discodans

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

HAHAHA

EN PUSSGURKA ♥



♥ josse

lalala

Sitter nu i skolan o väntar på att spanskan ska börja...
Jag känner mig duktig när ja går till skolan såhär tidigt haha

NU kom ja förresten på vad det var jag ville göra på lördag ;)
Eftersom d blir så fint väder tänker ja dra till stan m världens bästa människor o köpa jordgubbar på hötorget för 20 spänn :) om vi inte åker till Sigtuna dvs...



//Elida.

bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Hihiii, nu har ja oxå designat en :D
//Elida.


Johan.. or Dick?!?!?

HAHAHAH asså idag när vi såg på en dokumentär om tiden mellan första och andra världskriget så va de en professor som snackade i filmen; Dick Harrison. ASSÅ JAG KUNDE INTE SLUTA GARVA, för han ser ut EXAKT som Johan i min förra klass! Och när han pratade så rörde han sig som Johan och allt. Jag DOOOOOOOOOG!!!!!

Kolla själva:



VISST?!?!??!
josse

salem är tjock! :D

Omg! Idag så åkte bussen ifrån mig och Elida när vi skulle hem! Vi blev sjukt sura, för vi va typ 2 meter från den när den åkte! Men när vi hade gått en liten bit så upptäckte jag att jag hade tappat min halsduk, så de blev bra ändå, för om vi hade hunnit med bussen hade jag förmodligen inte pallat dra tillbaka till stationen för att hämta den..! Men iallafall, nu sitter jag och pluggar & "fikar" med Salem (hon har käkat 12 bakelser och jag har ätit en choklad och en energidricka, hehe). Nu ska vi fortsätta plugga, sen se på DW och cougar town :D

Slänger in tre bilder på Salem också :D


josse


bikini

Jag har precis gjort en egen bikini på Nelly.com.
Man får 50:- presentkort om man gör de :D
Min designade bikini på NELLY.COM

Klicka här för att rösta på min bikini :)


hej ig

Franska nationella gick sämre än sämst. Hej IG, säger jag bara.
I övrigt har det varit en jäkla bra dag! Efter provet hade vi matte, sen lunch, sen gympa (typ aerobics och styrka med emelie och linda, de va najs! :)), och efter det blev jag bjuden på en latte av Elidababe ;D Sen hade vi en svenska lektion då vi bara skrev på våra noveller. Min är en skräcknovell...... Wiie! Tänkte skriva lite på den nu, men sen kom jag på att jag förmodligen bara kommer bli rädd då, haha mes alltså!
Ochochoch!!! Idag har jag lärt mig en av mina absolut favorit låtar i hela världen, Losing my way - Justin Timberlake, på gitarr!
And let me tell you: Den låter sjukt jävla (ursäkta) skitbra acoustiskt! Menmen, nu blir det nog snart läggdags för mig. Ska upp tidigt imorn igen -.-'
MEN snaart är det lov igen! UNDERBART!

josse

svar

Goddagens! Nu tänkte jag leka wannabe-storbloggare, och svara på en läsarfråga (tro det eller ej, men vi har faktiskt fått en, haha)! Nu är jag inte säker på att det är tjejen som äger bloggen det står som har skrivit den här kommentaren, varför kan ni se här om ni nu vill det, de är förmodligen bara någon som driver med oss, men äsch jag väljer att svara ändå, haha ;)

Men jaja, nu till saken (hoppas ni kan se vad som står också?):



Svar: Om du menar kommentarer här på bloggen; NEJ, vi har aldrig fått en enda elak kommentar. Mest eftersom vi aldrig får några kommentarer över huvudtaget, haha. Om du menar irl så är det sjukt sällan, och om det nu är någon som säger någonting illa så bryr jag mig inte alls! De är bara avundsjuka ;) Svaret till världens problem: love yourself, hehe. Nej men det är jävligt viktigt =P Och man ska inte låta sig påverkas av någon sketen människa som är så låg att han/hon (?) förolämpar andra utan anledning, speciellt om det är över datan, för via datan är alla jävligt "övermodiga". :)

SÅDÄRJA, nu fick jag känna mig viktig i 5 minuter.
puss.

bästa

HAHAHA "DAKOTA FANNING"



//Elida.

im watching you


dilemma

Haha, dagens citat av min syrra!
Jag slängde mina mjukisbrallor i tvätten eftersom ja haft idrott i dom o tar på mig ett par jag inte brukar använda. Då säger hon:

"Vad tajta mjukisbyxor du har, är det för att få en formdabel röv?"

Haha, ja dog.

Men nu är jag pissed off (får man säga så (a) ) haha, för Jennie har glömt att lägga ut texten man ska skriva om på schoolsoft. Uppgiften ska in imorn, men HUR ska man kunna göra den när den inte ligger uppe?!

Sen e jag lite kluven! Står inför ett (enligt mig) stort dilemma :)

En av mina bästa vänner, Ida, ska ha uppvisning på Södra Latin och sjunga sin egen (!) låt och ha cello i kompet!!! WOW, vill såååå gära va där o se henne imornkväll!!!
MEN! där har vi det stora M:et med stora bokstäver!
En annan av mina bästa vänner, Gabriel, ska ha en uppvisning imornkväll o ska åka paråkning dvs. konståkning. Han har vunnit SM om ja inte har fel, och ja har velat se honom åka ända sen ja träffade honom (har ifs åkt skridskor m honom när ja va yngre men hallå, paråkning?! DUUH) och nu har jag tillfället!!!

JAG HATAR SVÅRA VAL, ifs äre inte så svårt men asså ändå... :'(

//Elida.

uppdatering

Ehm, jag glömde skriva en massa saker i förra inlägget :S
Så gåre när man e trött ;)

1. Min mobilkamera har gått sönder, den letar inte fokus :( är så ledsen...NOT, den ska lämnas in!
2. Jag är kär i Ice Tea och MER äpple :D
3. Pappa har fört över 600 på mitt kort :D lite jag vet men asså, ja betalar min mobilräkning själv :o NU ska det fikas!
4. Ikväll har jag varit sååå allergisk, det har varit PAIN att försöka att INTE klia sig ÖVERALLT hela tiden! tabletter måste köpas om jag ska umgås hos folk med hundar o katter! ;o
5. Jag såg blommor utanför Niclas hus!!! :D Våren är påväg gottfolk!



Så...nu fick jag med det mesta, kortfattat :)

//Elida.

Dagens

Well hello there darling :D

Tänkte köra lite "dagens"-bilder:

dagens frukost, lunch och middag.....


