tre ord

jag gör sistaminutenplugg nu inför ett franskaprov imorn.
mutcho underhållande. ska snart sova, för jag sov knappt alls inatt.. ;H

iallafall så satt jag och tänkte. jag tänkte på mig själv.
haha shit va egoistiskt de låter, men jag har kommit fram till något;

om jag skulle beskriva mig själv med tre ord skulle det vara:
glad (för jag är istortsätt alltid glad) =D
klanting (borttappad mobil, busskort, matkort, går in i glasväggar.. ja ni fattar)
naiv (jag tror jag hinner med alla läxor dagen innan de ska in)

och där har ni mig i ett nötskal.

rubricaaaa (8)

klockan närmar sig midnatt och jag är fortfarande inte klar med historieuppsattsen.. inte bra det här alltså! jag måste verkligen lära mig utnyttja lektionerna till skolarbete, så jag kan slippa sånt här fredags-plugg-bullshit. även fast jag är ovanligt pluggmotiverad så har jag just ikväll tappat allt. jag är inte trött alls, men jag känner mig helt tung i kroppen. typ så som precis innan man blir full, när man är smått snurrig och lite tung sådär , haha-. de blir inget inskick ikväll, för jag känner att jag inte kommer hinna, och jag har noll motivation. hoppas de blir bättre efter an natts sömn, och att carl inte får psykbryt och sätter ig på mig för att jag är lite sen. känns seriöst som jag skulle kunna svimma nu när som hellst, så det känns som en bättre idée att lägga mig i sängen och glo på "get smart" och tjocka i mig lite godis.. ja men de här blev ju ett trevligt och positivt inlägg, hah! äsch de gör inget, ni älskar mig iallafall (A)

ps. EGOPIC! haha ;

har på mig marcus tröja, skiiiitmysig ;D



TILLÄGG! jag kom precis på varför jag känner mig såhär! JAG FICK HOSTMEDICIN AV PAPPA. han är säkert en konspirations-robot som försöker ta livet av mig.. o.O
hm, this is kinda suspicious.... haha, jag är hög på hostmedicin xD

tjooba!

gomorrn! igår va en toppen dag, efter skolan åkte jag med elida till stan när hon köpte sina nya skor (skitsnygga! :D) och efter det åkte jag hem till marcus, och jag hittade hela vägen fram!!! (han bor typ 2cm från busshållplatsen, men viby är förvirrade..!) vi pluggade en liten stund, sen drog vi ut för att åka snowracer! :D haha de va kul, vi gick till tre olika backar och åkte en gång i varje.. :P


(jag har dålig kamera, ok?)
sen gick vi hem till honom och drack varm choklad och så :)

när jag skulle hem va alla tåg megaförsenade!


juste! igår hade vi oxå samhällsprov, jag tror att de gick VG..
och idag ska jag plugga sönder , för vi ha en uppsatts på 3 sidor som ska in. i do not like carl at all. jag kommer sitta ensammen i mitt iskalla rum hemma hos pappa och plugga på en fredags kväll. (tyck synd om mig) (A)


overknee stövlar

livet e väl bra underbart?
särskilt när man köpt 5 nya ringar i veckan för 50 kr, och ett par svarta overknee stövlar, nu e jag glad!

MEN HUNGRIG...ska laga mat snart. sen plugga! Har historieuppgiften om Ideologierna att lämna in imorn, love storyn har ja redan skickat in.
Provet gick hur bra som helst, tror jag :) Jag gav inte allt...måste jag erkänna. Men jag hoppas det duger. Blev så hungrig så jag kunde inte koncentrera mig. MEN det gick bra o jag e nöjd...nu väntar bara resultatet.

Nej människor, nu ska jag äta !

Puss o kram banan
ELIDA

choklaaaad :D

jag va lite klagig, för jag har prov-plugg och kronisk hostattack.
"mammaaaaa, jag vill ha choklad!!!!!" klagar jag.
"kom hit då" säger hon och räcker fram en chokladkaka.

ibland är hon allt bra min mamma.
oförberett vardagslyx, det blir inte mycket bättre än det! LOVE IT!


WATCHCLEAN!




engelska lektion

haha jag och elida sitter på en engelska lektion nu och stör hela klassen genom att asgarva, mohaha. seriöst vi kul man kan ha, hahah !
vi skriver peer responce till varandra, jag skrev (elr inte..);
"Elida managed to pursway me with her suspicious language and seductive structure" -HAHA!"

och "hårbottsorgasm" , hahahaha (y)


OH MY GOAT

Sitter m chips o läsk o pluggar lite inför massmedia provet på torsdag.
Fick ett mail av anna att ja inte blir godkänd i naturkunskap A om inte jag skickar in 2 uppgifter...SOM JAG REDAN SKICKAT IN FÖR LÄÄÄNGE SEN ! =@

tänk om ja hade tagit bort de uppgifterna, asså GET! aja, d e bara o skicka igen även fast jag tittade min skickat mapp o där va dom :P skickade o klara för flera månader sedan...menmen

Idag iaf...var vi m klassen på studiebesök hos DN...d va...intressant...:P
Är lite lessen för ja ville oxå se Shan Acti i kulturum här i Märsta ikväll...:(


här e jag på DN

//ELIDA

väckning ;D

haha, min mobil är på lagning så jag har inget alarm.
tur ibland att jag har elida iallafall, hon får ringa hem till mig och väcka mig ;)
mouhaha :D
imorn ska vi på studiebesök på DN.

