. men aa. vi hade iaf vädligt trevligt :)
puss

(Y)

godermorgon!
elr typ inte.. klockan är typ 20 i 2. men iaf.
igår hade jag jätteroligt med min bästooow buppisen, vi typ shoppade och jag hittade en jacka, en halsduk, en tshirt, ett nagellack och provade mcdonalds nya skogsbärsmilkshake. i LIKE it!
sen åkte vi hem till mig och hon väntade med mig, men så blev de inget, så vi kollade på gi joe, gjorde ASGOD pizza och dansade runt här :)

dagens planer består av julius, family guy, pannacotta och marabou. TUMMEN UPP (Y)!
nej nu ska jag hoppa runt lite till "i wanna dance with somebody" och sminka mig ;)

TATAA :)

STARBUCKS ÖPPNAR I SVERIGE

Asså lycka på lycka säger ja bara :)
Godmorgon, även fast ja brukar säga "Det finns inga goda mornar."
Men d gör d minsann hahaha !
Okej d här visste ja redan men ja tänkte att ja kunde dela m mig till dom som INTE visste :D

Såhär är d, Starbucks öppar i vårat Sverige i början av 2010. Och det bästa är att d öppnas på Arlanda, som ligger några minuter från Märsta där JAG bor. Lycka på lycka, ja sa ju d.

Så nu vet ni. Här är en länk ni kan trycka på om ni vill läsa mer.
http://www.dn.se/ekonomi/starbucks-oppnar-i-sverige-1.979065


heheh (6)

hejsan allesammans =D
här sitter jag å ser på idol, eftersom det är rock-tema ikväll så
kom jag och tänka på en bild som jag tänkte slänga upp lite snabbt
(det här är enligt mig världens klockrenaste bild)!!



HIHIHIHIHI! ja det här är alltså elida, back in the days!
gör egna roliga bilder på www.yearbookyourself.com =)

pusspuss

jag har en fråga till er..

HUR FAN HITTADE DU HIT?!?!

heheh (A)
nej men de vore seriöst jättekul om ni kunde kommentera och berätta hur ni hittade hit.
hittade ni genom våra spam-facebook-reklamer? vems isf, mina elr elidas, elr kanske någon annans? :O eller va de kanske nån kompis som tipsade? känner ni oss? vänner, bekanta, familj, eller du kanske inte har en aning om vilka vi är? BERÄTTA NU =D , det uppskattas! <3



hola amiga

ASSÅ JAG VILL INTE VARA SJUK. JAG HATAR VERKLIGEN ATT VARA FÖRKYLD :(
ikväll skulle jag kunnat gått på en s.k. tillställning hos orrieboy, men ack nej,
för för det första är jag sjuk som en uggla (ja, en UGGLA! har du problem med de?)
och för det andra har jag en uppsatts som inte skriver sig själv. tro mig, jag har gått
och benat och bött (nej, inte bönat och bett) att den ska göra det. men nej, ack nej.
den vägrar. jag har fortfarande inte börjat. det enda jag vet är att jag ska jämföra
Gustav Vasa, utifrån 3 olika böcker. så jag har ämnet, uppgiften och böckerna.
men motivationen är som bortblåst. nu är min hjärna inställd på lov. inte bra alltså.

xoxo gossip girl
(ha.ha.. ha. va rolig jag var nu, elr hur?)

this is the lov

Jaa, äntligen är lovet här. Sitter i syrrans rum o ska skriva ett supersnabbt inlägg innan ja drar ut till bussen som går om 10 min.
Jag gick till skolan, hämtade böcker, åt lunch sen drog ja o josse hem.
Hemma sov jag 1 timme sen nu e ja vaken :)
Jag är glad för rösten kommer mer o mer. Like it !
Ja, nu e höstlovet här, finally :)

LATER



PLÖTSLIGT HÄNDER DET..

..josefine skriver ett inlägg i bloggen :O haha, här kmr de;

åh idag kommer jag att dö.
jag är så förkyld så dä är inte sant! och de va lixom på några timmar som jag gick från "lite ont i halsen" till "AAAAAAAAAAJ" typ. näsan rinner oxå, å de är inte speciellt trevligt. men ändå är jag envis och tar mig till skolan. men jag och elida går nog hem efter lunchen.. vi måste hämta böcker, men båda är sjuka xD
så vi klämmer väll in lite film med klassen och lite lunch med julle också. härlish!
dessutom kommer skolfoto-fotografen tillbaka för att ta "aktivitetsbilder" på snygga metg som ska vara med i skolkatalogen oxå. de vill jag jättegärna vara med på (6)! men vi får se hur det hinns med..
förövrigt har jag en hel uppsatts tills idag som jag inte ens har börjat med.. men de e väl bara att köra stenhårt med den när man kommer hem, för du är ju ingen annan hemma och kan distrahera mig :)

nejmen vi måste jag gå å sminka mig och nysa lite. kanske ta en alvedon oxå.
c ya'll ;)


SKÄRPNING JOSSE

JOSSE JOSSE JOSSE ! SKÄRPNING !
Du måste börja skriva i bloggen duuuh

Annars blire bara deprimerande jagharingenröst-inlägg. C'mon!

virrig dag för mig

Vaknade, åt, drack camomille te med honung...gjorde mig iordning...gick till bussen.
Allt d utan att säga ett ord hahaha ja vågade inte testa för tänk om rösten inte hade kmit tillbaka...:'(
o d hade den inte heller...¤"/#¤#"!