Dagens outfit (roflmao!!!). Det omtalade "schitzo-shortan" som jag köpte igår. Är inte säker på om jag gillar den eller inte, men jag köpte den på rea och den är jätteskön, så whatevs. Måste nog sy in den eller någonting innan jag kan använda den på riktigt iallafall, för den är sjukt stor i midjan. Lite Billy från Alabama varning..

Dagens fundering:
Har Roger Pontare på sig mönstrade indian/same-ponchos till vardags eller är det bara scenkläder?

Nu ska jag ta en dusch, mitt hår är inte det fräshaste just nu....
Sen blir de nog lite plugg inför Le teste national du francaise imorn.

josse


nice weekend

Asså denna Söndag har varit helt otrolig :)
Jag har sovit 3½ timme inatt och har haft sjuuuuukt kul hela dagen :P
Jag KAN verkligen inte skriva om allt i bloggen, då skulle alla säga "SKRIV EN BOK...! -.-' " haha

Nu ska jag faktiskt (tänkte skriva sova men då ljuger jag ju...) göra ngt annat än att skriva här på bloggen, vad vet jag inte än :)
Åh...orkar faktiskt inte m att vakna tidigt imorn o ha spanska, matte, idrott o svenska o kma hem kl 5 -.- , det ligger INTE på min önskelista för tillfället....

Haft en bra helg?

//Elida.

schitzo-shorta?

Hur kul kan man ha med en shorta?
Pga shortan jag köpte igår har jag varit Billy som jobbar på en bensinstation i Alabama, bonden Nisse från Bohuslän, lady:n Sophie Darlingbread (?!) från York i England och piraten Blackbeard som tappat bort sin ögonlapp.

Eeeh, ja. Jag är inte schitzo på riktigt...........

josse

sunday bloody sunday

Nej jag har kommit på en sak. Jag kommer inte att få mer än godkänt i franska, och därför tänker jag ge upp. Känns svagt och dåligt, men seriöst. Jag tänker inte plugga, för jag vill verkligen inte. Inte än på några timmar iallafall.. Istället ska jag glo på TV och äta chips resten av dagen.
Det här blir kebab!

U2 – Sunday Bloody Sunday
josse

helskön kväll/natt

NU kom jag hem efter att ha haft en riktigt skön kväll :)
Det började med att Jag, Elin o hennes kompis, Joanna, Ida, Jesper, Pontus, Gabriel, Höris, Noah, Cicci, Mary o Sebbe tittade på Millennium (lr hur d stavas) hemma hos Strands.
Min mamma hade köpt iste till mig som jag drack :D ÅH LOVE

Seeen efter d drog jag mary höris cicci o noah hem till Gabriel o skulle titta på film men d blev aldrig ngt utan halv 3 (?) drog vi till statoil o tankade, lämnade av Mary o sen åkte vi till donken i Upplandsväsby. Vi tog den gamla vägen så man va tvungen att gå över fältet för att kma till donken så nu är mina vita nya skor heeelt bruna o leriga -.-

Iaf, nu är klockan 5 och jag har förlorat EN HEL timme av mitt liv :P

Ska sova nu...så Godnatt människor :D

//Elida.

nattsnack

eeeeeeh klockan är typ halv 4....
Pallar inte sova! Blir alltid såhär när mamma inte är hemma, jag sitter uppe hela natten!! Salem drog för typ 2 timmar sen, efter att vi hade varit i stinsen (köpte en shorta, en tröja och ett linne), ätit tacos, tjockat chips och massa läsk och sett på film (Mean girls och Honey). Trääävligt.

Jag vill inte sova. Ska nog lära mig OneRepublic – Stop And Stare och The Script – The Man Who Can't Be Moved på gitarr. Möjligen plugga lite franska med (har trotts allt nationella prov i franska imorgon.....), ..hjälp mig.

josse

27 mars

Kära nån vad tiden går alldeles för fort ;o
NYSS var det 26 februari o man var överlycklig över att d sportlovet skulle börja.
NYSS var det 8 mars o man började skolan efter ett skönt lov.
Nästa vecka är det lov IGEN?!

Mars har gått SJUKLIGT fort...HOPPAS att april o maj går liiiite saktare.
De är trots allt de enda månaderna jag har kvar med mina vänner.

Men ja :) Idag vaknade jag vid typ 10 (?) och sedan åt jag vääärldens största frukost haha. Jag gjorde äggröra och 4 mackor och te :) GOTT.
Åh det var så skönt igår, jag kom hem tidigt och tog en lång dusch och kom på att jag inte hade köpt någon inpackning så då satte jag på bastun o dränkte håret i balsam och låg därinne aslänge :) SKÖNT.

NU vet ja inte vad jag ska göra :P har plattat håret och skrivit rätt mkt på novellen som ska in på fredag.
Det regnar ute så ut vill jag inte. Får vänta tills Gabriel slutat skolan o se vad vi hittar på.

KRAM
//Elida.

earth hour

Kommer du släcka?




shopping, wiiie!

idag ska jag till stinsen :)


vi hörs senare när jag är pank :D

josse

@julle

När jag satt hemma och gjorde ingenting så ringde Julius och ba "Jag kommer till dig, jag har godis o chips o massa" typ.
"COME ON OVER, BABE" va mitt svar på det.
Nu e jag hemma hos honom, och han äter middag.. Sen ska vi se på filmer; Toy story och Italian job.
I LIKE. min kväll är räddad :D

josse

Spirit - Hästen Från Vildmarken

Har ni sett Spirit - hästen från vildmarken ?

När jag såg den blev jag kär och ville bli en häst och gifta mig med Spirit. ÅH vad snygg han var!!!

Han var en HÄST?!

haha wierd.



//Elida.


I gotta feeling

Tonight mina vänner, tonight! Då ska Sebbe lära mig twitter :D och jag kmr förmodligen träffa MASSOR av kära vänner :')

Jag säger er!!! haha, ta aldrig era vänner för givet, ta vara på varenda tillfälle ni har tsms för ni vet aldrig vad som kan hända. <3

Vaknade btw av att min lillasyster Alice och lilla Liv tittade på Kalle Ankas Jul...och melodin från Tomtens Verkstad fyllde hela huset...kul :P haha

//Elida.