GODNATT <3

måndag 25/1

"woke up this mornin feelin like pDiddy..."

har ont i halsen och vågar inte prata. men skriva kan ja ju :) skippade skolan idag btw...
ska bli skönt m distansplugg för omväxlingens skull :P får sova o plugga hur o när ja vill. längtar

Igårkväll hämtade Gabriel upp mig så åkte han jag o ludde o köpte massa grejer på maxi, sen hämtade vi Heidi o drog hem till Gabriel o pratade o tittade på film. muyy trevvligt !

nu ska ja sova vidare...mitt huvud exploderar snart



ELIDA

sjukis..

jag hade tänkt att gå till skolan, men så blir det icke.
dels för att jag har ondare i halsen, och dels för att jag inte orkade duscha nu på morgonen (..vilket det slutade med att jag gjorde iallafall). idag är mamma ledig, så nu håller hon på och försöker få iväg mig till skolan, och hotar med att jag måste hjälpa henne med tvätten osv. men nej, jag står på mig. jag blir hemma idag, punkt slut. dessutom kommer jag faktiskt få saker och ting bättre gjort härifrån. det enda minuset är att min skoldator är i skolan, och jag skulle verkligen ha användning för den nu. men men, det löser sig.

jag ska sätta igång och plugga redan nu (istället för att sova i några timmar till).
erkänn att det är duktigt.


failiure

i have failed. det enda på min lista som har blivit gjort var att skriva listan, ätit kladdkaka och skrivit nästan hela love storyn. när jag kommer hem (för just nu är jag hos carro och anders och gör semlor :$) så ska jag se på casablanca, skriva klart novellen och göra en lista för mina pengar. historiegrejen får jag ta en annan dag.


härlig helg

Härlig helg. Är helt slut =) nästan

Har faktiskt inte skjutit upp allt plugg som jag brukar. Jag är klar med love storyn, klar med mitt reportage, klar m hälsofrågorna, klar m spanska uppgiften, SNART klar m historieuppgiften, den gör jag helt klar i veckan.

Skönt, d betyder en ledig söndagkväll då jag får göra vad jag vill.
Gabriel skrämde mig nyss. Ni vet när man får sms så kan man se början av smset innan man öppnar det. O då stog d typ äsch :P ja orkar inte....bla bla bla. Och ja bah MEN VAA?! vaddå orkar inte. (ja trodde han inte orkade göra ngt ikväll) så ja öppnade smset så vare ngt helt annat haha, sen i slutet stod d typ vad ska vi göra ikväll då lr ngt. ja bah YES.

Så nu ska ja hem till Gabriel. Ludde e typ där. Vet inte vilka som ska dit än men ja vet att ja e törstig så nu ska ja dricka ngt =)

PUSSHEJJ
ELIDA

mission of the day!

okej, idag måste jag verkligen köra stenhårt pluggande om jag ska klara av resten av veckan sen. jag har ju varit ledig i 4 dagar nu, men inte fått ett ord skrivet, varken på min tvåsidiga engelska novell (tills fredag), min tresidiga historieuppsatts (tills fredag) eller mitt 3sidiga svenskareportage (tills nästa måndag). inte heller har jag pluggat till massmedia provet som är på torsdag. därför känner jag att jag behöver ett plugg schema. (jag tänker inte lägga upp hela schemat här, men jag tänker göra en to-do-list för dagen).

dagens missions;
- skriva den här listan.
- göra ett schema över hela veckan (när jag ska göra vad, och hur länge ect).
- skriva klart engelska novellen.
- se på casablanca
- skriva 1½ sida på historie uppsattsen.
- lämna in min mobil på upplåsning. -affären är stängd på söndagar.. >.<
- skriva en lista över hur jag ska spenadera mina pengar. (så mycker att köpa, sååå lite pengar)
- äta skitmycket kladdkaka (jag måste äta upp hela nu, för jag äter direkt ur formen och är sjuk, så om jag inte äter upp hela så kommer mamma bli smittad, och jag vill inte att hon ska vara hemma helatiden!!!)

ja, de var de. punkt 1, check! ;)


ps! BOWLING IGÅR VA SKITKUL! :D♥

plugga? nej.

asså jag är så hemskt dålig på att plugga! och nu ska jag dra! omg. får typ plugga sönder imorn. då jävlar!

NU DRAR JAG OCH BOWLAR MED FREDDIEBOY, ALADÅB-IVAR OCH JULLIEBOY! :D

update

igår kväll va jag hos carro och anders och såg på lets dance och blade 2. haha båda är lame, så jag tröttnade ganska snart och drog hem typ redan 11. ikväll ska jag ut och bowla med julius, fredrik och ivar :D


det blir nog väldans trevlans, ska försöka komma ihåg att ta lite bilder oxå ;)

händelserik natt..

inatt sprang jag och elida runt i märsta. vi hittade massa stora pooler där sätunaskolan ligger, så vi badade! :D efter det gick vi till HM och kollade på barnsmycken. på HM var det en tant med en jääättejättesöt lurvig chihuahua, så vi gosade med den en stud, och när vi tittade upp så var tanten borta! "ohwell" tänkte vi och tog med oss hunden och gick hem till kenza. när tog vi kort med hennes webbkamera på oss och hundarna (asså HM-hunden, kenzas hund och nån annan random vovve som var där, tror den hette anton..), efter det såg vi på en thriller och åt typ.. paj-piroger. efter det drog jag hem, så gick jag ut och hade en musikal med en kille i min klass (tänker inte skriva vem) och solen lyste och det var sommar!
ohjuste, så åkte jag utomlands också, kryssning tror jag det var, och jag åkte med mitt resesällskap från paris = en j*vligt oönskad person var där. de va fail.