O huvet funkar inte ordentligt heller märker jag. Har helt glömt bort att Fredi o gänget kmr till märsta i eftermiddag och tydligen trodde jag att det var fredag i förrgår...? och ja blev överlycklig o skulle kolla den nya matsedeln...ja trodde d va måndag?

Ja kan fortfarande inte prata :)
Ojuste, Grattis till Alexandra!


dagens låt




WANTED: elidas röst

Hallå, ja efterlyser min röst...vad du vill i hittelön.
Jag e så desperat...jag vaknade och kunde inte prata. Fick inte fram ett enda ljud, bara hhhhhhhhhhhh.
Jag tänkte aa men det går nog över efter en kopp te och ngra mackor o nudlar. Men icke...icke.
Jag e så haha så känslig. Jag brukar aldrig va känslig, ja brukar mest vara arg o ARG, men ja börjar gråta snart.
Jag känner mig så tom, inte prata, inte skratta, inte SJUNGA? Ja som alltid sjunger...o skrattar för den delen oxå.
Jag vill ha tillbaka min röst nu, NU NU NU. Ge mig den...ja betalar vadsomhelst.

"I just wanna screaaaaam...how could this happen to me?" - Untitled, Simple plan
men ja kan ju inte skrika...GAH
Det som får mig att gråta på min gråta lista är hittills:
Hjälplösa barn
Tanken på att ngt ont skulle hända min familj lr vänner
Om ja spyr
Och nu, att inte kunna prata skratta eller sjunga. :'(

Ne, nu ska ja dricka camomille te med citron och honung o "bena o bö" (citat: Josse) att d ska försvinna.
Vill aldrig mer tappa rösten, aldrig.



<3

GOOOOOOOOODMORNING JONSSON FAMILY.
..och alla andra :)
idag är jag lite försovd, och kommer förmogligen inte hinna med franskan (ohno, what to do? xD)
elida är fortfarande sjuk, så jag bir helt ensam och utstött idag igen :(
hhehe, nej inte riktigt, men elida är iaf sjuk och låter som en kvävd anka ;(
pusspuss, här kommer ett konstverk gjort av moi :)

(ps. jag vet att vi har varit dåliga med dagens, men de blir snart bättre) =)<3

inlägg från sjuklingen

Hola, jag gick upp idag. Helt död, hade inte kunnat andas under natten och vaknade med dunkande huvud o tappad röst.
Men ja skulle ändå till skolan för efter så väntade kebab på bella donna....
Möter pappa i trappen o dom vill ja ska följa m till doktorn...:o !
Jag bah...eh...ja har viktiga lektioner idag.
Men till doktorn skulle jag...

Väl där så stack dom mig i fingret ( =(! ) och stack en tops i halsen på mig.
Sen fick ja gå in till doktorn o han gjorde massa lungtester på mig. Resultatet blev Ulf 95 år....:P
Jag har lunginflammation gottfolk. Ingen svininfluensa, ingen vanlig influensa, ingen bihåleinflammation, streptococcer lr hur man stavar d, ingen halsfluss....nej lunginflammation...sooo noooot awesome.

Där har jag svaret varför jag aldrig blivit frisk efter 83 dagars "förkylning".
Nej nu äre antibiotika som gäller...

Nu har ja inte ätit på snart 24 timmar, måste äta måste äta. :)
Oh juste, skicka in frågorna som kommentarer på förra inlägget som josse skrev. :)

Later



DO I HAVE SOME NEEEEWS 4 YOU!

jaop hörrni, nu tänkte jag medela att vi är på jakt efter en liten gästbloggare!
*wohoo!* hah..
så om ni vill säga nått i ett inlägg så är det bara att ni säger till! kulkul !
det ända som krävs är att ni gör en liten raklam för våran blogg på facebook :)

DESSUTOM såg jag att vi har fått en kommentar om en frågestund,
så sätt igång å ställ era frågor, så ska vi försöka svara i så stor utsträckning som möjligt :)
var inte blyga ! kom igen å ställ era frågor som komentarer i detta inlägg ;)


school sucks

godmorgon..
idag e jag rättså depp, haha. bra å veta.
nej men elida är faktiskt jättesjuk idag, stackarn, och och är här i skolan och gör ingenting. ahhahah, låter som jag inte har nått liv, men jag mår faktiskt inte heller så bra idag. har världans huvudvärk så de e inte så kul, och så två lektioner med carl och en sen lunch. tisdagar är faktiskt drygare än dom verkar..

BTW så fyller min kära bitch oskar år idag, så SÄG GRATTIS!


ja.. lillen börjar bli stor :)

PUSSHEJ

DAGENS

DAGENS VILL HA: höstlov
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: ja hittade en gammal kompis på facebook, blev jätteglad...vet inte va josses händelse e :P
DAGENS LÅT:
DAGENS PLANER: låna böcker på bibblan, hämta lön, plugga spanska (elida)
DAGENS SAKNAD: kiwi (elida)
DAGENS DUMMASTE: Julle o oskar som ringer på josses mobil som inte e på ljudlös som ligger i elidas ficka när vi tar gruppbild m klassen.
DAGENS SJUKA: ELIDA alltid ELIDA
DAGENS DROG: idag behövdes ingen drog
DAGENS ROLIGASTE: alice som jagar elida i hela huset med ngns kalsonger
DAGENS FAVORIT: matteläraren som lät oss skippa matten idag :D
DAGENS KÖP: gills låna böcker som ett köp? :P
DAGENS ORD: AHMAGADDD
DAGENS HUMÖR: jättebra humör
DAGENS VISDOMSORD: Dra upp era byxor ja vill inte se era kalsonger...
DAGENS CITAT: josse har bästa citaten ! nu har ja bara glömt va hon har sagt :P

önskelista, redan?