MUSIK! ♫

Ååååååh underbara daaag :D
Slutade 10 över 11 efter ett välgjort religionsprov (kan man skriva så? bra gick det iallafall!) och en historieföreläsning av Carl. Helt okej faktiskt. Sen drog vi till Lilla och jag åt en kebabtallrik! Kom hem för ett tag sen och satte igång musik. Hej ultimata superdag, så härlig. Och VÄDRET. Såååå bra dag :D De enda är att jag inte har några planer för kvällen, men kniper de så tar jag väl en lugn hemmakväll ensam hehe, de va inte igår och känns ändå skönt att vara ensam och ta det lungt då&då :)

Iallafall, jag kom precis på vilken blandad musiksmak jag har. Heeelt insane.
Jag lyssnar verkligen på allt!
Så här ser en del av min spelista ut:
♫ Forever young - Aerosmith
♫ Famous last words - My chemical romance
♫ Survivor - Destinys child
♫ Pumpkin soup - Kate Nash
♫ What you know - T.I.
♫ The unforgiven - Metallica
♫ Beautifully broken - Ashlee Simpson
♫ Newfound lover - (jättebra låt från Smala Sussie)
♫ Don't forget - Demi Lovato
♫ Bed - J. Holiday

Etc etc. Så blandad är hela min lista. (säkert mycket mer också, nu tog jag bara några stycken i den ordning de låg i spellistan..) Massor av allt! I like it :)

josse

thursdag

Det har varit en mkt chill torsdag för att vara en torsdag :)
Bara för att en lärare var sjuk fick vi sluta tidigare (!) och han därför åka in till stan o shoppa...lr ja..jag hjälpe Josse att shoppa och sen träffade vi Evelina som praoar på Wayne's o så drack vi varsin iste!
Jag rekommenderar starkt (!) deras Ice Tea äppelsmak :) SÅ SJUKT UPPFRISKANDE OCH GOD!

Sedan efter allt shoppande och kommunalt åkande så drog jag hem till Dottir och umgicks med henne, Heidi och Gabriel. Vi gjorde våfflor :D vi tittade oxå på massa gamla bilder och gjorde knäppa filmer sen tittade vi lite på TV.

NU ska jag för första gången öppna religionsboken och plugga in lite om kristendomen till provet vi har imorn! :o Fast d blir ju inte så svårt eftersom vi hade mkt religion i högstadiet och sedan kan jag ju redan skitmkt om kristendomen :P
Inte alls som ett samhällsekonomiprov!!! :o :P

Lägger in en bild från filmen The Passion Of The Christ av Mel Gibson. Jag rekommenderar den! ;)
Wish me luck. Good night <3



//Elida.

boring

Idag har jag haft en sjukt chill dag. Förutom att jag gick upp jättetidigt. Men iallafall, först fick vi besök av någon präst som snackade lite om kristendomen och så (eftersom vi har prov imorgon), sen hade vi en samhällslektion och såg på film, och sen slutade vi! Men jag, Elida och Sofia åt lunch på Lilla (jag tog pizza. de har glutenfri pizza, hallelujah) innan vi drog vidare. Jag och Elida åkte in till stan, och jag köpte en tröja och två par skitsöta strumpbyxor :D sen drog vi till Evelina's prao (Waynes typ högst upp på drottninggatan) och drack iste :) efter det skulle vi till kista, men sen skulle vi inte det, men då var vi redan där, haha! Iallafall så åkte vi hem och tog samma tåg som en sjukt rolig snubbe som stog och hoppade lite då och då. Efetr det drog jag hem, träffade Salem och gjorde våfflor till henne. Nu sitter vi mittemot varandra med varsin dator framför oss och försöker plugga, dricker te och lyssnar på musik. Mys, hehe ;)

Men ja de var väl det. Tråkigt inlägg, men whatever.

♥ josse

waffle day

OOOH its the waffle day todaaaay :D
But i'm not getting any...poor me.
Are you going to eat any waffles today?



//Elida.

poo bear


.....

OMG, THE SMOOTIE WAS DISGUSTING!

yo homiiie, wazza?

Ohmy, i fell asleep really early last night! like 10 pm..
I love to sleep
Anyway, now im eating breakfast! wiie!
Smootie and dark chocolate. Now thats what im talking 'bout!
As you may have notised im writing in english.
Its because me and elida decided to have a "englishday"
lets hope it works out better then our "lesp-dag"....

kisskiss, hehe
♥ josse


very funny

APA! GETBAJS! ASRUMPKISSPRUTT! GAAAAAAAAAH! MUTTPRUTT ARSELHÅÅÅÅL!!!!!
HAR LUST ATT STRYPA NGT OCH KASTA EN GRIS I VÄGGEN!

KIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL ME !

Jag kommer att älska denna underbara föräldrafria vårhelg 23, 24 och 25 April! <3

//elida.

SUGAR!!

Hm.. Nyss va jag hos farmor och åt middag med henne, pappa och kung biba (bror).
Har kommit på att min bror inte kan rapa. Alls. Fyfan va dålig han va! xD
Nu lyssnar ja på musik, försöker plugga religion och.. funderar =P
Om de stämde, det där "du är vad du äter", vad skulle jag vara då?
Bästa sättet att visa är med en bild;


Ooooh, jag bara äääälskar socker!
Sockervadd, sockerbit, godis, you name it, i love it.

Iallafall. Hos farmor diskuterade vi bland annat om spöken,
så nu sitter jag i ett hörn och skakar. Nästan.
Mysigt.

Nu ska jag plugga, skriver nog snart igen när jag har kommit på någonting vettigt (eller ovettigt) att skriva om.. :)

♥ josse

I MAKE THE HEADLINES

I make the headlines...bra slogan? ;)

Iaf...hahah sitter nu o tittar på DHW som jag spelade in...får skippa Cougar Town ikväll :(
Har glömt att plugga religion, inte mkt att plugga men ändå.
Sen ligger jag efter i matten :o
Och har, precis som josse, en NOVELL att skriva! ;o

Det = plugg i helgen!
Läste Kenzas blogg o hon är just nu i Egypten, låter så sjukt underbart.
Vill bara egentligen drömma mig bort till ett ställe, men så fort ja ser mig själv där utomlands kmr ja på att inget ställe är underbart utan sina vänner!
Så Märsta är just nu det underbaraste stället på jorden för mig :) <3

//Elida.

awesomeeeeee!

nejmen här sitter ju jag och är allmänt awesome.

juste nu pluggar religion jag och lyssnar på the beatles, LOVE!
nu måste jag se på dhw och cougar town.
smell ya later
♥ josse


ironi

Jag bara ÄLSKAR att gå till tandläkaren!
Jag älskar hur de gräver i min mun, hur det vibrerar i hela huvudet när de borrar i tänderna.
Jag älskar hur jag går en halv dag helt bedövad o dör av svält för att jag inte kan äta.