..i min dröm alltså :)


o så igår var själva dagen ändå ganska bra, för jag åkte hem till marcus, och när jag kom dit hade han varit jättegullig och gjort massor med chokladpudding, och gjort ett hjärta på min. han får mig alltid på bättre humör alltså! (A) sen så åt vi thaimat, såg på miss marple *HAHA* och drog till kista en stund.


jag mår som ett assface

ni vet när man går ute i 23 minus grader, och det känns som någon gör tusennålar över hela kroppen? så känner jag. hela tiden. jag fryser så mycket att det inte är sant, och kläderna mot kroppen känns som raspar (ni vet dom i träslöjden, som ser ut som filar, men är 20ggr grovare?) inte kul alltså. klockan är typ 22.10, och nu säger jag gonatt. imorgon blir det nog ingen skola för min del..


vår är hopp

Josse är hos sin novio and I love life!

Saknar våren, längtar till våren. Hmm, tror det är perioden jag är som gladast.
Alla blommor, allt LIV som kmr efter vintern. Lo..lo..love!

Och för att inte tala om värmen.
Här, titta bilden och dröm er bort!



ELIDA


sjukanmäld

igår var jag och såg på 8ornas produktion, och träffade massa gamla klasskompisar. skitkul verkligen! kom hem runt 9 nångång, och klockan 10 kände jag att jag inte orkade mer, så jag gick och la mig. somnade typ kvart över 10. så imorse när klockan ringde runt halv 7 så kände jag att min hals och mitt huvud inte pallade med en skoldag. så jag sjukanmälde mig, drack lite te sen gick jag och la mig igen. nu har jag vaknat igen, efter ca 12 timmars sömn, och jag mår så jä*la mycke bättre nu! :D inte fullt skitbra, jag har fortfarande ont i halsen, och huvudet känns ovanligt tungt. men jag ska säga som de stog i en bok jag hade när jag va liten (som jag läste om och om igen när jag hade bruten arm) "men du! de kunde ha varit mycket mycket värre! en elefant kunde ha trampat på din fot. eller så kunde en björn kommit och bitit dig i armen. så när man tänker efter så har du faktiskt riktigt tur, som bara har lite ont i halsen!"

haha så hade jag roligaste drömmen nu på morgonen! jag har drömt samma dröm ett flertal (!) gånger förut! de var iallafall så att jag kastade apelsinläsk på 2 av mina "fiender", haha skitkul! sen så rymde jag hem till salem för att gömma mig där. 

idag ska jag se på lejonkungen! men jag ska försöka skriva en "love story"-novell idag, så jag ska inte ligga och lata mig till 100%.. bara nästan (A)


torsdag?

Det är väl torsdag idag? Känner att jag har noooll koll.
Jag är trött.
Jag är hungrig.
Jag sitter på en religionslektion.
Jag har 2 timmar kvar till lunch.
Jag är hungrig.
Jag är trött.

Hmm. Bilddagboken har en ny grej, soclog.se Är typ som en blogg man kan koppla bilddagboken och sin vanliga blogg till...sounds nice. MEN jag är trött.

ELIDA

herbert the pervert, min idol ♥




grötpöl.

håll i er, för nu ska jag skriva av mig.

jag har inte comviq just nu, det betyder att jag inte kan smsa, vilket innebär att jag inte får tag i grynet när han inte är inne på msn, det leder till att hela jag blir en stor fet deppboll. det i sin tur leder till att jag tar ut det över mina vänner. då blir dom irriterade på mig för jag bara snackar om marcus, hur mycket jag saknar honom etc. och att han absolut måste logga in på msn just denna sekund.
det slutar med att alla mina vänner lämnar mig,
och jag ligger ensam på marken ute i kylan som en liten bortglömd grötpöl.

ja, jag överdriver. men bara lite.

mobil-problem

this is just.. great >.<
min mobil har ju varit på lagning i typ 6 veckor, och idag åkte pappa för att hämta den. tror ni att han har den när hon kommer hem eller?! NEJ!
för jag har fått en helt ny (likadan iofs) !!! *happy-dance*
men va fan hjälper det? för nu är den tydligen låst till 3.
så jag måste låsa upp den för 200:-. IGEN. om du tror att jag tänker betala så tror du fel ska jag säga dig. så nu har jag en ny mobil och ett nytt sim-kort, men dom passar inte ihop!!!!!!
nu måste jag fan sluta klanta mig helatiden.
hoppas att få de fixat innan helgen iallafall...


btw! jag har träningsvärk ÖVERALLT! jag skojar inte.
har du någonsin haft träningsvärk i halsen?
nej jag trodde väl det. jag däremot, jag har det.
hur fan lyckas jag?!

de här ska räddas!

Ska sova SNART, men först =) josse skrev en lista på vad hon skulle ta m sig om d började brinna...så nu leker ja wannabe.

1. Mitt USB-minne, har heeela mitt liv där typ =P
2. Datorn!
3. Min jacka, ORKA frysa, sen har ja typ d viktigaste i jackan

Så...NU ska ja sova ;)
Godnatt

//Elida

FIREEEEEE

omg, nyss så luktade det kalaspuffar här ! av någon anledning fick jag för mig att det brann någonstans och att de va därför de luktade så.. så jag började tänka på vad jag snabbt skulle raffa åt mig innan jag utrymmde min brinnande lägenhet, jag kom fram till att det skulle bli;
1. min dator
2. min gitarr
3. min nya finfina klocka
4. ett gammalt foto på mig och salem <-- obs. viktigaste

haha, och ja, de va de inlägget ;)
(hoppas salem läser de här nu, så jag inte är överdrivet cheezy i onödan)


kiss me

okej då, yogan va bara i ca 2 timmar :)  vi slutade redan klockan 12 :D

haha under yogan så skulle vi typ ligga o blunda i typ 20 minuter
(de va asskönt!) jag somnade inte (elr..?) fasst jag drömde ändå!
och så skulle en person i min dröm säga nått, öppnade munnen o sa:
"okej hörni, nu är de dags att köra igen". jag ba wtf?!
sen insåg jag att de inte va min dröm längre, utan de va nina som pratade :(
efteråt stannade jag kvar på gymmet och körde stenhårt i en halvtimme.
nu har jag varit hemma en bra stund, och spelat gitarr och lite sånt.

sitter just nu och lyssnar på en av världens härligaste låtar:
Sixpence None The Richer – Kiss Me
(en grymt bra låt är bara ett klick bort, seriöst, TRYCK PÅ LÄNKEN :D

såg ju she's all that med anders häromdagen,
ooh när hon går ner för trappan asså! wow. så bra film, chickflick 2 the max!
jag får sån himmla härlig och glad känsla när jag lyssnar på den här låten!


yoga!

hej idag ska jag ha yoga i 4 timmar. elida skolkar.