Ofcourse! Heter man elida skriver man ner allt man kommer på direkt när man kommer på det...mest för att inte glömma det. :) Så ja har en liten önskelista till jul och födelsedag :D iih...ja hare så bra som har allt underbart i mitt liv på 3 veckor på raken.
Jul, bästa nyår (asså ja blir typ aggressiv av att ja längtar så mkt..måste kasta ut ngt ut fönstret för att få utlopp av min längtan haha) aa o sen fyller ja 17, allt d på 3 veckor.
Nice huh? Aja, här e min önskelista iaf...:D

-Ringar, and lots of them! Fula, coola, snygga, stora, små, färgglada, färglösa, you name it!
-Kaninunge, ja gav bort mina kaniner för att ja va allergisk...fattar inte att jag gjorde, jag saknar min Kiwi så sjukt mkt. Hade hnm sen han var en liten plutt typ 4 veckor gammal asså åh...han är min bäbis o så ger ja bort han?! &"/"%¤&#"% ! Skulle göra vadsomhelst för att få min kiwi igen men nu har ju en liten unge hnm o den andra lilla kaninen ja hade kan ta sig så ja önskar mig en ny ist.!
-Canon eos 500d, så jag kan fota alla "KODAK MOMENTS" ! O i mitt liv finns d många av dem.
-Pengar, ofcourse, pengar e alltid bra! Kan köpa kläder, parfym o smycken o allt annat bra...typ MAT!

O sen ja kmr inte på ngt mer...
Nu ere sista veckan innan jullo...förlåt ja menar höstlovet :) nu KÖR VI HÅRT!...not :))
Här kmr iaf en bild på min lilla Kiwi...



Later :)



Barn i Uganda

JAG GRINAR ! :'(





måndagen

Nu drar jag måndagen i stora drag, lr va man brukar säga :)
Okej, jag vaknade, gjorde mig iordning och sen träffa josse på bussen. Då får hon ett samtal från Sofia o säger sen att ja inte ska ha ngn spanska :P inte mkt att göra åt när man redan satt på bussen så jag fick vara m på hennes franskalektion och sedan en halvtimme senare tog vi skolfoto, kl 10.
Det gick ju bra :) Sen fick vi sluta ! Då var klockan kvart i 11.
Vi drog till Hersby och åt, hon år italiensk biff, stekt potatis och kantrarellsås och jag åt pasta m ostsås och strimlat kött. Mkt gott :) imorn blire Bella Donna ! wihoo.
Iaf, efter lunchen tog vi bussen tillbaka till stationen och tog 10 i tåget till Märsta. Där tog vi bussen till Centrum och gick till Biblioteket för att låna historieböcker.
Sen när d va gjort drog vi till brödis o hämtade min lön ;) wii. Nu är ja 3200 kr mindre skyldig. Bara 1800 kr kvar sen har ja mina egna pengar.
Sen tog vi halv 2 bussen hem o nu e ja hemma :)
Har lagt in lite bilder från idag, och beställt skolfotona. Nu vet ja inte vad ja ska göra...kanske sova lite? :P

här e ja på hersby, LATER :)





WOHOOO!

idag är lotta (våran idrottslärare sjuk. SJUUUUK!
its wonderful. oh happy day (oh happy day) heh =D
vi har inga lektioner (förutom kanske matte)
och sen så har vi skolfoto.
AWESOME =)


<3

godmorron, gomorron, fåglarna sjunger glatt godmorron godmorron i köööööööör!
hahah, nån har vaknat upp på rätt sida?
verkar som de är den enda sidan som finns på min just nu =D
idag har vi alltså skolfoto, och jag HITTADE KLÄDER! snällaste gulle-buppis lånade ut till mig =D<3
så här sitter jag nu och äter ostmacka med oboy, helt skitsnygg, nyduschad, fönad, nagellackad och påklädd :)
de här blir nog skitbra! .. förutom att det regnar. de vet jag inte hur jag ska ta..?
äsch, men de löser sig! hoppas alla söta läsare som kollar in här dagligen får en awesome dag! ..ni som bara ser in här då & då kan får en halvbra dag, å så för ni börja komma hit oftare tkr jag!

PUSSIIIE! <3


SJUKAN

JAG ÄR SJUUUUUK :@ IGEEEEEEEEEN, eller FORTFARANDE kanske e ett bättre ord. #"%%&/# ! GAH! vill bara ta o kasta soffan ut ur fönstret...e så irriterad. Jag har temperament ja vet....:@

Men ja orkar inte va sjuk mer men ja ska ta rådet ja fick för 80 dagar sedan att ja skulle kolla m läkaren o få medicin.
Vill inte men jag har inget val för d gör såååååå ont i halsen och ja låter som en groda när ja pratar nu för d e så svullet.