Att gå till tandläkaren är nog ngt av det bästa jag vet.

ironi

//Elida.

plugg

Ooooooooooooh kill. Jag har varit så glad och possitiv (men ja, kanske inte, men TYP) ända sens torsdag då vi fick samhällsprovet avklarat, eftersom jag har tänkt att vi knappt har några läxor nu innan lovet, men nyss kom jag på en massa skit som jag måste få gjort!;

1. Religionsprov på fredag.
2. Novell, ska in nästa onsdag.
3. Franska nationella (DÖDA MIG!!!!) torsdag nästa vecka har jag för mig.
_
SÅÅÅ de blir ju sjukt trevligt. verkligen.
Meen, nu ska jag vara possitiv, annars blir de bara skit av allt =P
_
♥ josse

Sommarplaner!

Det var en gång en dröm om Gotland....
Hahaha, nejmen nu håller jag och tjejerna i klassen på att planera en resa till Gotland i början av sommarlovet. Fy vad jag längtar!! Sofia sitter och visar massa bilder från hennes land (där vi ska bo i en vecka) och Emelie och Veronica håller på och ringer till några som hyr ut en stuga närmre Visby (i typ 5-6 nätter). Vi åker i slutet av juni ;) FY VA KUUUL! TAGGA, hehe. ja men de va i stort sätt det som jag skulle skriva (aka. de som Sofia tvingade mig skriva)



PUSSPÅNOSEN
♥ josse

jag ska aldrig flyga igen

ÅH hahaha, jag och mina syskon DOOOG av garv när vi såg den här scenen haha, så FAIL



//Elida.

annoying?


tandläkarbesök nr2

Ska laga ännu ett hål imorn...blev nog liiiite för mkt läsk o liiite för mkt socker i te/kaffe nu på sista tiden, oopsi
Aja, GÖR INGET :D iaf när man inte är tandläkarrädd :)

Så imorn blire tandläkarbesök nr2 och tredje gör jag 12 april. :P

Efter jag lagat hålet o ser ut som jagvetintevad ska ja dra till gymmet o gymma m Joe (Josse) :)



//Elida.

slingor

Ida gjorde blonda slingor på mig igår :) blev nöjd! Men håret blev GANSKA torrt efter nästan 3 timmar m blekningsmedel i :P
så ja får dränka det i balsam o några omgångar av inpackningar...:)

Funderar på att bleka ännu fler slingor om ett tag :) mitt krulliga hår blev SÅ snyggt när d va ljust :P
Är ju trots allt född m vitt afro så d e väl så d ska va :P ne men lite ljusare gav d så mkt liv :)
Det mörka var inget speciellt lixom...:P

Nu ska jag...jag vet inte :P Lägger upp en bild på håret...syns inte så bra menmen
//Elida.




kenny ♥ josse

ohmy, i just found the love of my life
haha, halvt. min nya kändiscrush!



Kenny Wormald ♥ Josefine Söderström

favoritfilm ♥



Bara för att jag gillade 500 days of Summer som jag såg här om dan så mycket var jag tvungen att se Leon igen! Shiat, vilken bra film alltså! Och i slutet går de inte att undvika att böla som en unge. Folk vet inte vad dom missar, för i stort sätt alla jag har frågat om dom sett den säger nej. Helt sjukt att man kan missa en sån fantastisk film. Två ord: SE DEN! & det är inte en förfrågan, det är en order.

♥ josse

:/

just nu är jag såhär natt-deprimerad. klockan är mycket, och jag är inte trött fast jag egentligen är det, ni vet?
det är fan ingenting som står rätt till just nu. allt känns deppigt och grått. jag vill ha någon som jag kan snacka med. asså verkligen prata om vad som hellst. finns vissa som jag kan vända mig till angående vissa grejer, men ingen som finns där vad det än gäller. ingen som jag direkt tänker typ "OH måste berätta dehär för blabla" när jag får veta/det händer någonting viktigt eller helt random och onödigt. jag stör mig. känner mig som akon (mr lonely) fast jag har massa underbara människor runt omkring mig som jag har jätteroligt med och/eller litar på etc..
men jag saknar att vara kär.
eric saade borde storma in hit och få mig falla ännu pladaskare!

nu tar jag ut allt dehär över bloggen, men jag orkar fan inte bry mig.
jag måste sova nu, så jag kan sova bort dehär och (förhoppningsvis) vakna upp med solsken utanför dörren.

♥ josse

shopping

Haha, idag är ja på väldigt bra humör! :D Jag älskar BLÅ HIMMEL VÄRME OCH SOL! 

Så bestämde mig för att dra till stan o shoppa m Lini o sen ska ja hänga m ngra av mina bästa vänner ikväll :)
Idag ska det inhandlas hmm, hårfärg...ny skinnjacka o skor! :) ÅH en väska oxå haha

Ciao!

//Elida.

favoritfilm



Den här filmen blir man så jälva glad av att se. Jag såg den för första gången igår, och på engång knockade den ner i stort sätt hela min topplista och ligger nu på delad förstaplats med "Leon the Professional". Det är en sjukt härlig känsla över hela filmen och skådespelarna gör ett skitbra jobb..! Jag älskar hon tjejen, hon är ju med i "Yes man!" också (den är iofs och jävligt bra), och stort plus för film musiken..!
Jaja, älskar den här filmen!! Och älskarrrr catchfrasen:
"This is not a lovestory. This is a story about love."

josse

trött

Jag har ALDRIG varit såhär trött i hela mitt liv :( Mår så sjukt dåligt............dumma lågtryck säger jag bara!

Såg nu att ordet inlägg slutar på ordet ägg.....:P

åååh...vissa dagar är svårare än andra, ibland bara lever jag för stunden men när jag kommer på att tiden går så sjukt fort o snart äre juni o vi får sommarlov vill ja bara gräva ner mig i ett stort hål! Kmr ha sommarlov i 7 dgr sen åker mina vänner iväg o ja kmr inte se dom på 1½ år.

Tanken gör ont, verkligheten gör ondare

//Elida.

söta mormor ♥

idag har jag namnsdag (eller de är josef och josefina, men jag räknas faktiskt in under den kategorin). tydligen. jag hade helt glömt bort det! iallafall, när jag kom hem så låg de ett gulligt kort i hallen;


sääääääääät!
nu bara inväntar jag massvis med gratulationer och gåvor
eh..ja.