JAG KAN GÅÅ! :D

asså ibland kan jag bli så sjukt glad för de minsta sakerna!
exempelvis nyss, så kom jag på att jag kan gå! (asså jag skadade ju mitt knä i fredags *sofias fel, mohah* och så såg jag att jag hade fetaste blåmärket nu..)

så jag skrev till elida..
J - "ELIDA, vetu att jag kan igen! :D:D ..fasst jag har fetaste blåmärket :P"
E - "men gör de inte ont när du trycker?"
J - "JO, men WHO CARES!? JAG KAN GÅÅÅÅÅ! :D"

haha typ så ;)

ja men jag har faktisk väldigt lätt att uppskatta små mini saker.
jag gillart' ! heh :)


g'nattis

hejsan allihopa
klockan närmar sig 2 och jag sysselsätter mig med facebook test..
snart är nog tiden inne att börja gå och lägga sig.
måste bara säga att jag gillar mitt rum skarpt.
nymöblerat och mindre stökigt än vanligtvis.
nu ska jag iallafall säga godnatt, och jag slänger in en video till er oxå ;D



i just love cartman!


starbucks

Godmorgon Sverige! lite sent men ändå ;)

Jag tänkte egentligen bara säga att jag är grymt sugen på en Frappuccino Mocha! Så sjukt god.
Så mina vänner =) när ni beställer ngt på STARBUCKS som öppnar på Arlanda snart, köp en Frappuccino Mocha.

FETTVÄRT asså !



ELIDA


tragedi

Tror detta är det mest tragiska som hänt teoretiska.
DANIEL BLIR PAPPALEDIG!
Skönt för han, men åååååååååååååh vad vi kmr sakna honom.
Det här är ett hejdå-inlägg då fredagen var hans sista dag i livet, haha, nej, på METG förstås.

Aja, HEJDÅ DANIEL!

AYDS / AIDS?




hahahah!

på lunchen fick jag ett sms av gwen stefani;

gwen - du dissade mig!
jag - what?! vart när? (jag hade inte lixom sett honom?!)
gwen - i centrum nyss! du gick förbi mig, jag ba "HEY!:D" men du svarade inte! mina kompisar började asgarva åt mig!
jag DÖÖÖR av garv när jag läser det. haha, förstår ni va pinsamt?! haha, lidl (elida) ba "wtf..?" typ. men ja, de va typ jätteroligt tyckte jag. idag har jag skrattat hit och dit åt ALLT ! :D

efter skolan gjorde jag kladdkaka och såg love acctually med loverboy ;H<3


jag gör d IGEN

o jag gör d IGEN, läser josses tankar iaf.

J: "Asså d finns ett till namn som e typ gammalt raggarnamn som typ Bengan som dom brukar säga i filmer o sånt...typ eeey...ngnting."
E: "Eeeey,.....Berra!"
J: "JA! helt rätt, AAAH creeeeeeeepy"
E: "hahaha"

Typ =P

vilka är oddsen till att ja ska komma på namnet BERRA?! och så är d just d namnet som josse tänkt på men glömt bort? stoert!

ELIDA

chachaa!

shit asså, jag måste berätta vad dom hände på tåget på väg hem!
ELIDA LÄSTE MINA TANKAR! asså ja, på riktigt typ! haha :P
och inte bara en gång. neejnej, FYRA GÅNGER! :O

en av gångerna:

J -  OHNEJ, juste, jag borde kanske..
E - ja de borde du.
J - men han har ju inte..
E - nej, men han har ju inte ditt nya nummer.
J - aha juste.. vänta. WTF?!

haha, det var alltså om varför pappa inte hade ringt mig
eftersom jag vanligtvis äter med honom på onsdagar.

ett ord. CREEPY!

och btw! när jag kom hem stog mamma i hallen och väntade på mig;
"josefine.. du får inte bli arg på mig nu.."
haha, jag fick typ panik och trodde att hon hade krympt alla mina kläder.
men nej, sötismamma har möblerat om och städat mitt rum. gulle <3

okej och till en annan sak; jag tappade ju min mobil igår,
efter att jag elida och nadja hade snackat om det,
och de är så typiskt mig! när jag pratar elr tänker på någon/någon
så händer det som jag pratat om elr så träffar jag personen etc.
SKIT LÄSKIGT! jag har ett till exempel från idag;
jag tänkte, juste typ mina lärare lär ju veta att jag är tillsammans med marcus,
och dom typ känner honom ju (för vi går ju i samma skola).
sen så träffar jag daniel. gissa vad han säger.....?!
"josefine, jag såg vad du hade skrivit till marcus på facebook, så himla gulligt,
jag visade det för mig fru.. vi tycker ni är så söta.. blabla" haha jätteläskigt!

btw (..igen), ingen svarar på min mobil och den va inte kvar på caféet.. :(


TOPPEN!