Förlåt, värsta klagoinlägget ja skrev nu...whatever. Bäst att jag skriver av mig lite annars åker något ut ur fönstret känner jag. Kanske ska ta tag i mina aggressionsproblem oxå ;) ne :)

Men jag orkar det här :) jag har världens bästa "glädjekälla" iih :)

godnattinatt







GAHOI

Döh, äntligen klar med idrottsuppgiften. Jag gjorde den väldigt slarvigt men det får duga för jag förstår inte uppgiften ordentligt.
Har precis ätit kinamat, är såå mätt. Tog fyra små rätter som vanligt. Mycket gott :)
Josse tvinga mig att skriva lite, höhö. Så d får bli ett lite ointressant inlägg den här gången bara för att.

Åh, ja har äntligen ätit oliver! Jag som har tjatat hela veckan efter oliver gick o köpte en burk på Maxi i fredags och åt upp hela och sen köpte jag en burk på willys igår och åt upp hela hemma hos Heidi. Mmm, vill ha en till burk! Ne, nu vill ja sova lite...blir så trött när jag ätit. Gabriel och Alex kommer o hämtar mig med bilen snart, vi ska dra till Södertälje :) Jag ville åka tåg men inte dom så d fick bli bil igen den här gången.

GAH!, skooolfoootooo imorn...jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?! Lixom orka ha något man alltid har på sig. Jag kommer ihåg mina förra skolfoton. I 6an hade ja en toffs och ett vanligt rött linne, jättefult. Sen i 7an hade jag en toffs o svart t-shirt. I 8an hade ja mörkt hår :P och en tofs och vit t-shirt. I 9an hade jag en brun tunika från HM och hårförlängning i tofs...:P Vad blir d den här gången? Jag kommer nog köra på utsläppt hår eftersom jag äntligen (!) kan det :P Men vad ska man ha på sig? GAHOI!

Jaja, får väl tänka på d. "Godnatt" så länge.


PANIIIIIK

okej. jag freaaaaakar ur! imorn är det skolfoto. HELT bortglömt. jag har ingenting att ha på mig. vad ska jag göra? ..dessutom har jag idrotts läxa tills imorn, som måste göras innan jag kan åka å shoppa eller så. kanske kan åka till carro en snabbis å rota i hennes garderob.. jag vet att hon har en jeansväst som skulle kunna vara intressant ;)
jag kan ju säga att hon inte får tillbaka hennes usb mobil grej om inte jag får låna kläder.. (6)

asså buhu.. nu måsta jag börja med idrotts uppgiften :(
alla säger att den är skitsvår. maaaah!
nått som alltid gör allt lite roligare är ju family guy, så här kmr ett klipp som kan göra oss alla på lite bättre humör :)



maaaajs

GODDAGENS mitt herrskap.
dagens planer:
snart ska jag iväg å lägga mig i en cancergrill.
sen ska jag hem å bara ingenting tills halv8-8 då jag ska dra till lizzie, för vi ska fira att orrie fyller år om 3 dagar! (Y)  .. they grow up so fast... *hehe*
sen ska jag antagligen hem å sova ..
om ingen vill smita ut mitt i natten med mig? *winkwink*


HELG

HEEEEEELG ! thank God its FRIDAY ! :D

d bästa du kan köpa

Nu ska ja rekommendera massa saker som e bäst ! :)

Café cooler på 7-eleven. MMM, 19 kr tror ja d kostar
Brownie på 7-eleven, 19 kr där oxå tror ja
ICAs gröna oliver m kärnor, ååh så gott. ligger på 30 ngt
Marabous nya choklad yoghurt/hallon, 17 kr på Ica Maxi
Kladdkaka o stor latte på Waynes, 65-70 kr för alltihopa

yummyummyummyummy




DAGENS 16/10

DAGENS VILL HA:  STUDDSBOLL
DAGENS FRISYR: uppsatt i lboll (elida) utsläppt med mössa (josse)
DAGENS HÄNDELSE: hahah vi tog fel buss oh åkte åt fel håll. sen fick vi springa till maten.
DAGENS LÅT: paper planes - m.i.a.
DAGENS PLANER: träffa salem (josse) =D , vara med mina 18åriga kompisar (elida)
DAGENS SAKNAD: ivar!
DAGENS DUMMASTE: bussen som åkte fel
DAGENS SJUKA: -
DAGENS DROG: heroin
DAGENS ROLIGASTE: *nersjuknkande med huvud*
DAGENS FAVORIT: du är =)
DAGENS KÖP: idunno =P
DAGENS ORD: minns inte... haha. skriver sen ;)
DAGENS HUMÖR: tipptopp, fasst fett irriterad
DAGENS VISDOMSORD: minns inte.. skrivet den ;)
DAGENS CITAT: "jag pissar på dem!" - mest elida, men josse med =P
DAGENS BILD:


vi testade massor (!) av ringar på glitter. josse blev förälskad i en, (tyvär inte den på bilden)

se den här !

Haha, ja trodde aldrig att d som händer på videon skulle hända. Hahahahaha =)





CSN KORTET!