♥ josse

hippieflöjt

nu har vi ju ÄÄÄÄNTLIGEN inga läxor.
men istället för att vara en normal person och chilla eller va med vänner eller se på film eller baka etc så har jag hippie-pimpat min ena gitarr och lärt mig auld lang syne på blockflöjt. jag har inget liv. på riktigt.

bilden är en hippie-flöjt. blandning av dagens aktiviteter.....

♥ josse

Ron Kenoly - You are



//Elida.

chillaaa

GAH...kom på att jag glömde att spela in Greys igår...VÄRLDEN GÅR UNDER! what to dooooo

Seeeen helt plötsligt blir jag irriterad o vill ta sönder ngt...:) underbart!
Dags att lugna ner sig!

//Elida.

twittering like a bird in springtime

inatt drömde jag att jag solade solarium
jag blev SKITBRUN, men bara på översidan.

påtal om annat; jag o elida skolkar från klasstiden nu på morgonen och jag har skaffat twitter. följ mig om du vill? ;)
http://twitter.com/tjosefine

PUSS /josse

Remember Me

Skulle ju se Farsan ikväll m nåra vänner, men den va fullbokad såg vi när vi kmit dit.
Inga solglasögon hittade jag heller...får köpa imorn efter skolan.

Iaf...vi tittade på Remember Me ist. Kan inte säga mer än att det är en sevärd film!

Åt kebab...varför vet jag inte, äter ju det varenda dag i skolan (a) MEN jag åt långsamt eftersom jag inte kunde öppna munnen ordentligt så jag blev mätt efter halva tallriken...wierd!

Nu är ja antingen sjukt trött lr matt...orkar ingenting. Har ni någonsin kännt ngt ni inte kan sätta fingret på? :S
Ska plugga in d viktigaste i huvet nu innan ja somnar. Får pigga upp d här inlägget med en bild, se filmen!



//Elida.

I SCREAM

"I scream you scream we all scream for ICE CREAM"
AH hittade den här bilden på en blogg och blev nostalgisk! haha WOHO vad jag minns :)

                                    1991                                                                         1993

                                    1998                                                                          2000

Jag tod alltid den gula Solero från 98 och min syster den röda! :D o kmr ni ihåg skattkistan och Solero Shots lr va den hette?!

//Elida.

bedövad

AH! Jag är bedövad i hela käften o halva ansiktet! Feels good though!
Haha...asså igår josse ba: "Dom slipade mina tänder o d va d smärtsammaste jag varit med om! :o"

haha...ja kände INGENTING! :D o nu ser ja svullen o mongo ut så ja ska gå o lägga mig ;)

Så...godmorgon och hejdå ;) sen ska ja plugga samhällsekonomi STENHÅRT!
Wish me luck! ;)

//Elida.

ÄÄÄÄÄNTLIGEEEN

WOHOOOOOOO, IM DONE!
nu är hemtentamen KLAAAAAAR! TAGGAAAA!
hehe :$
asså mammamia!
den blev 7 sidor.
TVÅTUSENSJUHUNDRAFYRTIOSJU ORD.
de kallar jag FUCKING MVG.
(squeeze me för ordvalet)
förhoppningsvis.. för carls skull då.



nu ska jag skicka in den, sen plugga samhällsekonomi ;)

PUSSIPUSS //josse <3

dentist

PJUH! Är äntligen helt klar med hemtentan och har precis skickat in den :)
Nu ska jag börja med samhällskunskap...

Imorn ska jag till tandläkaren så d blir ingen skola för mig, vill ju inte sitta o dreggla o låta som ett mongo ;)
Ska dit igen på tisdag nästa vecka...gah

//Elida.

dagens bästa!

eller mja, de var igår. men ändå bäääst!"

på matten;
josse - asså jag har alltid i mitt huvud att 3+5 blir 7, men jag vet ju att de blir 8 :S
elida - jag har nästan samma sak; 7+3 blir 10 i mitt huvud
josse - haha, så blir de för mig också! hahaha helt stööört!
sofia - men.. 3+7 blir 10..!

hahaha omg vi dog. inte undra på att de va så de såg ut i våra huven!
snacka om omvänt korkade! haha!

ps. dagens roligaste är katinka, hahahahah dööööör.

puss josse

kung slampan

mamma, är det där solen?
nej, mitt barn, det är kungslampan

yeah no yeah



//josse

Wierd!

Wierd!
Jag somnade i en nybäddad säng och vaknar med en liten blå putsduk på mig :S
Och ingen var vaken som kunde lagt den på mig :S
Wierd!

//Elida.

B.U.S.

Jag är (nästan) klar med hemtentan! Måste bara utveckla den liiiite till så den blir maxad :D
Imorn ska ja träna, göra klart hemtentan och plugga samhällsekonomi :P

"Looking forward to it..."

Nu däremot ska ja ta en låång skönhetssömn :P för imorn ska ja upp tidigt o duscha av all äcklig B.U.S. lukt! :P Yeah you heard me! Jag fick ryck och ville bli brun :) Nu ska jag börja bygga på en bränna :P fast nu fuskar ja haha, sen i april när ja får pengar blire solariumbesök för hela slanten :) Sen måste ja färga håret oxå!

Brunis here I come :)

Godnatt ;)
//Elida.

hustler

gwen - du är inte gangster nånstans!
josse - jo jag är fett gangster (h)
gwen - okej, vad är hustler?
josse - eh.. det man.. sjunger om..?

....jag kan vara gangster ändå :$

konsum

tjabatjenahallå
jag heter josefine och jag är en smart pussycat
jag har nämligen kommit på att "konsum" kommer från ordet "konsumera"
jävligt clever om du frågar mig! har inte tänkt på det innan.



nu har jag jordens jäkla huvudvärk så jag tar en paus från hemtentamen.
gissa vad jag gör på min "paus"?
pluggar samhällsekonomi. de kallar jag en effektiv (o jävligt dålig) paus!

men jag har eric saade spelandes i högtalarna så jag kan klara det, hehe "omg"..

puss josse

plugg

Hej jag heter Elida och jag avskyr plugg!
Jag är trött, jag har ont i ryggen och jag vill sova!
Men jag kan inte vila, duscha, platta håret lr ngt av det jag behöver och vill göra...
NEJ, jag måste skriva hemtenta! Jag MÅSTE skriva hemtenta.