Idag går lånetiden ut på de böcker vi lånat för engelskan och naturkunskapen. Så jag skulle gå in på hemsidan och låna om dom MEEEN hemsidan funkar inte, den har typ crashat lr ngt. TOPPEN?!

ELIDA

josse does it again

asshole. jag diskuterade borttappade mobiler med elida och nadja idag!!!
jag - "om jag tappade bort min mobil skulle jag ! jag har haft samma nr hela mitt liv, jag skulle bli helt och hållet förkrossad om jag blev tvungen att byta..!"

senare på kvällen åker jag till stockholm. när jag sitter på tåget på väg hem känner jag i min ficka. "hm.. mobilen är inte där den brukar..", kollar i andra fickan.. "hm.. mobilen är inte där heller..". vänder alla fickor ut och in, ser mig om där jag sitter.
mobilen är nowhere to be found. mobilen är.. BORTA. vad fan är oddsen?!?

behöver jag ens säga att jag.. har.. PANIIIIIK.

carldagen

Ja, idag vare carldagen som d e varje tisdag. Då vi bara har carl hela dan.

IDAG FYLLER BELLS 17 ÅR, GRATTIS.

Nä, nu ska ja platta håret o försöka läsa ut slumdog millionaire, bokrecensionen ska in på fredag tydligen o ja har inte haft tid att läsa den :o Så ja tänkte ta lite ur filmen men sen när ja läser lite märker ja att boken har en heeeeelt annan story än filmen, asså aaallt e annorlunda, han heter inte ens Jamal i boken o Salim e inte hans bror utan hans vän? KNÄPPT

Imorn äre onsdag, långa onsdag, dryga onsdag, mitten på veckan onsdag, tråkiga onsdag, hej ja måste göra massa saker onsdag. USCH

//Elida

SUCKY!

det har har varit den sämsta dagen på riktigt länge! nej men nu ska vi se det från den positiva sidan, utöver att jag inte hade nått busskort, glömde mitt matkort, bara hade 2 helt onödiga lektioner och en fet håltimme på 3 timmar (utan nån lektion efter, fail. jag satt alltså i skolan i tre, TRE timmar efter jag igentligen hade slutat) så fick jag faktiskt en efterlängtad kebab på belladonna. men jag har typ fetaste ångesten, fasst ändå inte. 3 timmar i skolan, när jag kunde ha gjort nått vettigt eller roligt, istället för att bli nerslagen av stefan *överdrift*..


men jaja, thats life. det var ändå trevligt att träffa alla idag :)


nu kör vi !

Idag börjar livet på mikael elias teoretiska gymnasium.
Vi har gått halva ettan o nu väntar andra halvan.

Nu kör vi !

BACK 2 SCHOOL

omg, jag vill inte ! haha, seriöst. jag orkar inte med tidiga morgnar och läxor. jag har haft ett helt underbart lov..! vanligtvis brukar jag tröttna på lov när jag har varit ledig ett tag, men de här lovet, asså shiat, jag har varit upptagen med massa roliga saker varje dag (och kväll/natt). men ja, nu är det över.. men iallafall, TACK till alla er som har gjort mitt lov så ofantligt grymt!


JAG HATAR ATT HATA PERSONER JAG ÄLSKAR!

.. elr makear det sence?!
jag blir seriöst pissed off, för det känns som att alla kommer åka bort och lämna mig helt ensam. tillexempel; elida ska flytta till panama och vara borta i typ 1 ½ år! sofia kanske drar till usa hela 2an! salem funderar/har funderat på att gå hela 2an i kenya! marcus kanske börjar på nått freakin' pilotgymnasium i nån sketen ort jag vet inte vart!

till er: JAG GILLAR ER INTE.
okej?! jag gillar er inte alls, bara för att jag gillar er så mycket.
this is driving me nuts..


jag blev kidnappad

Asså helt seriöst, ja va taggad för en filmkväll m typ 5 pers, skulle bli asmysigt. MEN WOHOOOOW, JAG BLEV KIDNAPPAD !

Dottir säger att vi ska ta 10 i 7 bussen från mig hem till Gabriel för en filmkväll. Så hon kmr hem till mig, sen springer vi ut till bussen. (Jag ser eurells bil, hmm)
När ja står utanför busskuren nåra minuter innan bussen ska kma så hoppar d folk över mig m någonting som dom sätter över mitt huvud o knyter runt huvet. Ja skriker som en galning efter Sara men hon svarar inte. Sen blir ja inkastad i bakluckan på en bil och människan kör som en G A L N I N G.

I bakluckan ligger också en till människa, ja hade ingen aning om vem d va o människan gnällde men vägrade svara mig när ja sa " VEM är DU?" lite kul haha ja e ju så liten så ja fick av mig d ja hade över huvudet o satte mig i bakluckan som är såå liten o trång o lyste på människan. Människan dolde sitt ansikte (men ja kunde direkt se o höra att d va Ellen, hmm)

Sen efter en stund, en lång stund, öppnas bakluckan o ja blir utburen o ja får en glimt av en lykta...(AHA! ja e hos eurells, mhmmm!)

Sen blir ja inkastad i hallen hos eurells o blir av m d dom satte på mitt huvud igen. Där står över 40 pers o skriker SURPRISE ! O håller upp ett långt papper där d står grattis elida 17/18 år. (se bilden)
Då har mina älskade vänner fixat ett 17/18 års överraskningsparty eftersom ja kmr va i panama när ja fyller 18. Asså...ja va chockad.

Jag fick helt sjuka presenter ja bara kunde drömma om, SPA lixom? WOW, o sen massa sjukt söta o praktiska saker. Åh. love love love

Blev riktigt impad över hur de va så effektiva när de kidnappade mig, wow...