Sitter m handuksturban på huvudet o ska snart gå o fixa håret. Kom hem nyss efter att ha städat i haket m Heidi! Det gick jättefort. Vi köpte pepsi o den här nya Marabou Yoghurt o Hallon...MKT GOD ! :D
Sen gick vi hem till Heidi o därifrån tog ja bussen hem. Fy va kallt d va men d va d värt. En promenad med bästa Heidi är ngt ja uppskattar jättemkt. Heddi e bäst.
Haha ja kliade nyss upp ett sår på foten utan att ja visste om det och satt o kliade. Sen känner ja att d rinner från min fot o hela foten e full m blod o min ena hand oxå. Hjälp haha!
JAA ! ja har fått mitt CSN kort :) nu får ja en gratis plusmeny på donken, underbart!
Det är en av de bra sakerna med att bo i Sverige antar jag :) ja älskar mitt land även fast d har psykiska problem helt ärligt. :P
Josse, bra jobb på DAGENS, haha ja skrattade jättemkt! :)

Jag kom på att man saknar ju ngt när man inte har d :) och...ja saknar mina vänner varje sekund ja inte är m dom...hjälp.
Ska sakna vidare o föna o platta håret o kanske se på sos Gute som mi hermana spelade in åt mig <3


tjolahopps

hejs allihopa =D
(OBS! varning för meningslöst inlägg)
jag har precis ätit middag, och nu sitter jag och gör ingenting. förstår ni?!?!? INGENTING! NADA! åååh, asså verkligen inga läxor just nu. så från och med nu och sen hela helgen så blir de bara att tare chill. SÅ JÄKLA SKÖÖÖÖNT!
har verkligen varit skitstressad, eftersom jag har haft både franska & naturkunskapsprov (inte mina starkaste ämen om man säger så..) + massa andra läxor vid sidan om. men metg är en jättebra skola och så. de blir ju stressigt oavsett vart man går ;)

jaja nu ska jag sluta babbla massa onödigt , FRED UT!


DAGENS 13/10

DAGENS VILL HA:  mvg på nk-provet ;D
DAGENS KLÄDSEL: jeans och tröja
DAGENS SMINK: puder, mascara, (och eyeliner)
DAGENS FRISYR: uppsatt i krullboll (elida) uppsatt med rosettdiadem (josse)
DAGENS HÄNDELSE: hahah, jag såg en bild på pannkakor å ba "ååååh, jag vill ha", men brevid var det en bild på typ polly's petshop doll houses elr jag vet inte vad, och elida trodde att jag menade att jag villa ha dom x'D
DAGENS LÅT: It don't make any differance to me - kevin michael
DAGENS PLANER: CHILLACHILLACHILLA.
DAGENS SAKNAD: -
DAGENS DUMMASTE: hahah, alla fördommar xD
DAGENS SJUKA: oskar är psykisktsjuk, elida är fysisktsjuk =P
DAGENS DROG: la musique! alltd!
DAGENS ROLIGASTE: hahah , se dagens händelse =)
DAGENS FAVORIT: snabb mat, och myckeeet mat på belladonna (Y) =D
DAGENS KÖP: elida skulle köpa bibliotekskort, men nejnej =P
DAGENS ORD: "fördommar!" - josse
DAGENS HUMÖR: asbra =D
DAGENS VISDOMSORD: "HÅLL I HATTEN!" - josse. hahahah!
DAGENS CITAT: "snart kommer carl och pissar bajs på mig" - elida
DAGENS BILD:


idag åt vi på bella donna. såhär glad va elidis när hon fick sin pizza =D
(heheheh, lägg märke till att jag kapade av hennes huvud) (6)

guess what?!

=D, ja sitter i Röda Soffan själv efter att ha gjort Naturkunskapsprov. Det gick riktigt bra för att ha pluggat nästan ingenting. Wow...! Röda Soffan är riktigt skön idag.
Har ätit jättegod pizza på Bella Donna idag =) Bild på d kmr på DAGENS bild.
Haha, guess what?! Josse sitter fortfarande o gör prov...den lilla kämpen asså ! hahaha.
Nu, snart, ska vi åka hem till Märsta och ta bussen till centrum och hämta min lön (hoppas chefen är där) och sen dra till bibblan. Vi måste låna böcker till en uppgift i historia. Jag skulle få låna på josses kort eftersom ja tappat bort mitt. Men det glömde hon idag så ja kommer få lägga ut en straffavgift på 10 kr för ett nytt kort...sweet ! =P

Josse får lägga in DAGENS idag igen.
PoK


sagogeneratorn

hejs alla glada =D
nu sitter vi å skriver lite sagor på mcdonalds hemsida..
hahah , rättså underhållande ;)
omogenhet i ett nötskal.
vi har iallafall håltimme.. eller a typ. fasst vi börjar om typ en kvart :)


här är min;
http://www.mcdonalds.se/sagogeneratorn#/story/1795


MEN HÖRRNI, rösta på våran lärares :)
då får vi mvg :)  här är den;
http://www.mcdonalds.se/saga/index.html/#/story/1713/


Kevin Michael

Är han inte grym mannen? Älskar hans röst. Hittade inte den bästa låten med honom, too blessed, men d fick bli vad Youtube kunde erbjuda. Haha.