You're out of my life


bada?!

jag har en känsla av att "en högre makt" inte vill att jag ska bada idag.
bland annat som hittar jag inte vattenfast mascara.
och de är bara en av grejerna. den minsta dessutom.
kill.

/josse

"nothing's down"

jag har kommit på en sak. nu när jag inte är med grynet längre så måste jag gå tillbaka till att vara olyckligt kär i en person (som jag har varit kär i i flera år typ). fy vad jobbigt alltså. sen eric saade OCKSÅ. haha de blir för mycket! =P

i övrigt dööö-garvar jag fortfarande åt frasen "nothing's down", haha!
.....dont ask.

puss //josse :)

SPÄNNIS



//Elida

jag är lycklig

Haha, jag satt i bilen påväg hem o så helt plötsligt började jag tänka på en sååå B-låt som heter "Nu är det tid" och ja började SKRATTA!
Jag skrattade o skrattade och skrev för ja har så ont i ryggen och magen o d gjorde sååå ont när jag skrattade men jag kunde inte sluta skratta o jag fick ingen luft hahaha!

Jag ÄLSKAR att skratta :D
ett tips är att skratta åt er själva haha, börja skratta lite "falskt" haha typ "höhö hoo heheheh hahaaaah" typ o sen utvecklas d tills du inte får ngn luft för du skrattar så mkt :D...om inte så är du en tråkig människa :)
eller så kan du söka på roliga klipp på youtube...funkar alltid :)

//Elida

eh......

jag har blivit så fässt vid bloggen så jag känner i hjärtat när vi har fått en ny kommentar.
haha ´kanske inte. men nästan! :$

ååååååh vad jag har tråkigt. ser på ballar av stål, men jag orkar inte. ska nog plugga lite mer snart. och raka benen. suckit imorn har vi bad med skolan. jag e inte taggad. jag är bleeeeek =P

--
ojskipojski, glömde att jag höll på att skriva här xD
nu har jag precis rakat benen. upptäkte 3 blåmärken på knäna. trevligt.

yäyä, nu ska chatta. kanske, kaaanske plugga
tataa , puss josse :)

Alexander Rybak

Haha bästa Alexander Rybak! "Va sa du?! :o"



//Elida

like

Black Eyed Peas – Missing You

♥ josse

söndag

söndag = plugg!
måndag = plugg
tisdag = tandläkaren + plugg!

så ser halva min vecka ut nästa vecka :P juste...mamma fyller år på måndag oxå :o :P

NU sitter jag och pluggar samhällsekonomi, hur knäppt som helst, det är som att försöka lära sig kemi eller fysik :S

nu ska ja plugga vidare..........

//Elida

HEY YOU!!!

idag började jag med hemtentamen. IDAG.
klockan är bara kvart över 1 och jag har redan skrivit ca 1½ sida (visserligen består typ 1/4 dels sida av rubriken, but hey; han har inte sagt någonting om någon speciell storlek på den, så jag kör på strl 100!) :D
de går iallafall jättebra. jag arbetar verkligen bäst under lite press. snart är jag nog klar med min första fråga, och jag ska försöka få klart den andra idag oxå. om jag lyckas kommer jag stå med i guinnes rekordbok under rubriken VÄRLDENS BÄSTA ;)
nu ska jag väl fortsätta med plugget,
men först: hemlagade-hamburgare-lunch! ;D



♥ josse
(ps. ♥ <--de där föreställer ett hjärta. inte en blobb, även om det ser så ut)

saade in my dreams

heheh, wohoooooooo! iiiiih hihih :D
im happy :D
anna vann :D
mr. manboy kom trea, inte illa pinkat! han är verkligen eyecandy nummer ett! omg. asså OMG. jag inte vad jag ska ta mig till! haha, jag kommer typ bli eric saade-stalker! WOW! måste bara uttrycka mig djuuupa kärleken för honom!! ASSÅ HANS ÖGON ÄR TYP.. WOW BARA, OCH VÄRLDENS CHARMIGASTE LEENDE OCH MÖÖÖRKT HÅR, OMG LOOOOOOVE IT!! LOOOOOOOOVE! LOVE! HEH SORRY :$ OCH DESSUTOM HADE HAN LILA PÅ SIG. LIIIIIILA. OHMYGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD. OMG. haha hjälp mig.. i wanna be molly sanden :(



eric saade ♥ josse

living the dream

Haha, sitter och snackar med Gabriel om det ultimata drömlivet :P
Tänk att bo i ett stort egetdesignat hus!
Med gym, pool, strand, ljudisolerade rum, solarium, you name it :) och för att inte tala om MASSA RUM och ett STORT KÖK o en FEEET SOFFA och TV! Så man kan bo tillsammans med ALLA sina vänner :D

I would like that A LOT! in fact I would L to the O to the V to the E it!!!

Man kan ju alltid drömma ;)

//elida

DARIN

ÅH...ja tkr verkligen Darin skulle ha vunnit!
Vi skulle kmit långt med han o hans låt :( dumma människor som röstar fel! OCH för att inte nämna Hollow med Peter Jöback!!! :o Han kom fett långt ner...han va ju såå bra?!

Meen...apropå Darin ;) Visst har han blivit rundare?! Jag menar...asså, jag tittar på bilder från förut på honom o han va fettsöt o smal och allting. Sen man såg ingenting av honom typ förrän nu o jag får värsta chocken att han växt upp o blivit man och rund o allting :S :P

Ska visa vad jag menar :) här är Darin som ung:







Jag seriöst dregglaaaaaar :P haha ne men nästan...iaf o här e han nu:



FÖRSTÅR NI VAD JAG MENAR?!

okej...hejdå haha
//elida

josefine, the smartass

I'M ON A ROLL.
nu jäklar är jag problemlösare nummer 1!
jag har ju 2 st bärbara datorer. en som är min egna och en som jag "fått" av skolan. båda datorerna har seriösa problem. på min egna är det flera hemsidor som inte fungerar att gå in på (t.ex. blocket.se, puslishme.se (där jag är inne nu för att skriva på bloggen), playahead osv), och den som jag fått av skolan fungerar inte msn på + att jag inte kan koppla upp den till vår router. alltså har jag inte kunnat använda den hemma, eftersom vi bara har ett internet jack och en sladd. MEN nyss hittade jag en till "intenet-sladd" så jag kom på att de kanske skulle funka om man kopplade in den i routern och i datan. haha kanske ingen nyhet för er datagenier, men för mig är det REVOLUTIONERANDE!
nu funkar alltså båda datorerna (med internet) samtidigt!!!