Älskar er så sjukt mkt, TAAACK



ELIDA


bupp n' lizz

igår va jag på bio med buppis och lizzie-bettan :) vi såg på sherlock holmes, och goddamn va jude law är hottie! aja, filmen va iaf bra enligt mig, de va massa klurigt och så :P
sen åkte vi hem till salemos och gjorde en fail kladdkaka och såg på yes man! haha den är så rolig! faranoush! aja, sen typ snackade vi och så, kom fram till massa roligt och konstigt (som ni som har min på facebook kan se på mina statusar..). de va iaf najsiiiiigt. alla tre ställde klockorna på 10, men jag och salem vaknade inte förns 2 (lizzie drog typ typ 12.20). nu sitter vi här vid datorerna och ska kolla på mulan nu :D
om jag inte har sagt det förut; I LOOOOOOOOOVE DISNEY! ♥ ♥




ohmygoat

Ah, dramatisk natt. Men när ja vaknade frågade jag mamma om hon sett mitt usbminne o hon hade snott den från mig ! =o
Men ja va glad att den inte va borta iaf. Så nu kan ja ladda upp bilder =D

Här är iaf tavlan Luddis graffade åt mig.



ELIDA


BORTTAPPAT USBMINNE!

mitt USBminne med 8gig av mitt liv i bilder är BORTA
jag känner mig tom, alla mina minnen är borta, alla bilder, all musik...ååh

d här händer inte mig! ='(

d känns som ja tappat minnet...vilket ja i princip har men aaaaaaaaaaaaah

(min sorg övergår till ilska...)

först ja ba neej ='( den e borta ååh, så letar ja öööverallt i alla lådor, fickor, under o bakom allt men hittar den inte. sen blir ja arg o ba VEM HAR TAGIT DEN?! JAG VET VAR JA LA DEN SIST JA ANVÄNDE DEN! JA ANVÄNDE DEN TSMS M MITT MINNESKORTSÖVERFÖRARSAK SOM LIGGER I LÅDAN FORTFARANDE MEN INTE USBMINNET, JA HITTADE LÅDAN ÖPPEN O D VA INTE JA SOM ÖPPNADE DEN SÅ NGN MÅSTE HA TAGIT DEN MEN VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM =@

Sen nu försöker ja behärska mig själv så ja inte slår sönder ngn vägg lr går in till mina föräldrar halv 5 på natten o skriker VEM HAR TAGIT DEN?! andas elida, andas...


seventeen

Haha, d känns som ja e inne på sista året som tonåring...men ja har ju 18 o 19 kvar...=P

Ah, ska berätta om min dag iaf =) Jag blev väckt...! Gabriel ringer mig halv 2 o säger att han ska hämta mig för om 20 min ska vi på kinarestaurang. Så ja rusa upp ur sängen o fixade mig supersnabbt, sen sprang ja ut i dagsljuset...fick en liten chock...sen drog vi ett gäng till Lucky House o åt tsms =) Så jag Heidi Gabriel Alex Ludde Victoria Jennifer TH o Nici åt kinamat, Jättemysigt, LOVE kinamat, TACK.!

Sen drog vi hem till mig, såg monsters inc mohaha o sen kom Samira o Niclas, sen bara hängde vi resten av kvällen, sen skulle Alex o Victoria som har börjat skolan hem för att sova så dom andra drog o köpte massa chips o grejer o sen tittade vi på en flm som heter "Knowing". Rätt bra, men dåligt slut. Sen efter d satt vi o pratade i mitt rum i timmar. =) De åkte nyss hem. Så nu ska ja äntligen sova.

ÅÅÅH Ja fick en underbar tavla av Ludde som han graffat själv! WOW, blev så rörd, den va sååå fin. I love love love it. Mest för att han e så duktig o d står MITT NAMN woho haha o att han tog sig tid o orkade göra den åt lilla mig. Nu sitter den på väggen =D Sen fick ja lite annat oxå, TAAACK.

TACK FÖR EN UNDERBAR DAG. <3

ELIDA

jag hatar gröna smurfar

jag hatar att fiska när man har smurfar i kallingarna. ibland masserar tom cruise min gitarr eftersom det kryllar av loppor på min mössa. därför gillar kalsongsmurfarna inte min kalsong! herregud... min kåldolme hoppar över en lampa. möss kittlar en fet offentlig banan, bananen kommer hem till en tandfé och tänker "shit min blogg rullar runt på olika håriga gurkor" (smurfar är ju gröna).

/marcus o josefine


tarzan ♥

jag har fan skills! jag satt i mina sovkläder och chattade med julle. vi kom in på ämnet "disneyfilmer" och han sa typ "men om du vill så kan du komma hit nu på momangen så ser vi på tarzan". då var det 7 minuter innan bussen skulle gå, men jag hann slänga på mig kläder, "fixa" håret, och sminka mig, sen springa ut till bussen! skills alltså! asså tarzan är så grymt bra, och som vanligt så har disney en sorglig scen, och som vanligt började jag gråta då, haha. de funkar inte för mig att inte göra de! aja, vi kom iallafall fram till att felix liknar tarzan SKITMYCKE, .. och att steffis liknar tarzans mamma *mohaha*.
i looooooooove disney! men (!) jag HAAAATAR clayton! omg, jag skulle kunnat hoppa in i filmen och slått ihjäl honom! haha, seriöst! damp!



nu är jag feta sugen på att se skönheten & odjuret, lejonkungen, ariel, mulan medflera oxå! asså jag älskar det! jag är helt säker på att jag aldrig i hela mitt liv kommer växa ifrån dehär disney klassikerna! så jävla bra, rakt igenom!

här är en av mina absolut favorit disney-låtar; Meta Roos – Känn En Doft Av Kärleken, jag tycker faktiskt att den svenska versionen är mycket bättre än den med elton john! de är väl för jag är uppväxt med svenska disney filmer :) ..

insanely cooold

AAAAAH, ja skulle ut, o möta upp heidi o gå hem till dottir. DET VAR SÅ INSANELY COLD UTE !
Har aldrig förlorat känseln helt i tårna, hjälp asså. Konstig känsla.