 

wikipedia

Vi har precis haft klassråd. :) Vem vill inte ha en godis/kaffemaskin? Jo, våran klass...!
!%&%)&/( !
Sen ja typ stör mig på den hära "wikipedia" som e exakt som ladyboy fast boylady....nu kmr ja gå in i en vägg av att min störningsnivå e så hög hahaha !
Iaf...ja hoppas att vi kmr få äta på fler resturanger, typ Subway, Sams kebab o en kinarestaurang skulle sitta hur bra som helst.
Jag o josse skulle springa ner till Röda Soffan o gissa vilka som har tagit över den? OSKAR o ngra. Vi ba NOOWAY! :'(

Jag har inte ätit frukost...ja vill äta ngt men d finns inget att äta o ja har inga pengar o lunchen är halv 1 o d e en evighet tills dess....en eeevigheeet, en koooort sekuuund. Fast den korta sekunden är en väldigt lång sekund. Ay pues....ja e hungrig. En nyhet? Nej :) Lägger in en dyperfin låt...jättekonstig men jättefin. Haha

LATER... :)






nostalgi !

hahah, jag har pratat massor av gamla minnen med min barndomsvän felina.. om ungar som vi pussade *hihih* och vilka vi "frågade chans" på. ungar som ramlade i klassrumet och de som hade på sig samma tröja i 2 månader i sträck. haha asså de där minnena är verkligen oslagbara, och jag hade de verkligen grymt bra som liten skitunge. men så slog det mig, (elr ja, felina sa) vi kommer aldrig mer att bli små igen. aldrig. jag är grymt taggad på att skaffa körkort, flytta hemifrån och allt sånnt där, men jag skulle fanemig ge allt för att få vara en liten snorig skitunge som hoppade hopprep och lekte med dockor.

jamen nu måste jag faktiskt plugga! (har knappt börjat.. oops)
PUSSOKRAM

HUNGER

Jag är hungrig, när jag är hungrig...vill jag ha mat ! NU ! O får ja inte mat när jag är hungrig...blir jag riktigt arg. Så nu dör jag snart av hunger...gick in till mammas rum o frågade: "Blire nån mat lr?"
Vad fick jag till svar? "D finns kyckling i kylen."

%¤#&/¤&/¤% !

Den kyckligen är 3 dgr gammal o jag kaaaan inte äta rester...ja kaan inte :(
Nu e ja sur o vill banka sönder ngnting...ska försöka behärska mig...lyssna på musik...andas in o ut och titta på pommesbilder.

Later...






PLUGG

Imorn har vi prov i Energi, Naturkunskap. Måste plugga, har inte pluggat ngnting alls ! ...inte smart :)
Men ja va tvungen att titta på roliga klipp på YouTube först :D

D här e såå kul ! Enjoy :D






HOLA

hejsan allihopa :)
asså kom igen nu, ni måste börja kommentera!
de enda kommentarerna vi har fått är ifrån oss själva ;O
fail asså.
men iallafall, vi har precis typ slutat. elr jag har slutat och inte elida, så jag sitter och väntar på henne.. men vi kanske ska gå på en valfri nk-lektion fasst vi slutar nu. vi har ju prov imorn, så de kanse skulle vara bra att göra så..
hoppas ni gillade våra videos, och hoppas ni fortsätter följa vår blogg (annars kommer vi hem till dig när du sover, och petar på dig med en pinne) muahah (6)

PUSSPUSS

DAGENS 12/10

DAGENS VILL HA:  gröna oliver(elida) inga läxor (josse)
DAGENS KLÄDSEL: varma kläder
DAGENS SMINK: puder o mascara och eyeliner (josse)
DAGENS FRISYR: uppsatt (elida) utsläppt med mössa (josse)
DAGENS HÄNDELSE: Oskar sjöng opera
DAGENS LÅT: Don't hate on me - Vincent
DAGENS PLANER: Religionslektion, Naturkunskap, Hem o plugga hela kvällen för NK provet imorn.
DAGENS SAKNAD: saknar inget, allt är great =D
DAGENS DUMMASTE: oskar när han puttade mig /josse
DAGENS SJUKA: OSKAR är SJUK ! psykiskt SJUUK =P
DAGENS DROG: rödlökssylt.. mumma. not.
DAGENS ROLIGASTE: se dagens citat xD
DAGENS FAVORIT: oskar. så sjuk, men sååå rolig xD
DAGENS KÖP: "köpte" mat på herbys
DAGENS HUMÖR: skitbra =D
DAGENS VISDOMSORD: tveka inte, bara gör.
DAGENS CITAT: "jag ska bena och bö!" - Josefine
DAGENS BILD:


som dagens bild kör vi på nostalgi. det här är alltså jag och elida på gympan i 7an :)

lunchen

lunchen var mys, vi åt fläskfilé =D
här kommer två videos, en påväg till Hersby de andra är när orrie smakar rödlössylt , hehoh (6)




PUSSHEJ <3


lunch

Nu äre lunch time här på teoretiska. Ska äta på hersbys...kebab lr grillad fläskfilé? hmm :)
Snart kommer alla DAGENS o här får ni en BILD :D













insaney

D här e insane! Vi gjorde våran blogg igår och redan då hade vi över 25 läsare. Idag...dag 2, har vi över 50 läsare!
wohow...fortsätt följa oss. Ni har inget att förlora haha!
Vår blogg är till för att vi ska skriva av oss haha och för att dela med oss av ALLT SJUKT vi e m om som händer på METG Sollentuna. Kommentera om ni känner för d o länka oss lr publicera på Facebook om ni vill :)