+ jag kanske har kommit på vad jag vill jobba med i framtiden!! :O
wiiie, jag har typ inte haft ett speciellt jobb i åtanke sens jag ville bli lindansös! this is great!

♥ josse

ZEDONKY!

jag har precis hittat världens ballaste djur; ZEDONKY!
det är (som ni kanske kan gissa) en mix mellen zebra och åsna!


har ni sett något sötare?
btw, man ser inte hela bilden på bloggen.. tryck här för att se :)

♥ josse

D-vitamin överdos

Sitter för mig själv och sjunger :) (gör INTE ngn hemtenta)
Ska ut i vårsolen snart...måste bara dricka vatten först!
Det här är det ointressantaste inlägget någonsin...men jag ville bara berätta hur GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD jag är för att våren är här! Gatorna är torra och det är 2/3 mindre snööööööööö :D HAr lust att göra en Happy Dance o sjunga Happy Day!

För det är FREEEEEDAG :D o solen skiner...man blir glad av D-vitamin :))

//Elida

chacha

nu sitter jag och försöker jobba med hemtentamen medans elida sitter och kollar på audi-bilar och bestämmer sig för vilken av dem hon vill ha =P
jag har iallafall kommit på att kent är den ultimata plugg-musiken.
iofs passar kent till de mesta.. =P

änywho, nu ska jag försöka få någonting gjort innan vi tar lunch :)
♥ josse

good morniiiiing

snart ska jag dra iväg till skolan. ska bara ha en enda lektion; matte. sen slipper vi historian, men jag och elida ska vara duktiga och sitta kvar ett tag i skolan och jobba med hemtentemen! så får vi lunch på lilla rött idag också (vi får ju bara äta där tisdagar och fredagar för att den är så liten)!! de har helt otoligt bra mat, även om jag bara har ätit där en gång (tog parmasallad. skitgott!). men iallafall, jag har inte ens börjat skriva på hemtentamen! men jag har gjort massa frågor som jag ska besvara i texten osv, så de känns endå som jag har kommit en bra bit.
shiiat, vilket ointressant blogginlägg, haha!

♥ josse

NO HEADER

fortfarande tillfällig design och har för tillfället INGEN HEADER aaah...haha
vi får vänta tills vi tar lite vårbilden så blir d en ;)

//Elida

evolutionsteori MY ASS!

Det här gillar jag :) Jag sa ju att jag inte härstammar från aporna!

READ THIS

jeanssmart

hjälp vad bland-smart jag är! jag är skitsmart, men ändå inte så smart alls:

det smarta: jag sydde på en knapp längre in (om ni fattar?) på mina favorit jeans (som typ alltid varit förstora, för de är inte ens min storlek, men de är stretchjeans så de sitter bra på benen iallafall. köpte dom för 150:- på rea, så de va värt fasst de va lite stora), så nu sitter dom så sjukt mycke bättre i midjan. fyfan va bra!

det osmarta: att jag inte gjort detta tidigare....?!



♥ josse

JAG LIDER!

Jag har nu gjort mackor i ett desperat försök att överleva.
Mitt rum är fyllt av kinamatslukt efter att mamma o pappa varit där o ätit... o nu lider jag...bokstavligt talat.
Hur ska jag kunna somna?!



just look at this.....mmmmmmmm

Elida

ursäkta

Haha, ska försöka lära mig att säga ursäkta :)
 
Iaf, det här är en väldigt tillfällig design. Jag satte mig alldeles för sent och började ändra på designen men det gick inge vidare så jag tog en gratisdesign och får vänta tills jag har tid att ändra. :) WIIE

NU...skulle ja egentligen läst lite samhällsekonomi men nu fastnade jag vid datan och CSI...
Funderar på att ta en kopp te och läsa lite innan jag går och lägger mig, har ju sovmorgon imorn!

Så...Godnatt för alla er andra :)

//Elida

WIERD

Nu ska jag kolla på greys :P
men först vill jag meddela att man inte alls dricker mjölk till chokladbollar :o USCH

Sen vill ja säga att jag tycket att det är konstigt att vår blogg bara visar 3 inlägg :S väldigt konstigt...får väl byta då :/

//Elida

chokladbollar + mjölk?..

nyss gjorde jag chokladbollar. mamma gnällde lite, men inte mer än annars lixom. men sen när hon såg att jag drack mjölk till det, då flippade hon.
"NEJ MEN FY VA ÄCKLIGT" gick hon runt här och skrek med armarna vifftandes i luften. typ.

MEN HALLÅ, VILKEN PLANET BOR HON PÅ?!
alla dricker mjölk till sina chokladbollar.
.. eller visst .....?!?

♥ mvh. en väldigt konfunderad tjej....

MONSTER CEREALS

jag funderar på att sattsa på att bli proffesionell konstnär
haha eller inte. men nyss ritade jag ett monster,
i like it. i like it alot.            -förutom näsan....



närbilder (klicka på bilderna för att se dem större):
  

förövrigt hjälper jag mamma med maten
(obs: uttalas långsamt, med citattecken och massa sarkasm)

♥ josse

ny design

Nu har vi en ny design :P kmr säkert tröttna på den oxå snart :P
Måste lägga upp en ny profilbild oxå :) så d får bli till VÅÅÅREN som snart e HÄÄÄÄR :D:D:D 

Haha.

Vi har fått en ny restaurang tills skolan, Lilla Rött lr va den hette :P jättebra, åt kebabrulle idag o den satt FINT!
Skulle egentligen träna men josse glömde kläder så nu ska ja plugga ist.

Ha en toppenkväll o glöm inte att titta på Dating in the dark 20.00, Desperate Housewives 21.00 och sen Cougar Town :D gå in på http://tv.nu för att veta hela kvällens TV.

//Elida

OATMEAL (h)

alla som åt havregrynsgröt till frukost räcker upp handen!
*räcker upp handen*
jag känner mig skitcool. jag är typ anna skippers dröm!
haha kanske inte, MEN jag känner mig som superwoman ändå (h)
få se om de är så bra som alla säger att de ska vara, o håller mig mätt
(recension kommer) -->skämt åsido

OMG måste dra till bussen om FEM MINUTER!
HAR INTE BORTSTAT TÄNDER :o
VVARFÖR SKRIVER JAG FORTFARANDE?!?!