Sen drog vi från dottir o skulle möta upp Gabriel på ica o that crazy man GICK från valsta ?! GIIICK !!!
Ja o heidi kom fram till att han behöver hjälp. hhahah så sjukt kallt. Så m kassar i handen o is i näsan så gick vi till bussen för ja skulle minsann INTE GÅ hem, aldrig i livet. Vad äre för sjukt land vi lever i? Ja säger som Gabriel "global warming my ass!" lr va han sa =P AAAH, hej ny istid lixom

NÄE, nu när d e nytt år o så o för att ja tröttnat lite så tkr ja vi skaffar ny design på bloggen, aight josse? Den vita texten o de röda rubrikerna börjar fräta sönder mina ögon.

Nu ska ja SOVA FÖR HEJ JA FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR =D grattis till lilla mig =)

ELIDA

HELLO, WORLD!

jasså, du är här och läser igen? ;)
*mohahah*

jaja, till saken; idag har jag varit med jullieboy i ett antal timmar. han va inte på tipptopp humör, så jag va till ica innan han kom och fixade en bigpack-glass, maränger, chokladsås, hallon, och 2 chokladkakor för att muntra upp honom (A) vi gjorde alltså the tjejgrej to do när man är lite nere, och tröst-åt tills magsäcken expanderade x3. minst. (inte för jag vet nått om sånt, men vi åt jävligt mycke iaf, och de va skitgott)! dessutom såg vi på rosa pantern 2, ganska B. fasst lite kul .. "hohoba" (8) haha, sämst, jag har så dålig humor ibland x) sen typ satt vi och lyssnade på massa musik, och jag har kommit på att mr. jullieboy har jävligt skön musiksmak! (y)

snart är de iallafall skola igen (på måndag, inte som andra suckers som börjar imorn!), och vi har en läxa att vi ska läsa en engelsk bok, och sen skriva en bok resension, och jag ligger på kapitel 1.. ajabaja josefine söderström, de va inte bra. haha jag läser james bond, de är skit komplicerat, typ massa poker-termer på engelska! jag fattar ingenting ..! aja, n' uff with this bullcrap, nu ska jag göra nån nytta, typ.. lära mig en ny låt på gitarr. mm, de blir nog fan de! (inte läsa boken, nejnej) - Rise Against – Hero Of War ska jag försöka lära mig :D


sweden sux

jag har fan bestämt mig nu. jag pallar fan inte den här kylan. om ett år ska jag flytta utomlands. alla andra ska ju de, varför inte jag oxå? jag kommer dö på insidan om jag tvingas spendera en till vinter här i sverige. jag fryser ihjäl! jag mår fan inte bra av de här. jag ska utomlands, jag bryr mig inte om vart, så länge de pratar franska eller fattar engelska i landet och att de är varmt. jag kan plugga på distans från nått sketet motellrum i nice, haha men seriously, i dont care..! mamma tycker iaf att det är en skitbra idé. inte de där med ett motellrum i nice, men alltså att jag ska studera utomlands. but she aint got no money, så om jag inte får pappa att gå med på det så är de kört, och han är arg, snål och negativ när det gäller saker som jag behöver pengar från honom till. och jag kan inte använda mina egna pengar heller, för dom får jag inte förns jag fyller 18. kill me. kan man få sånt här genom skolan? eller bidrag?
jag är 100% seriös. jag orkar inte sverige.

/JOSSE

...

det är svinkallt ute.

living the dream

EY, IM LIVIN' THE DREEEAM !

Ja somnar när solen går upp o vaknar när den håller på att gå ner, d e så d ska vaaa ! lalala
Nackdelen är att människor gör saker när ja sover =P o e trötta när ja vill festa! DUUH WAKE UP PEOPLE!

Har haft ett extremt bra jullov, börjar skolan på måndag o d känns alldeles lagom.
Fyller ju 17 på torsdag när alla andra börjar skolan, lite småtrist. Tror inte ja kmr fira så mkt =P fyller trots allt 17, en heeelt onödig ålder. Ja har alltid längtat till min 18årsdag men nu kmr ja ju spendera den i ett annat land...
=( oxå lite småtrist.

MEEEN, ja har en underbar termin kvar hoppas ja, våren är ju bäst ! Kmr bli bättre på att ladda upp bilder o så sen och att skriva...hehe. Men ja e ju lat som alltid. Känner att självbehärskning skulle va en bra egenskap just nu, känns som ja ska spricka av ilska lr irritation varje gång blodsockret är nere i tårna. Mat är min räddning, varje gång. Vet inte varför ja kom på d här =P ANYHOOW...

JA HAR PENGAR! för första gången på snaaart 1 år =P USA resan tog alla mina pengar men va så sjukt värt d asså! Nu har ja pengar o ska leva livet =) ska köpa massa ringar o örhängen o shoppa som aldrig förr. OCH fika o äta såklart! ÅÅÅÅÅÅH =D

Aja, nu ska ja leta upp några trötta nissar o skaka liv i dom.