Så känner ni att ni sitter på en datalektion o har aptråkigt lr som vi, har datorerna framför er hela dagarna, så besök oss så kan vi garantera er att ni får er ett gott skratt :) iaf när vi kmit igång :D

Tills dess...
Buenas Noches

 


kom ihåg-lista

hejhej, tänkte bara skriva lite snabbt vad som kommer hända
i bloggen den närmsta framtiden. jag och elida har tänkt ha:
1. dagens bild
2. veckans video (typ videoblogg, elr skumma grejs som vi hittar på)
3. veckans gästblogg (kom precis på det, vet inte vad elida tkr..?) =D
4. allmänt fler bilder, videos och annat sjukt som vi tycker är roligt ;)

säkert nått mer som jag har glömt. elida, feel free att fylla på listan :)

yes, och de var väll det. ursäkta mig om jag skriver hela tiden, 
men jag känner mig powerful, med tanke på att vi nu har 40 LÄSARE! =D

pusspuss

godmorgon

nu har jag typ precis vaknat igen, å shit vad jag mår bättre efter 2½ timmes sömn :)
hör att mamma lagar mat i köket, så de kanska är dags att gå upp nu. jag var lite dum mot henne imorse, för att jag va så trött, så nu kanske jag borde "snälla till" det lite ;)

förövrigt kan jag ju säga att jag, elida och life at metg har slagit egenom "30-taket" elr vad man ska säga. 35 läsare idag. än så länge! verkar som att ni bara älskar oss, och de är ju kul =D
jag tänkte visa en bild på hur min statistik ser ut på min egna blogg (som jag då har slutat skriva i, så döm mig inte)..:



hahaha, som ni kan se så pendlar den mellan 1-3 läsare per dag.
good 4 me, hhah
PUSSHEJ <3

ännu ett inlägg

HAH medans ja va på "möte" så lät josse Oskar gästblogga här...:P
eh ja haha. Oskar du e störd! :)
Vi spelade in en video vi skulle lägga upp men ja kom på sen att ja inte har ngn aning om hur man gör o orkar inte ta reda på det så Josse får fixa d imorn. 
Nu när ja tittar ut så snöar d (igen!) o hjälp va kallt d är asså ! Skönt m varm jacka idag.

Kortaste skoldagen kändes som den längsta skoldagen. För ingenting händer, vi bara skriver o skriver o "lyssnar" o "lyssnar". Det är då man får sånhär konstig rolig humor, att man skrattar åt saker som verkligen inte är roliga. Lr aa dom e ju roliga...! Varit m om d? :)

Fick lite uppdatering från Ekilla av syrran igår. Rektorn har sagt upp sig och lärarna är stördare än ngnsin! Tror ni jag hade förväntat mig att d hade blivit bättre? :P nooop. Men d e d störda som gör att man orkar gå kvar där. För man har så sjukt kul åt d efteråt!

METG Sollentuna (FTW!) haha ett uttryck ja precis lärt mig...förstår inte ens va d betyder. Folk har försökt förklara vad FTW e. Men nej, ja får väl bara acceptera att man säger så haha.

Pussokram Skumbanan !


powernap!

kom på att jag är för trött för att åka och sola..
så nu ligger jag hemma i min mysiga, varma säng,
redo för en powernap. heh, shit va skönt de ska bli =D

godnatt, så att säga :)


Flensost

Snönn föl imosä, sollen skin och jak känte vintten fladra färbo!

Gudds kraftt äär AAWESOMEE och jag älskar lite brownsugar!

Our laptop skins are professionally designed vinyl "laptop stickers" that make your notebook unique. Do you want to be different, stand out from the crowd? Our laptop skins make your notebook special.

idag SKA JAG fane
mej daska någon. hårt. <3<3<3<3<3. men det är okej......... ELLER!?!??!!? HUH`!`!`!?"?"?"?

Du vill ha mig... i munnen, i min muttärerbumsen. det HAHAHAH AXEL LOGGADE IN PÅ MSN, JAG TYP DOOOOG LOL LOL LOL LOL !!!!!!!!!!!! fina bröst eller fin fitta? fittan såklart :(|) höhö. flens är goodie <8-8> ITS A BIRD FFS <33333

Mitt humör kukade ur totalt nu på morgonen, drabbades av total jävla ångest över att jag inte pluggat under natten, och känner hur tårarna bränner bakom ögonlocken.
Så idag blir en hemma dag. I alla fall till stor del, för ska till SÖS i eftermiddag. Vill inte!

HAHAHAHAHAHHAHAAHAH SKOJA JU VAFAAAAAAAAAN!!!!!!!!


Det är så ute att göra det i skogen...

MOVH, gästbloggerskan oskar


hejs

bonjour, här sitter jag och väntar på elida..
har precis vart på mitt "möte" med carl, å nu är det elidas tur.
alla andra drog "till biblioteket". yeah right.
just nu sitter de säääkert på hersby å äter kebab..
jag är hungrig :(

pussokram

ÅHJUSTE. igår på premiär dagen av bloggen hade vi 25 besökere =D
dressed for success!

sista lektionen

Hola! sitter på sista lektionen, samhällskunskap. Halva klassen har gått hem för de behöver inte stanna kvar...men JAG måste vara kvar för att vi ska prata m Carl om någon uppgift som alla andra redan pratat om! fiahgurbnviergr !

o seen, vi fick en uppgift i historia. Vi ska jämföra en historisk person eller händelse i 3 böcker...vilket betyder att ja måste låna böcker ngnstans sroighnkjvnaiohgn (!) o ja har inget kort heller !