HA EN BRA DAG,
♥ josse

film: precious

ÅH vaad jag vill se den här! 



andra filmer jag också vill se är:

Farsan
Prinsessan o grodan
Sherlock Holmes
Shutter Island

(Kommande)
Remember me
The bounty hunter
Dear John
Eclipse

asså d värsta ja vet är när d är "bioperiod" :P förstår ni vad jag menar?
Det finns perioder när d e biotorka...asså inga bra filmer som man vill se går :P Sen helt plötsligt kmr MASSA filmer ut o man tror man ska bli pank asså! Får väl ta o ladda ner alltihopa ;)

//Elida

CLEVELAND! ♥

JAG ÄLSKAR THE THEME SONG FÖR CLEVELAND SHOW!
haha omg, den är såååå nynn-vänlig! LOVE!




och i övrigt;
den som ger mig en armborst/crossbow är min hjälte för all framtid

för vem vill inte ha en sån lixom?..

♥ josse

back to school

...OCH SÅ VAR DET SLUT PÅ DET ROLIGA!

Nu äre skola imorn som gäller!



//Elida

alice i underlandet

nyss såg jag alice i underlandet. inte den nya då, utan disneys gamla.
jag har nog inte sett den tidigare.
jag tror att jag har blivit smått galen-
ni vet som när man ser på en komedi, då blir man glad. eller en skräck då man blir rädd. alice i underlandet är så konstig och knäpp så jag tror jag har blivit galen, haha =P
men jaja, just nu lagar jag mat och lyssnar på disneylåtar.
ÄLSKAAAAAA den här (från mulan).

/puss josse <3

chaba

igår va jag i stan och shoppade o fikade med evelina
sen drog vi hem till henne (alltså till min pappa) och såg på film o snackade.
idag har jag bakat jättegoda.. nånting xD sjukt gott iaf!
sen såg jag på wedding daze, den är jääääääättekuuuul!
de va andra gången jag såg den på bara några dagar =P



SE DEN =)
om ni är lite olagliga av er så kan ni ladda ner den här ;)

/puss josse

room raiders

hahahhahahahahhaha omg jag döööööööör! jag ser på room raiders, och så hittade tjejen porr i 2 av killarnas rum och ba; "omg, eeuw. your soooo disgusting! why would a guy have pooooooorn?!" haha omg, vilken kille har inte sett på porr..? samma sak när tjejer hittar kondomer hos killen, ba; "euuuuw". hahahah jag dör.


it's cold around me...

bbbrrrrrrrrrrrrr, jag fryser ihjäl!
tänkte att det kan vara bra för er att veta.

ha det super <3


urbandictionary.com

Kollade upp lite namn på http://urbandictionary.com

Josefine:

Only the most amazing people in the world are named Josefine. They are very out going and many people look up to them. They are always ready to have fun and party but can also have moments when they just want to relax. Everyone should be friends with someone named Josefine.

Mitt namn är lite tråkigt menmen

Elida:

a way of life that promotes independence, outgoingness, and style.

så fint beskrivet hahah

Alexander:

Usually a very very very goodlooking straight gentleman that has great taste in women. He has a crazy side to him but only shows it infront of true friends. Has great style, is hilarious, amazing, caring, sweet and will make you smile. You will always have a good time with an Alexander, so if you got a friend named Alexander count yourself one of the luckiest people in the world!

haha och Ida

Ida:

yeah, she might be short but she's not a bitch for sure!One of the most wonderful people I know. ida means the same as 'fabulous'

Heidi:

When you find a really rare or unique friend; One of a kind person.

Haha...d finns massa mer...jättekuuuul :D

ya...right!

Den här bilden är ju inte bara liiite rolig!!! HAHAHA



//elida

krossade drömmar.......

ingen vill bada äventyrsbad med mig :(
alla är fattiga, tråkiga, BANGARE med andra planer.

JOSSE SAD NOW





music!

jag måste bara få säga att jag är kär i denna låt; Anna Bergendahl – This Is My Life! tycker den är jäääätteskön! hoppas den vinner. fast snart kommer jag att hata den, för den kommer bli sönderspelad.... :/
aja, sen en annan låt som jag knarkar just nu är denna; Hugh Grant and Haley Bennett – Way Back Into Love. bara för jag såg filmen music and lyrics häromdagen. så himla fin film! i love it!

pusspussie //josse


FAIL

ska skriva ett snabbt inlägg innan jag gör mig iordning för tandläkaren :)

GÅRDAGEN då...:P vart ska jag börja?
Jag skulle ta bussen vid 14...men det kmr ingen buss och jag ser ut som en snögubbe när jag kmr in för att vänta på nästa buss, vilket gör att jag kommer fram en timme senare än jag tänkt :P Väl framme vid 15 så väntar vi på heidi som gått ända från Steninge och kmr fram som en riktig snögubbe...heeeelt vit o packad med snö :o :P
Sen lagade vi pannkakor och drack cappuccino :)

Senare drog jag till valsta centrum för att möta upp samira och handla jordgubbar och vindruvor och en kebabrulle :) Så efter d drog vi till Ida och hängde där o ja fick äta min kebabrulle efter typ 30 min eftersom vi missade bussen och den andra var sen från valsta centrum :P

Seeen tittade vi på Allt för min syster. Så hemskt sorglig film och allt blev bara för mycket så vi bara satt där o grät o grät o grät :P jag gråter ALDRIG lixom :P kmr inte ihåg senast ja grät haha.

Nu till d roliga....jag samira o dottir gick till busshållsplatsen för att åka buss hem med 00.16 bussen...men när vi kmr fram står d att d bara går en 00.46 :P så vi lägger oss på gatan i snöstormen och sen i en snödriva o väntar i en halvtimme. Sen när kl e 00.38 ser vi på tavlan o då står d 00.46M,
Dottir: "Vad betyder M?!"
Samira: "Natt mot lör-sön-och helgdag"

AAAAAAAAAAAAH...vi hade suttit i kylan o DÖTT o väntat på bussen som inte ens skulle komma hahah :P FAIL!
Så vi slagga hos Carlmatz ist...nu e ja hemma o e jättetrött...ska fixa mig nu

CIAO! <3
//Elida

USA vs CANADA

ASSÅ VILKEN MATCH! wow haha
ja brukar inte gilla att titta på hockey men d här va spännande.

DE VAR SOM AGRESSIVA DJUR PÅ ISEN! askul o se :) o USA va SÅÅÅ nära på att ta guld :(
d hade varit roligt om de hade slagit Kanada!!!
aja :P d blev som d blev o USA är iaf värda sitt silver! de kämpade :)

//Elida

RSS 2.0