PUSS O KRAM SKUM BANAN

//ELIDA

försenad julklapp till mig själv ♥

ok, jag satt här hemma och tänke. jag va ju hos pappa i fredags, och där har vi ju tre st katter. så när jag satt här ensam hemma hos mamma så kände jag hut tomt de va.. så jag slängde mig över datan och gick in på blocket.se, och nu har jag bestämt mig!

jag ska köpa en försenad julklapp till mig själv!! ipod touch! kattunge!
nu ska jag bara övertala mamma och bestäma vilken av dem jag ska köpa.

jag har två alternativ;




pussie

idag träffade jag ju som sagt marcus inne i stan. vi gick runt ett tag i affärer (typ 2 st, men aa). sen tänkte vi att vi kanske skulle se på bio, men så kom vi inte överens, så vi sket i det och gick och åt mat på tacobar istället (trots att klockan bara var typ 5)! jag beställde en natcho, men fick en natcho de luxe istället. utan att betala extra! = glad josse :D
sen drog vi hem till honom och såg på film (nånting med will farrell, men den va gryhyhyyyymt B). sen tog vi oss en promenix genom hagapaken, de va jättemysigt, men skitläskigt! (vi hörde skrik, lampor bilnkade och ett freakin' lo-djur låg i skogen och stirrade på oss!). vi gick hela vägen från honom i solna till rådmansgatan :O
på rådmansgatan åt vi på donken, sen började jag åka hemåt..

när jag kom till min buss så va de nån kille som inte fick gå på för han som körde va dum, trots att de va typ 10 minusgrader ute! så jag va schysst och skickade en smsbiljett till honom.
.. elr inte.. men (!) det är ju tanken som räknas. han kom iallafall på bussen tillslut :)

jaja, onödigt inlägg, i know men jag har fan börjat få som vana att skriva på bloggen innan jag går och lägger mig :) pusshej gonatt <3

fräknar

idag när jag skulle hem ifrån pappa (sov ju där inatt) så blev de en spontan solning på brunos. som vanligt blev jag inte brun, utan bara lite röd i ansiktet och massa fräknar. men fräknar är fint, så de gör inget :D
nu ska jag skynda å göra mig klar, för jag ska åka till stan och träffa åsbabe :D<3

hejsvejs

fetaste nyårsfesten eveeeeer

Åh, har precis kommit hem från en underbart rolig nyårsfestival. OOOHO va bra d va o heeelt klart bästa nyåret hittills, håll m mig !

Har dansat som en GALNING heela kvällen. Började inne i salen o dansade till I gotta feeling, ALLA DANSADE SOM GALNINGAR uppe på scenen och nedanför. Och sen sprang vi ut för att tända massa raketer, WOW, o sen sprang alla in o dansade i ljusgården o entrén. ÅH va roligt d e o dansa, även fast d inte ser så fint ut så äre så sjukt roligt.
HAH o sen när vi skulle städa upp allt konfetti så tog ja en sop o satte på GUMMIBJÖRN låten och dansade runt o sopade, hur annars ska man hålla sig vaken? =P
Nu är ja hyper o kan inte sova =P

ÅHÅÅHÅHÅHHÅHÅ, blir lite sur att ja inte kan beskriva hur bra d va...hmm
Imorn ska ja upp tidigt för ja ska sjunga o sen städa undan alla tyger som nu efter ikväll hänger heelt fel o har ramlat överallt...orka va "mamma" o plocka upp allt efter alla, ne ikväll hade ja KUL istället.

Tog fettmassa bilder så d e bara vänta på att d kmr upp på facebook, härligt!

Hoppas ni alla fick ett bra nyår, själv kan ja inte fatta att d e 2010 redan...wow.
Om 7 dagar fyller ja 17, alltså den 7e januari. wohoooo



Ne, ska upp tidigt imorn...så BUENAS NOCHES Y PROSPERO AÑO NUEVO !
ELIDA

nyår

haha, klockan är snart kvart i 3 och jag sitter här den första januari tvåtusentio. ja, de känder jävligt nödvändigt att skriva det i bokstäver. ni kanske undrar varför jag sitter och skriver på bloggen nu, och de undrar fan jag oxå! jag har iallafall kommit hem från carro&anders. jag har haft en superbra nyårsafton, så jag tänkte summera den lite;
vi åt, vi körde öl-spelet (jag fick kung en gång, vilket betydde att jag skulle svepa en blandning av allas dricka, trodde jag skulle spy där och då, fy va vidrigt det var!), fick reda på massa dirty little secrets om alla, åt massa glass med massa hallon och strössel!!!, gick ut och smällde fetaste raketerna i hela märsta (jag sväär!), blev kastad i snön av micke & anders, hämnades genom att mula dem, tvingade i mig lite champange (så äckligt, men fan nyårs-måste!), blev skrämd av george så jag spillde champange över mig, hämnades, gick in och satt och snackade med people, slogs lite med micke (som blev stenpackad, precis som förra året), fick en lektion i självförsvar (..?!), bitchslappade micke, började gå hem med micke, jossan, nisse o björn, blev kastad i snön ytterligare typ 3 gånger av micke, hämnades genom mulning, kom hem och nu sitter jag här haha. tror de va allt ;)

och jag uppnådde mitt mål! middagen stannade kvar i magen, fasst alla typ hade som mål att supa mig under bordet, efter som jag är småttingen, haha. de andra är ju .. typ mellan 23-33. men sjukt roliga! insane att jag kan hänga med dom fasst dom är så jävla gammla ;) *hihi*
jaja, nu har jag typ skrivit min confessions of an alcoholic. hahaha nejmen, nu ska jag fanemig gå och sova av mig. fasst jag är fan skitpigg! men jag kan ju inte sitta här och skriva hela natten. elr de kanske jag skulle kunna, men hur kul skulle de va för er att läsa? inte för att någon tvingar er. haha, nej nu måste jag fan sluta babbla. ursäkta för svordomar. hoppas inte nån mamma elr lärare typ läser de här elr nått. då är jag lite screwed.. (A) nej fy fan va långt inlägg de blev! har ni märkt att jag skriver bättre gramatiskt när jag är påverkad? haha, fan nu måste jag ju sluta! GODNATT OCH GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0