Nej...va ja behöver nu är ett sms som gör mig glad och MAT ! :D
Vi ska försöka få in lite fler bilder o videos oxå...´på allt som händer...nu ska ja in på "mötet" döh



DAGENS

DAGENS VILL HA:  vinterjacka och varma kläder
DAGENS KLÄDSEL: jeans, och annat
DAGENS SMINK: puder o mascara
DAGENS FRISYR: utsläppt och uppsatt
DAGENS HÄNDELSE: SNÖ!
DAGENS LÅT: somewhera over the rainbow - salad fingers *huhuuu*
DAGENS PLANER: sola, plugga och sova.
DAGENS SAKNAD: sömn (josse), värmen (elida)
DAGENS DUMMASTE: Carl...alltid...Carl
DAGENS SJUKA: elida...alltid....elida
DAGENS DROG: alvedon
DAGENS ROLIGASTE: hubert cumberdale
DAGENS FAVORIT: varma kläder
DAGENS KÖP: josses solning
DAGENS HUMÖR: känner mis som en klubbad säl (josse) jag är glad (elida)
DAGENS ORD: hubert cumberdale
DAGENS VISDOMSORD: "alla killar är inte skit." - Elida
DAGENS CITAT: "Balt...d e en sån där...tricky thing *moves*..." - Elida
DAGENS BILD:
(kommer snart)

och

snö?

"Jul jul..strålande Jul !"...
OK i december, men i OKTOBER?! dkjjgrhafifgnkldflargo !!!

Ska gå till skolan o tka synd om stackars josse. Men först dricka en varm kopp te o försöka att inte gå in i vinterdepressionen hahaha !


tunga flingor sakta dala..

årets (elr nej, men sesångens) första snö har kommit, och vilken timeing..
inatt somnade jag kl 3. jag har sovit i 4 timmar, och huvudet dunkar.
sen ska jag ut i snön, utan mössa, halsduk eller vantar, för att gå till skolan
och ha lektioner med carl. förstår ni? CARL!
de här kommer bli en underbar dag, de känner jag redan nu..

hoppas ni får det bättre. pussokram

*PIIIUUH*

måste bara säga att allt känns så jävla mkt bättre nu!
oinsatt folk fattar väl ingenting, men asså aa. allt är GREAT.
JAG FICK BÅDE ÄPPLET OCH APELSINEN!!!!

asså VÄRLDENS lättnad. det känns underbart =D
PUSSPUSSPUSSPUSS PÅ ER ALLA <3

morgondagen

Vi ser fram emot morgondagen som kmr innehålla historia o samhällskunskap.
Och båda lektionerna med CARL! YAY -.-
EN positiv sak är att jag kan sova till kvart i 8 och att vi slutar halv 1. =D

Josse ska sola på happyhour imorn bara så att alla vet ;D Själv ska man vara nolifer hela dagen o plugga NO om ingen vill hitta på ngt m lilla mig.

Nu ska jag sova..not.
nattinatt





så kan de gå..

jodå, här sitter man hemma hos min syster och är barnvakt.. anledning? hon och hennes sambo har åkt till akuten med deras lilla collboll (colin, deras son).. känns rättså asjobbigt att bara sitta här, och inte veta vad som händer.. men de är nog ingen stor grej, så nu gäller det att sysselsätta sig lite..
hittade iallafall en rolig sida, där jog gjorde en video =D
bilden är tagen på en modell som var på åhlens i våras =)



hoppas ni blir lika underhållna som mig av den här ;)
pusshej

after school

Sitter hemma o fixat lite design till bloggen o grejer.
Ska nu passa lillesyrran o kanske plugga lite?...Får se om ja lyckas.


Later =)



DAGENS

DAGENS VILL HA:  lunch och knaster
DAGENS KLÄDSEL: svarta jeans o mörkt hår
DAGENS SMINK: puder o mascara
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Hersbys får KEBAB
DAGENS LÅT: Högt över havet - Arja Sajajajajajosomamnandsk
DAGENS PLANER: Lunch på hersbys sen gympa at gymmet
DAGENS SAKNAD: värme
DAGENS DUMMASTE: Carl...alltid...Carl
DAGENS SJUKA: elida...alltid....elida
DAGENS DROG: bloggen
DAGENS ROLIGASTE: Josse...alltid...josse
DAGENS FAVORIT: bloggen
DAGENS KÖP: "köpa"mat på herbys
DAGENS HUMÖR: TIPPTOPP
DAGENS ORD: Hubert Cumberdale

lunch är lycka

12 minuter. 12 minuter kvar. sen.. LUUUUUUNCH! =D
lunchen äts på herdby idag, de kommer ha fläskfilé och nått, elr kebab tallrik.
looking forward to it!
snart kommer ett inlägg med "dagens", och design fixas så snart som möjligt :)

farewell mes amis :)

Välkommen till vår nya blogg!

Här skriver jag o Josefine om allt som händer i skolan o lite utanför oxå :)
Allt möjligt mellan himmel o jord kommer att skrivas här.

eNjoy !

RSS 2.0